Šta je novo?

LG G3

Šta neće? Kao što Djilkos kaže napravi novi apn

Neće, šta od podataka treba uneti?
69aa7560cca218acbd5e0850fb6032e9.jpg

Name ti je nebitan. Password ti je gprs
Napravi ga i odaberi. Samo pazi meni nekad G3 nakon reboot sam prebaci na onaj telenorov stari...

I meni vraća sam na default posle reboot, to je do lp

Ubogi MTS je u pitanju i nema sanse da poteram MMS....Data radi dobro(koliko je to moguce u MTS) ali MMS ne...

Pa LP je stabilniji od iOS8, Kit Kat-a i Ice Cream Sandwich-a. Makar po ovom članku za ZDNETa koji sam video i na drugim portalima. Nije ni on perfektan, ali u ovom trenutku je najmanje zlo.
Ni ja se ne bih slozio ni sa iOS8, ni sa Kit Katom. Za ICS se vise ne secam.

Nego vesti iz LG-a:

LG G3 for Verizon Wireless is the latest version of the Korean company’s flagship smartphone to receive Android 5.0.1 Lollipop. The new OS build has the software version number VS98523A.
Verizon is the third major carrier to begin seeding Android Lollipop 5.0 to LG G3 users. Sprint Wireless and AT&T released the update to their variants of the smartphone already.
Android Lollipop brings a host of improvements to the LG G3. They include new UI design language, new security features, as well as a brand new Android ART runtime

Jel neko uspeo da ubaci xposed na LP ? Ubacio sam Chupa Chups v.4.2 pa sam hteo xposed da ubacim :)

Mene nervira što i dalje nema roota za 5.0 :wall:
Dodje mi da prodam telefon samo zbog toga...

I ja sam se nervirao zbog toga i kada mi je dosadilo da cekam odradio sam onu glupu proceduru, na koju sam pola dana izgubio, vracanja na KK, root-ovanja i opet stavljanja LP i sad uzivam, telefon radi kao sat. :)
Nemam ni jedan problem sto su ljudi navodili pre par strana, mada ih nisam imao ni pre root-a...

I ja sam se nervirao zbog toga i kada mi je dosadilo da cekam odradio sam onu glupu proceduru, na koju sam pola dana izgubio, vracanja na KK, root-ovanja i opet stavljanja LP i sad uzivam, telefon radi kao sat. :)
Nemam ni jedan problem sto su ljudi navodili pre par strana, mada ih nisam imao ni pre root-a...
Ja odradio sve sa drugom za nekih pola sata sa backup-om i svim ostalim i stavio chupa chups i mnogo bolje radi stvarno nema ni jednog jedinog baga, tastaturu ne mogu da stignem koliko brzo radi, jel ubacivao jos neko neki ROM dajte preporuke :)

Ja odradio sve sa drugom za nekih pola sata sa backup-om i svim ostalim i stavio chupa chups i mnogo bolje radi stvarno nema ni jednog jedinog baga, tastaturu ne mogu da stignem koliko brzo radi, jel ubacivao jos neko neki ROM dajte preporuke :)

Backup aplikacija nije bio moguc bez root-a a backup podataka sa kartice je isto bio zanimljiv, obzirom da sam imao jako puno sitnih fajlova glupi MTP je pucao svaki cas pa sam morao da ubacim SD karticu i na nju da backup-ujem (mislim da je samo to pola sata trajalo) i onda tek da flesujem KK, pa sam onda pokusavao da root-ujem preko android aplikacija koje to rade ali bezuspesno na kraju sam morao ipak preko PurpleDrake... Posle toga sam flesovao LP i opet sve vracao preko SD kartice... I na kraju ponovna instalacija oko 40-50 aplikacija preko PlayStore-a i njihovo podesavanje... I ode pola dana.

Ajde neka me neko prosvetli kako su uspeli da rootuju ceo rom a ne mogu da naprave još uvek root za uredjaje bez flešovanja celog roma?

Backup aplikacija nije bio moguc bez root-a a backup podataka sa kartice je isto bio zanimljiv, obzirom da sam imao jako puno sitnih fajlova glupi MTP je pucao svaki cas pa sam morao da ubacim SD karticu i na nju da backup-ujem (mislim da je samo to pola sata trajalo) i onda tek da flesujem KK, pa sam onda pokusavao da root-ujem preko android aplikacija koje to rade ali bezuspesno na kraju sam morao ipak preko PurpleDrake... Posle toga sam flesovao LP i opet sve vracao preko SD kartice... I na kraju ponovna instalacija oko 40-50 aplikacija preko PlayStore-a i njihovo podesavanje... I ode pola dana.

nisi se setio da LG ima vec ugradjes svoj soft za backup koji bukvalno sve odradi sad ka menjam ROM samo ubacim rom cim se upali uradim samo backup i on bukvalno vrati istu pozadinu sa sve istim rasporedom ikonica itd za neki 10-15 min max

Kad restartujem telefon gube mi se sve sačuvane mreže i moram da kucam šifre ponovo. Jel zna neko u čemu je problem?

kad restartujem telefon dobijem ovaj error Can't find matched cust for NT-code mcc/mnc[FFFFFF], subset[73]" pomazite bilo kako
6f10fb5263663a7b070378c656d5c613.jpg

Poslednja izmena:
@Prisic_Futog,flešni ovo pa probaj...............
Kod:
https://www.androidfilehost.com/?fid=95784891001611296

untitled-1.jpg

Poslednja izmena:
Juce sam kupio fon i imam jedan problem. Naime tokom razgovora u totalnoj tisini jasno se cuje zujanje u slusalici tokom razgovora. Zujanje je kao kada se telefon pronese zvucniku. Bri blagoj buci se ne primecuje ali u totalnoj tisini da. Da li je ovo uobicajen problem i da li bi trebao da razmisljam o vracanju telefona?

Juce sam kupio fon i imam jedan problem. Naime tokom razgovora u totalnoj tisini jasno se cuje zujanje u slusalici tokom razgovora. Zujanje je kao kada se telefon pronese zvucniku. Bri blagoj buci se ne primecuje ali u totalnoj tisini da. Da li je ovo uobicajen problem i da li bi trebao da razmisljam o vracanju telefona?

Vrati telefon.

Jel ima jos neko problema da mu gestures na 5.0 ne rade?

Podeseno mi je flip to mute ali nista se ne dogadja kada okrenem telefon kada zazvoni

Poslednja izmena:
Salu na stranu ali Sljamsung napokon shvatio da Apple ima kvalitetnu izradu i premium feel, jedini problem sto sada izgleda kao iPhone clone...
Sto se tice G3 meni radi ok sada od kad nemam fb i fb messenger. Nema draina nikakvog za sad, baterija oko 4h sot, a ukupno oko 36 - 40 sati. Da sam na LG mestu za sledeci update sredio bi njihov Dialer, Contacts i SMS app - mnogo su ruzni.

Ajde da podelim iako nije u nekom posebnom kontekstu:

Početkom godine mi se pojavila žuta mrlja u levom gornjem uglu. Reklamiram (Telenor) , vrate mi posle dve nedelje. Stavljen novi gornji panel. Sve radi, sve super. Mesec dana kasnije opet žuta mrlja na istom mestu. Reklamiram, tražim novi telefon. Bez ikakvih problema dobijem novi telefon 10ak dana kasnije.

Godina proizvoda 2015.

I mogu reći da, iako je to LG G3, isti kao i prethodni, uopšte nemam isti osećaj. Ovaj je nekako primetno "bolji". Brži je, baterija duže drži, fotografije i snimci bolji....

Ne znam... Sve ukupno mnogo bolji utisak imam nego sa prethodnim. A bio sam na ivici da ovaj prodam onako neotpakovan i da uzmem nešto drugo. Ali eto nisam i bome mi je drago.

Samo da se ne pojavi opet neka mrlja ☺

Mene i dalje izbezumljuje činjenica da mi stock alarm ne radi nikako. Neće da se upali pa neće. Odradio sam factory reset i nije pomogao. Do not disturb ne koristim više ali ni to ne pomaže. Imam telefon od 350 evra a ne radi mi alarm. Suludo! Instaliram Timely on radi. Kakvi su mi ovo gremlini u telefonu?

Nazad
Vrh Dno