Šta je novo?

LG G3

Neko spomeni da je normalno na stock kernelu. Meni se ista stvar desava na g2

Jeste li rešili problem sa alarmom u Do not disturb režimu? Meni je počelo od skoro da se dešava da alarm ne zvoni. Primetio sam da kada se to desi, iz nekog razloga mi se dva sata na telefonu razlikuju (sat kada spustim notification bar i sat gore u desnom uglu). Ima li rešenja? Možda factory reset?

Drži ga na priority i zvonice alarm. Stavi koga hoćeš i gotovo. Kad skontas i nije loše ovo. Mada sad će 5.1 kažu neki da se vraća silent mode.

Imam par pitanja za vlasnike G3 i ljude koji bolje poznaju ovaj model.
Da li je neko od vas imao problem sa pukotinama na kućištu telefona i koliko se često javlja?
Takođe, da li je tačno da je to uglavnom vezano za bele modele, ili se dešava i na sivim?
Mislim na ovako nešto:

LG-G3-cracks.jpg

@Yojimbo

Bilo je reci o tome. To se javljalo na prvim serijama i bilo je karakteristicno za 16gb modele.
Kasnije su to ispravili navodno

Drži ga na priority i zvonice alarm. Stavi koga hoćeš i gotovo. Kad skontas i nije loše ovo. Mada sad će 5.1 kažu neki da se vraća silent mode.
Pa ne verujem koliko je ovo glupo. Ja hoću da mi telefon ćuti preko noći (nema poziva, poruka i ostalih notifikacija) a da me alarm budi ujutro. Ne znam što su to promenili?!

Pa to je priority :) ili je LG to izbacio/promenio?

Neće da mi prihvati priority režim kao pre. Primer, uvek sam pre imao aktivan do not disturb režim u priority režimu svake večeri od 23h do ujutro 7h. Telefon se ućuti kad dođe 23h i alarm me probudi ujutro u 6:30h. Nakon poslednjeg update, ovo više nije moguće. Priority režim mogu upaliti da radi non stop ili u trajanju od 15 minuta do 8h. Ne kapiram što su menjali stari način!?

Moraćeš ručno onda svako veče/jutro da menjaš :)

Jeste glupo, to ima na stock androidu. Obično proizvođači dodaju opcije, ne znam zašto LG izbacuje :)

takodje je izbačena i interakcija sa notifikacijama na lockscreen-u...................to tek ne mogu da razumem.............

Da,to sam i ja video.. Mozes samo da ih kliknes i da udjes u njih.. Koja glupost

Imam par pitanja za vlasnike G3 i ljude koji bolje poznaju ovaj model.
Da li je neko od vas imao problem sa pukotinama na kućištu telefona i koliko se često javlja?
Takođe, da li je tačno da je to uglavnom vezano za bele modele, ili se dešava i na sivim?
Mislim na ovako nešto:

Pogledajte prilog 163217
Zlatan model, 16gb, imam pukotinu kod IR blastera, tu nemam.

Jel u LP promenjen fazon stavljanja wallpapera? Mislim na biranje da ti npr. lockscreen wall bude isti kao za desktop automataki, a ne da moras da podesavas ponaosob.:D

Ako ste me shvatili sta sam hteo da kazem. :d

takodje je izbačena i interakcija sa notifikacijama na lockscreen-u...................to tek ne mogu da razumem.............
E zbog toga sam baš po*izdeo, ja sam to i spominjao ovde i neko mi je rekao da je to normalno, kako to može da bude normalno... To je generalno na LP malo loše urađeno a LG je to loše digao na viši nivo lošeg...

Pošto sam kdz metodom po svom imei brojem nadogradio sa 20f na 20h,misleci da se nece vratiti ove TIM aplikacije, ali sve su tu. E sad me interesuje, da li mogu ubaciti preko ovog 20h kdz sa drugog imei broja? Taj g3 nije sa mreže.

Pošto sam kdz metodom po svom imei brojem nadogradio sa 20f na 20h,misleci da se nece vratiti ove TIM aplikacije, ali sve su tu. E sad me interesuje, da li mogu ubaciti preko ovog 20h kdz sa drugog imei broja? Taj g3 nije sa mreže.
A sto ne bi isto to uradio sa nekim kitkat kdz-om, root-ovao, i posle ubacivao sta god hoces. :)

ne treba ti IMEI.............flešni mu čist 20H i uživaj....................obrati pažnju na model,ako je D855 samo taj smeš.................

Moze li neki link za cist 20h? Odmah ga ubacujem, ocima ne mogu da vidim ove TiM aplikacije, ima ih 15 ak sigurno. D855 je. A na kitkat mi se ne vraća. Mada mi nedostaje root.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno