Šta je novo?

LG G3

Čitam da i Lollipop 5.1 pati od memory leak-a. Kakva je situacija na G3 20h rom-u? Jel' pravi velike probleme?

Presao sam sa G2 na G3 i sve mi se cini da negde curi baterija (po naski receno) e sad pitanje, da li je normalo da tokom noci ode 6% baterije i da mi bude na 48% za 1h i 48min ukljucenosti ekrana. Nema nekog uocljivog razloga bar meni zasto se to desava. E sad da li je to normalno za g3? Ocekivao sam da ce biti slabiji vek baterije nego na g2 ali mi se ovo nekako cini mnogo slabije... E da uredjaj je na 5.0, i ja sam ga uzeo i odmah odradio update pa ne mogu da ga uporedim sa 4.4.2 ili necim ranijim. Hvala unapred momci

Kada iskljucim net i sync preko noci mi opadne od 1% do 2%, ako je na 100% onda 0%...

Baterija se mnogo brze prazni ako je na na 3g ili H+. Ja tako izguram jedva 24h. Na wifi guram i po dva dana bateriju

Eee to, hvala momci. Meni je konstantno ukljucen sync i wifi i data pa kad ima wifi on je na njemu kad nije on je na H+. Samo da znam da je to normalno, posto me je g2 izgleda razmazio. Ocekivao sam ovde slabije rezultate al mi je ovo delovalo mnogo... Sto mislis da nisam trebao da idem na 5.0?

Potvrdjujem i ja ovo za 3g i H+, preko vikenda kada sam stalno na wifi izgura baterija od petka popodne do ponedeljka ujutru

Zato što je signal wifi stalan i jak dok u 3g i H+ režimima telefon traži najjači signal a svako to traženje troši bateriju jer signal nije stalan i jak kao kod wifi

Vojkane,vec je pisano o tome

Sta od zastite koristige za svoj G3 malo sam sarao po temi ali nisam nasao nesto sem mozda jednog dva posta. Jel neko koristi quick case jel se isplati uopste?

Ja sam kupio na kp a imas i u 3G store-u ali je nesto skuplja oko 2200, a na kp su od 1500-1700

Uuu, bas mi se svidja ova narandzasta. Btw. Spigen udebljava, al zato i stiti neverovatno. Bolje da ne znate odalle mi je ispao i da ni tackica, ni nista na telefoni, a ni na fitroli nema. :)

Mene brine kod ovog nilkina ledja, al uzecu mnogo mi se svidja. :D

Ne znam kako vas nije žao da umotavate ovako lep telefon u zaštite. Meni jedan od glavnih razloga kupovine G3 umesto S5 mi je bio kvalitett izrade i sam dizajn. Kada držim G3 u ruci bez zaštite, na ivici je glomaznosti. Kada stavim bilo kakvu plastiku na njega, osećaj u ruci je kao da držim tablet.

I ja sam to mislio dok mi nije pao pa je ceh bio 200eur za novi displej.

Uspe li neko nekada ovde da izvuce preko 5h SOT-a uz neko prosecno koriscenje ?

људи може ли општи утисак о овом телефону?

камера, батерија, израда, флуидност чак и кад је напуњен са апликацијама? утисци у раду после пар месеци?

може нека слика са њега, на пп.

поз, хвала

Ja redovno izvlacim preko 5 sota, ide i do 6,za 24 h koriscenja. Ali sam na wifi-u, jer u mom mestu nema 3g. Osvetljenje mi je auto na 100%.

Jos jedno pitanje. Da li evropska verzija u sebi ima qi bezicni standard za punjenje baterije ?

Poslednja izmena:
Loznice nadam se da nisi pao na ovo 100% osvetljenje :d

Ne znam sta ima tu da se pada ili ne. Lepo sam napisao da je na auto i 100%. Da li znas sta to znaci, ili treba da ti postupno objasnim? Slobodno reci.

Vrh Dno