Zasto ne uradis update preko pc suite??Nema jos update-a za mts, ja sam jos na 4.4.2....
Mada mi nije jasno, neko drugi je spomenuo da je mts pustio L pre nedelju dana. Stvarno da li ja nesto pogresno radim kada proveravam "rucno" za update?
Zasto ne uradis update preko pc suite??
Ne utiče, to je oficijalni sw od lgPa mozda glupo pitanje, ali da li to (update kroz pc suite) utice na garanciju koju imam u mts-u ili ne?
Malo sam citao na xda da na 5.0 ne moze da se ubaci direktno twrp preko sdk vec za sve mora prvo root a jos uvek nema root za 5.0 da li neko od vas zna kako moze ? Hocu da ubacim bas taj Android HD 8.0 sad sam trenutno na 5.0 verzija V20F model telefona je D855.Android HD 8.0 je upload-ovan pa ko ga je čekao,navalite..............
pozdrav vlasnicipitanje za vas: da li ste zadovoljni kako radi telefon sa lollipopom? cackao sam g3 kad je izasao, bilo je stucanja. da li je to sad malo ublazeno, da li radi bolje? razmisljam se da predjem sa mog g pro na g3 i pazarim verziju od 16gb... da li je velika razlika 16gb vs 32gb?
Moja preporuka za G3. Posle ovog ekrana nikad vise samsung (imao sam 4 samsung telefona pre g3), sad mi deluju kao crtani film te boje na amoledu. Kod mene nema, ovde pominjanog, krckanja, ni problema sa baterijom (naprotiv, baterija traje 36-40 sati). Lollipop takodje radi odlicno (samo obavezno vracanje na fabricka podesavanja).
generalno nemaju ni pojma, ko bi ih i platio?![]()
Nema jos update-a za mts, ja sam jos na 4.4.2....
Mada mi nije jasno, neko drugi je spomenuo da je mts pustio L pre nedelju dana. Stvarno da li ja nesto pogresno radim kada proveravam "rucno" za update?
Pa dobro - kupi ti zvanicni uredjaj za merenje pa se uveri sam - ovo je opste poznato za sve Apple uredjaje. Zasto mislis da fotografi i video editori koriste iMac, Cinema Display i MacBook uredjaje, a ne nesto drugo(mislim sem software-a)?Taj Anand je zvanično na platnom spisku Epla tako da te testove može da okači mačku o rep...
Gde se kinta umeša nema objektivnosti![]()
pa sto si onda komentarisao za iPhone. Jedno je ko pravi a drugo koja i cija tehnologija se koristi...Nego nitro tema je tvoj telefon G3, a ne ajfon
ps. Srećna nova godina!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari