- Učlanjen(a)
- 12.01.2002
- Poena
- 1,180
jel ima neka fora protiv grijanja phona,malo zahtevniji zadatak ili you tube mozes jaja da przis.
custom kernel i undervolt
jel ima neka fora protiv grijanja phona,malo zahtevniji zadatak ili you tube mozes jaja da przis.
ovde po bosni ima po 20 km futrole,a bile su 50 km,bar sam ja ovu moju toliko platio.
meni su obrisali bar 20 postova zbog toga [emoji1]Ja svako malo dobijem upozorenje cim se pomene Djilkica, Cecin najveci fan. Inace brisanje poruka je nista novo, ne vole ga ni moderatori ali moraju zbog pravila, a on svaki post prijavljuje.
Te nece ni meni, ali one Belle provereno rade, probaj njih.Ma ne radi, ne moze da primeni kao temu. Ostane sve isto
Radi belle samo sto su mi skroz nepregledne, ne svidja mi se nekako . Svakako hvalaTe nece ni meni, ali one Belle provereno rade, probaj njih.
Ne znam da li postoji neka tema na forumu vec nisam nasao ali moze li mi neko reci sta je po vama bolje s5 ili g3 da uzmem? Nasao sam po istoj ceni oba su odlicno ocuvana sa garancijom e sad ne mogu da se odlucim koji od ta dva modela da uzmem pa ako moze mala pomoc![]()
To je ok ponuda. Fleke se javljaju na dosta telefona, ali to nije cest slucaj. Generalno je ok telefon, ima bolji zvucnik, slusalicu, displej od s5 , kamere su tu negde, nema skener otisaka kao s5 ali ce ti svakako korisnija i jednostavnija metoda biti knock to wake i knock code. Ima i samsung svojih prednosti naravno. Telefoni su tu negde, uzmi sta ti vise legne.Pazi lepsi mi je malo g3, zanima me da li ima nekih mana kao na primer one fleke zute sto su se javljale na g2, za s5 me isto plasi burn in ne znam koliki problem imaju i da li imaju sto se tice toga... G3 sam nasao verzija 16gb kao nov iz vipa ali radi na sve mreze sa garancijom za 275e.
Po kriterijumu rezolucije. Baterija drzi kao na g3, do 6h sota max tako da i nije bas bolja. Tu su negde, nek uzme covek sta mu vise lezi.Displej? Po kom kriterijumu?
Ostalo što si rekao stoji, kamera je bolja na G3, preko dana jesu slični ali u low lightu neuporedivi.
Prednost G3 je i što ima 3 GB verzija koju bih jedino i gledao.
Na strani S5 mnogo bolja baterija, bolji ekran objektivno (crna, kontrast, osvetljenje, uglovi, potrošnja...), lepše radi, posebno iz kutije neuporedivi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari