Neće, šta od podataka treba uneti?
Samo da znaš da ćeš ovo podešavanje morati da setujes svaki put kada uključujes alarm. Iz nekog nepoznatog razloga ne ostaje zapamćeno
Ni ja se ne bih slozio ni sa iOS8, ni sa Kit Katom. Za ICS se vise ne secam.Pa LP je stabilniji od iOS8, Kit Kat-a i Ice Cream Sandwich-a. Makar po ovom članku za ZDNETa koji sam video i na drugim portalima. Nije ni on perfektan, ali u ovom trenutku je najmanje zlo.
Ja odradio sve sa drugom za nekih pola sata sa backup-om i svim ostalim i stavio chupa chups i mnogo bolje radi stvarno nema ni jednog jedinog baga, tastaturu ne mogu da stignem koliko brzo radi, jel ubacivao jos neko neki ROM dajte preporukeI ja sam se nervirao zbog toga i kada mi je dosadilo da cekam odradio sam onu glupu proceduru, na koju sam pola dana izgubio, vracanja na KK, root-ovanja i opet stavljanja LP i sad uzivam, telefon radi kao sat.![]()
Nemam ni jedan problem sto su ljudi navodili pre par strana, mada ih nisam imao ni pre root-a...
Ja odradio sve sa drugom za nekih pola sata sa backup-om i svim ostalim i stavio chupa chups i mnogo bolje radi stvarno nema ni jednog jedinog baga, tastaturu ne mogu da stignem koliko brzo radi, jel ubacivao jos neko neki ROM dajte preporuke![]()
Backup aplikacija nije bio moguc bez root-a a backup podataka sa kartice je isto bio zanimljiv, obzirom da sam imao jako puno sitnih fajlova glupi MTP je pucao svaki cas pa sam morao da ubacim SD karticu i na nju da backup-ujem (mislim da je samo to pola sata trajalo) i onda tek da flesujem KK, pa sam onda pokusavao da root-ujem preko android aplikacija koje to rade ali bezuspesno na kraju sam morao ipak preko PurpleDrake... Posle toga sam flesovao LP i opet sve vracao preko SD kartice... I na kraju ponovna instalacija oko 40-50 aplikacija preko PlayStore-a i njihovo podesavanje... I ode pola dana.
Juce sam kupio fon i imam jedan problem. Naime tokom razgovora u totalnoj tisini jasno se cuje zujanje u slusalici tokom razgovora. Zujanje je kao kada se telefon pronese zvucniku. Bri blagoj buci se ne primecuje ali u totalnoj tisini da. Da li je ovo uobicajen problem i da li bi trebao da razmisljam o vracanju telefona?
Hvala puno popravio sam@Prisic_Futog,flešni ovo pa probaj...............Kod:https://www.androidfilehost.com/?fid=95784891001611296
![]()
Jel ima jos neko problema da mu gestures na 5.0 ne rade?
Podeseno mi je flip to mute ali nista se ne dogadja kada okrenem telefon kada zazvoni
Radi i kod mene nakon restarta telefona. Nesto se zaglupelo izgledaKod mene sve uredno radi na 5.0
#Trollpost
E vidi g3 bolji od novog Htc -a.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari