Šta je novo?

LG G3

Nisam rekao da je gori od G3. Lagovanje i grejanje su dovoljni da se zaobidje ovaj model.
Svaki telefon baziran na msm8974ac se greje ( g3,m8,z3,s5,moto x 2,oneplus one itd...).Ja sam na mom g3 izbacio lg termalni drajver i ubacio onaj iz oneplus. Telefon se upola manje greje.
c94c83c4878702ed2a48b4afcb04937d.jpg

kako taj thermal driver utiče na grejanje?

Nisam rekao da je gori od G3. Lagovanje i grejanje su dovoljni da se zaobidje ovaj model.

Kako znas? Koristio si G Flex2? Na kecu znam sigurno da nema problema jer ga koristim godinu dana. Ili si govorio za G3? Mada ni na G3 nemam problema ni sa lagom (poredio sam ga sa ip6 kao sto sam napisao) ni sa grejanjem. Ali mi lolipop vise trosi bateriju i desava mi se gasenje vibera i home screena. Ne cesto ali se desava.

Poslednja izmena:
Slažem se sa ixonom i sve sto je napisao, jer je konačno neko rekao to sto treba, ovde dolaze i kukaju ljudi sa problemima i samo takve komentare cete videti. Ja pratim temu vec par meseci kako sam uzeo G3 ali me mrzi da pisem. Pratio sam i pre nego sto sam kupio telefon ali sam gledao i druge sajtove i rivjuove gde niko nije imao nikakvih problema. Te resim da zaobidjem komentare na forumu i "rizikujem". Koliko bih se samo zeznuo da sam po forumu odlučivao jer mi stvarno G3 radi kao zmaj za te pare bolje nema jednostavno. Bukvalno ni jedan od problema ovde pominjanih nemam. Napljuvaste telefon i vidim kako ljudi odustaju od kupovine, za takve imam samo savet da zaobidju forum, jer to bi bilo kao da odete u bolnicu i cudite se kako su svi bolesni. Idite na sajtove gde ljudi rade kompletne testove, ne zalazite toliko duboko da dolazite ovde i citate samo o problemima, jer ponavljam, a neko je vec i rekao, ovde samo takvi i pisu. Za svaki drugi telefon ovde cete samo o problemima i citati.
Citao sam i komentare kako je i Meizu MX4 bolji, ljudi ga na testovima porede sa G2, jedino ovde stručnjaci znaju.
Sto se tice G3 telefon godine, nije sigurno moja baba sa tetkom to odlučila.
Telefon sam dobio kao gotov i završen proizvod, koji treba da radi kao flagship, tako i radi vec par meseci, da kucnem u drvo, ni jedan jedini lag, restart i slicno.
Mogu slobodno i ja video da okacim.

Ima ljudi koji ne znaju engleski ili ne razumeju tematiku pa im aplikacija na našem jeziku dobro dođe :)

Iskreno takvi ne treba ništa ni da čačkaju.

Odakle da skinem LG Pc Suite za g3 jer na zvaničnom sajtu dobijam error page not found a treba mi za novi lap da instaliram...

Babadook upravo to. Stvarno mi je mucno bilo vise sta sam sve ovde procitao. A provereno znam da su neki ovaj telefon videli samo na recenzijama.
A i pitam se sta moderatori rade povodom ovolikog hejta za ovaj telefon?
Pa dajte ljudi problem konkretan. Babadook i ja cemo snimiti video i zajedno da vidimo sta to ne valja

Evo moj doprinos da ne bude da sam izmislio :)
Ali vraća se, ipak može da se kaže da je ok. Sada je 750-800 npr.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1428001821768.png
    uploadfromtaptalk1428001821768.png
    323.9 KB · Pregleda: 200
Obrisan post cim se Djilkica spomene da hejtuje. Uzivajte,i ovako necu vise da posecujem forum. Ovde ako se nesto kaze realno o telefonu,odma se brise.

@ixon, zajapuriste se ko Laki i kvakva, opustencija momci, forum, daleko bilo da ga ne posecujes [emoji1]

Obrisan post cim se Djilkica spomene da hejtuje. Uzivajte,i ovako necu vise da posecujem forum. Ovde ako se nesto kaze realno o telefonu,odma se brise.
Ja svako malo dobijem upozorenje cim se pomene Djilkica, Cecin najveci fan. Inace brisanje poruka je nista novo, ne vole ga ni moderatori ali moraju zbog pravila, a on svaki post prijavljuje.

Slow motion fajl treba da bude sacuvan u tom obliku i da se pusta na svim os/svim plejerima bez editovanja. Tako je i na nekim telefonima iz 2010. ne vidim zasto bi bilo drugacije na G3..

Sad sam probao slow motion na Galaxy S4, odmah pušta usporeno i na računaru ali fps varira između 7 i 37 i bitrate je 12mbps, a sam video izgleda kao upscaled vga. Kod G2 je bio zakucan na 120, a sigurno je i na G3 tako. Ne sećam se koliki je bitrate bio na slow motion snimcima, ali na 4k je bio oko 35.

Ne znam kakva je situacija na GS5 i XZ2, pošto se nisam igrao sa slow motion podešavanjima na njima

ima li neka fora da bez rutovanja ukinem ove dosadne reklame?

a to znam,al ne znam rutovat i da ne gubim garanciju tek sam ga kupio pre 10 dana:)

ma zeznuo sam kad sam imo g2 pa sam ga brikovo i moro 20 km ili ti 10 eura da ga vrate u zivot

Evo i kod mene star tek par dana, kopka me root i garancija. Sta je sa root counterom, jel mogu iščitati u servisu preko njega ako je rootovan. I jos jedno pitanje? Da li sačuvati originalni rom ili je dovoljno skinuti neki officijelni sa neta u slučaju vraćanja.

Evo i kod mene star tek par dana, kopka me root i garancija. Sta je sa root counterom, jel mogu iščitati u servisu preko njega ako je rootovan. I jos jedno pitanje? Da li sačuvati originalni rom ili je dovoljno skinuti neki officijelni sa neta u slučaju vraćanja.

Skines tacno za svoj telefon : http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b...**************
Umesto zvezdica ukucas imei broj tvog telefona i imaces download kdz-a. To flesujes kroz lg flash tool 2014 .
Vraca sve na fabricko

Evo i moja baterija
Većina korišćenja na wifi i 45% osvetljenja, bez igara

Prilozi

• uploadfromtaptalk1428109792552.png
    uploadfromtaptalk1428109792552.png
    288.3 KB · Pregleda: 195
Poslednja izmena:
Vrh Dno