Šta je novo?

LG G3

CDsJpBtWIAIgyi6.jpg

Svi koji su bili tamo su uzeli par primeraka sa ovog brega :)

Nego kako vam se cini G4?
Zanimljivo mi je sto ga MKBHD vec ima a juce objavljen...
https://www.youtube.com/watch?v=lpwa5iYOjU8
Meni licno kao sto napisah izrazito ruzan i kicerajski sa ovom kozom pozadi.
Valjda ne znaju sta vise da prodaju pa su poceli kozu na ledjima da nude kao "inovaciju"
Bez koze mi samo izgleda ruzan.

Osim kamere ne vidim ni jedan razlog za prelazak na G4 mada ocekujem brzi port G4 kamere na G3[emoji1]

Nego mene interesuje hocemo li mi dobiti neki update? G4 dolazi sa 5.1 a Flex 2 sa 5.0.1 sistemom a mi jos na 5.0

Poslednja izmena:
G4 deluje kao fuzija dvojke i trojke, meni se na nekim slikama jako svidja, na nekima mi je onako. Moj izbor bi bila ili ta braon koža ili ona crvena/bordo, ne znam uživo kakva je. U suštini telefon ne donosi ništa spektakularno, a kada budemo dobili isti interfejs, korisničko iskustvo će biti isto kao na starijim modelima. Deluje kao restyle G3, sa verovatno uklonjenim bolestima trojke. Meni se svidja. Mada mi je i dalje Z3 Cooper, ili Green Silver neprevazidjen po pitanju izgleda...

M7 blue je neprevaziđen po izgledu. Ovaj z3 što si ti napisao je nekako, meh, bled. Nije loš al ima boljih.

Meni je klasičan plastični g4 ok, kamera i ekran obećavaju tako da može svašta da ispadne od njega.

Meni se cini da ga, barem sto se procesora tice, sije G Flex 2 i to ozbiljno.

Meni se svidja. Bas zbog drugacijeg procesora. A vidjet cete da benchmark nema veze sa stvarnoscu kad dodje uredjaj kako ce fluidan biti. Kamera zvuci kao vrh. Naravno ako cijena bude pristojna onda definitivno best buy a za nasu regiju je to najbitnije. Tko voli high tech igracke ce opet uzeti i g4 i ostale flagshipe i mijenjati, vrtiti. Ja cu opet po svom, uzeti sta mi pase i ponovno appove i appove

procesor nikad nije ni imao veze sa fluidnošću, moto G ima snapdragon 400 i radi super. sve je do sw odnosno skina koji natakare na googlov android.

Ima li neki kod da se ukuca da se proveri da li je telefon zaključan?
Nemam sad viška micro sim od drugog operatera da proverim...
Znam da za G2 ima ali za G3 ne nadjoh

Svaka vama cast na 6 sati SOTa ali meni je ovo maksimum koji sam uspeo da izvucem ceo dan na wifiu...

uploadfromtaptalk1430425046214.pnguploadfromtaptalk1430425054422.pnguploadfromtaptalk1430425060694.png

Ima li neki kod da se ukuca da se proveri da li je telefon zaključan?
Nemam sad viška micro sim od drugog operatera da proverim...
Znam da za G2 ima ali za G3 ne nadjoh

Udji preko onog skrivenog meni-a,pa pod network proveri

Ljudi ocemo li mi na g3 da dobijamo uskoro ovaj lollipop 5.1 i novi UX 4.0 ili jok? Cisto da vidim da l se zna uopste.

Novi UX 4.0 je testiran na G3. Super se pokazao. Ne vidim razlog zasto ga nebi kasnije i mi dobili

Jel se zna mozda okvirno kada je to "kasnije"?

To se vec ne zna

Jel ovi naši dripci u garantnom roku menjaju kućište ukoliko je puklo kod IR senzora?

Pitanje je da li to uopste i spada pod garanciju.

Zakone fizike :)
Na stranu salu,mislim da je neki kolega sa foruma pokusao da ga reklamira ali nije napisao sta se desilo na kraju.

^ Fizičko oštećenje. Ali zavisi od toga da li je LG to priznao kao fabričku grešku, u šta sumnjam. U svakom slučaju, možeš da pitaš koliko košta zamena tog dela maske u ovlašćenom servisu. Možda nije skupo.

Meni su prepoznali, puklo preko mikrofona i ir-blastera, kao i žutu fleku na ekranu, sve su zamenili. Doduše u Nemačkoj... :D

Kad su mi menjali polomljeni ekran, menjali su sve u kompletu sa kućištem. Samo je zadnji poklopac ostao stari. Ne verujem da u ovlašćenom servisu menjaju samo kućište.

Vrh Dno