Šta je novo?

LG G3

Jel u LP promenjen fazon stavljanja wallpapera? Mislim na biranje da ti npr. lockscreen wall bude isti kao za desktop automataki, a ne da moras da podesavas ponaosob.:D

Ako ste me shvatili sta sam hteo da kazem. :d

Može, samo idi na settings / display / lock screen / wallpaper, i kad ga izabereš imaš Check Box koji štikliraš da se ista slika pojavi na home screen-u.

Nudi. Uzeli g3 pre par nedelja i odmah je ponudio lollipop.

Meni jeste početkom decembra par dana nudio Lollipop. Onda je taj update povučen (bilo je i ovde reči o tome) i od tada ništa.

Flesuj kdz ako ti se ne čeka :)

Sve sam pokusao da skinem TIM aplikacije, ubacio sam cist 20h,ali cim ga upalim, on povuce te aplikacije, i za to mu nije potrebna net konekcija, vec ih ima negde u svojoj memoriji. Pa sam se vraćao na kitket, pa rutovao, pa brisao te aplikacije, cak sam ih nasao kao apk u sistemu i odatle izbrisao. Ali cim sam mu posle ubacio LP kdz metodom, opet ih je vratio. Ako neko zna sta da radim, neka pomaže. 25 je tih TIM aplikacija.

ako imaš root idi u recovery i obriši sve što ti nudi pod swipe menijem.......izvadi pre toga sd karticu da ne bi i nju obrisao,u TWRP (advanced wipe) sve osim external _sd i format data (yes) pa posle toga flešni "čist" 20H i ne bi trebalo da imaš TIM aplikacije..........druga opcija ti je da instaliraš aplikaciju "uninstall"
Kod:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jumobile.manager.systemapp&hl=en
i skloniš sve što ti smeta..........

Videcu sutra da odradim tako jos jednom, ako ne uspe, dižem ruke i cekam da stigne root za LP. Ne mogu da verujem da ga jos nema.

LG strikes again. Sam krene drain, sam stane...

de50a4d1a0c507ceb281753f279a1745.jpg
15369a8ac421d0e582493b45c8ea78ab.jpg
74ea3f7ad9b691fac36073362c2d43fd.jpg
0ec98740766e96d55b3dc26ae9af9c70.jpg

Meni evo sada alarm ne radi uopšte. Isključio sam do not disturb režim ali mi nije pomoglo. Iz nekog nepoznatog razloga mi se dva sata uopšte ne podudaraju i alarm mi ne zvoni!? Moraću izgleda reset da radim.

Meni evo sada alarm ne radi uopšte. Isključio sam do not disturb režim ali mi nije pomoglo. Iz nekog nepoznatog razloga mi se dva sata uopšte ne podudaraju i alarm mi ne zvoni!? Moraću izgleda reset da radim.

Zato sto je LolliPOOP najvece njesra koje se pojavilo u poslednjih dugo vremena.

Jeste li rešili problem sa alarmom u Do not disturb režimu? Meni je počelo od skoro da se dešava da alarm ne zvoni. Primetio sam da kada se to desi, iz nekog razloga mi se dva sata na telefonu razlikuju (sat kada spustim notification bar i sat gore u desnom uglu). Ima li rešenja? Možda factory reset?

Ne moze da se stavi na priority osim ako ne skines neki drugi alarm. Ili to samo meni ne moze? Cak ga ni ne izbacuje da postoji medju aplikacijama.

Ne moze da se stavi na priority osim ako ne skines neki drugi alarm. Ili to samo meni ne moze? Cak ga ni ne izbacuje da postoji medju aplikacijama.

Izgleda da je stock alaram automatski podešen da bude priority.
Timely sam podesio da mi bude priority a posle pola sata nameštam da mi se pali i stock alarm i u DND režimu oba rade kako treba...

Zbog jedne stvari?
Jedne? Pucanje homescreena i drugih aplikacija, krace trajanje baterije, telefon ne radi brze, ustvari da skratim, nista mi ne radi bolje na Lollipopu (ne navodim resetovanje aplikacija u pozadini i memory drain koji se mnogima dogadja). Alarm je samo vrh ledenog brega. Na 4.4.2. nisam imao ni jedan jedini problem, a baterija je drzala primetno vise. Vec sam pisao o tome.
Izgleda da je stock alaram automatski podešen da bude priority.
Timely sam podesio da mi bude priority a posle pola sata nameštam da mi se pali i stock alarm i u DND režimu oba rade kako treba...
Verovatno jeste automatski podesen da bude priority ali to ne radi. Jednostavno ne zvoni u silet rezimu i prvi dan posle update-a sam zakasnio naposao. Skinuo sam Smart Alarm i sad to radi kako treba.
Kako si namestio stock alarm, obzirom da ga ja ni ne vidim u listi za priority?

Poslednja izmena:
@niksha

Podesio u calls and notifications "priority only" i štiklirao ovo sa slike "until turned off" i radi normalno

Prilozi

• 2015-02-24 08.05.02.png
    2015-02-24 08.05.02.png
    219 KB · Pregleda: 167
Pa ne bih bas rekao. Uporedo koristim oba preko 6 meseci i iPhone nisam ni jednom rr, a gasio sam ga samo kad bi ga zaboravio staviti na punjac pa se ugasi. Dok G3 svako malo home pukne, pa svaki dan rr zbog battery drain ili memory leak. LG nije u stanju da napravi tastaturu kako treba, a da ne pricam o ostalom...

Najveći problem Lolipop-a, su neispunjenja očekivanja. Hype je bio ogroman, i ljudi su očekivali kule i gradove, i ne znam ni ja kakvu promenu, ART, Volta, Djoka, i na kraju, zna se šta je ispalo, verovatno najveće razočarenje u Android svetu.

Pa ne bih bas rekao. Uporedo koristim oba preko 6 meseci i iPhone nisam ni jednom rr, a gasio sam ga samo kad bi ga zaboravio staviti na punjac pa se ugasi. Dok G3 svako malo home pukne, pa svaki dan rr zbog battery drain ili memory leak. LG nije u stanju da napravi tastaturu kako treba, a da ne pricam o ostalom...

Ja jedni problem od ovih navedenih koji sam imao bio je sa lagom sa tastaturom dok nisu izbacili ovaj poslednji update.

Posle toga meni barem,sve radi super...

Da li je moguce obrisati APN - ove na Lollipopu? Od danas mi radi data net radi dobro ali ne mogu da saljem i primam MMS-ove. Restart, ukljuci iskljuci data, unosenje rucno APN-a ali i dalje ne radi MMS a radi data. Pa reko` da obrisem sve mozda pomogne. Sem RESET TO DEFAULTS nisam nista drugo pronasao....

Da li je moguce obrisati APN - ove na Lollipopu? Od danas mi radi data net radi dobro ali ne mogu da saljem i primam MMS-ove. Restart, ukljuci iskljuci data, unosenje rucno APN-a ali i dalje ne radi MMS a radi data. Pa reko` da obrisem sve mozda pomogne. Sem RESET TO DEFAULTS nisam nista drugo pronasao....
Ako si na telenoru moras koristiti data preko proxy koji je osakacen i cesto jedva radi, dok kad ga skines gura i po 22Mbps. Koliko znam ne mozes ni brisati ni edit, ali to je do LG, a ne do L-a.

Napravi novi APN bez proxy i bez porta. Ima da šljaka samo tako!

Nazad
Vrh Dno