Šta je novo?

LG G3

Poz opet, jel ima netko tko bi zelio testirati g3 autorec za nase podneblje? D855. Nemam jos ali sad kad je za g2 lollipop sredjen mogu brzo i za g3. Uslovi: root, stock lollipop bez gluposti poput ccleaner i slicno, da nije pocetnik:)
Nek se javi u pm(pm = privatna poruka)

Poslednja izmena:
ovde po bosni ima po 20 km futrole,a bile su 50 km,bar sam ja ovu moju toliko platio.

ovde po bosni ima po 20 km futrole,a bile su 50 km,bar sam ja ovu moju toliko platio.

Ovde su ih kod nas po VIP-u prodavali za 2500 dinara, original sa nfc-om. Sad mislim da ih u VIPu nema, obisao sam par radnji. Ako neko zna gde ima, molim da mi javi :) Samo da je original

^ I koliko kosta to zadovoljstvo?

Drugari :)
Zahvaljujuci @bender_007 stigla nam je AutoRec aplikacija za G3 (lolipop) . Aplikacija je uspesno testirana na Lolipop v20h verziji. Da bi mogli da je koristite potreban vam je root pristup, za neupucene sutra ili prekosutra video i detaljno objasnjenje root-a. Sto se tice aplikacije ukoliko imate root potrebno je skinuti aplikaciju sa sledeceg linka : https://www.androidfilehost.com/?fid=95916177934552509 , zatim u podesavanjima dozvolite instaliranje sa nepoznatih izvora, instalirate, dozvolite root pristup aplikaciji i jednostavno kliknete FLASH TWRP . Aplikacija pravi backup fabrickog recovery-ja tako da ga je moguce vratiti bez problema.
Screenshot_2015-04-03-22-14-58_xcbg320150408_220522.pngScreenshot_2015-04-03-22-15-09_vxqg320150408_220541.png

Ne znam da li postoji neka tema na forumu vec nisam nasao ali moze li mi neko reci sta je po vama bolje s5 ili g3 da uzmem? Nasao sam po istoj ceni oba su odlicno ocuvana sa garancijom e sad ne mogu da se odlucim koji od ta dva modela da uzmem pa ako moze mala pomoc :)

Poslednja izmena:
Ne znam da li postoji neka tema na forumu vec nisam nasao ali moze li mi neko reci sta je po vama bolje s5 ili g3 da uzmem? Nasao sam po istoj ceni oba su odlicno ocuvana sa garancijom e sad ne mogu da se odlucim koji od ta dva modela da uzmem pa ako moze mala pomoc ;)

Neces pogresiti bilo koji da uzmes. Prelistaj teme pa vidi sta ti se vise svidja. Tu se negde u svim segmentima. Po meni zamerke za s5 dizajn lajsne i zadnjeg dela, g3 je svakako lepsi telefon. Izmedju ostalog koristio sam S5 pa sam presao na G3 zbog nekih sitnica koje meni na s5 smetaju, a i zbog druzine na forumu ;)

Pazi lepsi mi je malo g3, zanima me da li ima nekih mana kao na primer one fleke zute sto su se javljale na g2, za s5 me isto plasi burn in ne znam koliki problem imaju i da li imaju sto se tice toga... G3 sam nasao verzija 16gb kao nov iz vipa ali radi na sve mreze sa garancijom za 275e, dok sam s5 beli isto odlicno ocuvan sa garancijom joa godinu ipo dana nasao za 280e...

Poslednja izmena:
Pazi lepsi mi je malo g3, zanima me da li ima nekih mana kao na primer one fleke zute sto su se javljale na g2, za s5 me isto plasi burn in ne znam koliki problem imaju i da li imaju sto se tice toga... G3 sam nasao verzija 16gb kao nov iz vipa ali radi na sve mreze sa garancijom za 275e.
To je ok ponuda. Fleke se javljaju na dosta telefona, ali to nije cest slucaj. Generalno je ok telefon, ima bolji zvucnik, slusalicu, displej od s5 , kamere su tu negde, nema skener otisaka kao s5 ali ce ti svakako korisnija i jednostavnija metoda biti knock to wake i knock code. Ima i samsung svojih prednosti naravno. Telefoni su tu negde, uzmi sta ti vise legne.

Displej? Po kom kriterijumu?

Ostalo što si rekao stoji, kamera je bolja na G3, preko dana jesu slični ali u low lightu neuporedivi.

Prednost G3 je i što ima 3 GB verzija koju bih jedino i gledao.

Na strani S5 mnogo bolja baterija, bolji ekran objektivno (crna, kontrast, osvetljenje, uglovi, potrošnja...), lepše radi, posebno iz kutije neuporedivi.

Displej? Po kom kriterijumu?

Ostalo što si rekao stoji, kamera je bolja na G3, preko dana jesu slični ali u low lightu neuporedivi.

Prednost G3 je i što ima 3 GB verzija koju bih jedino i gledao.

Na strani S5 mnogo bolja baterija, bolji ekran objektivno (crna, kontrast, osvetljenje, uglovi, potrošnja...), lepše radi, posebno iz kutije neuporedivi.
Po kriterijumu rezolucije. Baterija drzi kao na g3, do 6h sota max tako da i nije bas bolja. Tu su negde, nek uzme covek sta mu vise lezi.

Tu rezoluciju jedva vidiš, ostalo upada u oči mnogo više. Na istom osvetljenju mnogo duže traje S5. Autobrightness koji većina koristi nije isto podešen na ta dva tel pa ta poređenja nisu merodavna.

Ne planiram od 3gb da uzimam lg jedino 2gb nemam toliko para da dajem za 3gb verziju. Imam s3 trenutno pun fleka dobio sam fobiju od njih -.-

burn in mislis? mozes to da dobijes i na S5, boljka amoleda.

nije neka razlika u ceni do 3GB verzije

Poslednja izmena:
Pa da burn in znam za s5 al pitam za g3 dal su se nekom javljale one zute fleke kao na g2 sto su mnogi imali problema...

ovde pukne plastika kad se pregreje :d

Ja poznajem četvoro koji imaju g3 i nikom se to nije pojavilo. A i na g2 nisam uzivo video da je nekog pogodilo, a dosta njih ga ima. Jedino sam na forumu cuo da se pojavilo nekima na g dvojci.

Nazad
Vrh Dno