Šta je novo?

LG G3

Bitno je da cesto izbacuju update i da se trude...

Siguran sam da ce kod androida 5.1 verzije biti sve tio top..

Nadam se jos da ce u skorije vrijeme biti apps i games sa qhd fazonima i onda uzivancija :D

pozdrav vlasnici :) pitanje za vas: da li ste zadovoljni kako radi telefon sa lollipopom? cackao sam g3 kad je izasao, bilo je stucanja. da li je to sad malo ublazeno, da li radi bolje? razmisljam se da predjem sa mog g pro na g3 i pazarim verziju od 16gb... da li je velika razlika 16gb vs 32gb?

Meni se i dalje home crashuje povremeno (2 puta od update danas), ali za divno cudo nisam primetio da se grejao imalo, tako da update obavezno ako ste imali problema sa tim kao ja. Sto se tice performansi za sada bez zapinjanja i deluje mi da je tastatura opet kao na KitKat, da nema onog laga sto se pojavio na L.

Nema jos update-a za mts, ja sam jos na 4.4.2....

Mada mi nije jasno, neko drugi je spomenuo da je mts pustio L pre nedelju dana. Stvarno da li ja nesto pogresno radim kada proveravam "rucno" za update?

Odradio sam novi update i potvrđujem da radi fluidnije nego pre. Oseti se. Preporuka svima koji još nisu prešli na lollipop.

Ne utiče, to je oficijalni sw od lg :)

AeWoyE3ZT90YM.gif

Android HD 8.0 je upload-ovan pa ko ga je čekao,navalite..............

Android HD 8.0 je upload-ovan pa ko ga je čekao,navalite..............
Malo sam citao na xda da na 5.0 ne moze da se ubaci direktno twrp preko sdk vec za sve mora prvo root a jos uvek nema root za 5.0 da li neko od vas zna kako moze ? Hocu da ubacim bas taj Android HD 8.0 sad sam trenutno na 5.0 verzija V20F model telefona je D855.

pozdrav vlasnici :) pitanje za vas: da li ste zadovoljni kako radi telefon sa lollipopom? cackao sam g3 kad je izasao, bilo je stucanja. da li je to sad malo ublazeno, da li radi bolje? razmisljam se da predjem sa mog g pro na g3 i pazarim verziju od 16gb... da li je velika razlika 16gb vs 32gb?

Moja preporuka za G3. Posle ovog ekrana nikad vise samsung (imao sam 4 samsung telefona pre g3), sad mi deluju kao crtani film te boje na amoledu. Kod mene nema, ovde pominjanog, krckanja, ni problema sa baterijom (naprotiv, baterija traje 36-40 sati). Lollipop takodje radi odlicno (samo obavezno vracanje na fabricka podesavanja).

Moja preporuka za G3. Posle ovog ekrana nikad vise samsung (imao sam 4 samsung telefona pre g3), sad mi deluju kao crtani film te boje na amoledu. Kod mene nema, ovde pominjanog, krckanja, ni problema sa baterijom (naprotiv, baterija traje 36-40 sati). Lollipop takodje radi odlicno (samo obavezno vracanje na fabricka podesavanja).

Note4 i basic mod. Ubedljivo najbolji prikaz cele palete.

Taj Anand je zvanično na platnom spisku Epla tako da te testove može da okači mačku o rep...

Gde se kinta umeša nema objektivnosti ;)

bitno da forum puca od objektivnosti

Korisnici na forumu nisu plaćeni i nemaju kintu od tekstova i reklama tako da je nebitno :)

generalno nemaju ni pojma, ko bi ih i platio? :D

Nema jos update-a za mts, ja sam jos na 4.4.2....

Mada mi nije jasno, neko drugi je spomenuo da je mts pustio L pre nedelju dana. Stvarno da li ja nesto pogresno radim kada proveravam "rucno" za update?

Brate ja sam odradio na L pre par nedelja.. nisam imao problema do sada.. preko MTS-a sam ga uzeo. Sad upravo radim novi update od 12,nesto MB. Kucam utiske..

Taj Anand je zvanično na platnom spisku Epla tako da te testove može da okači mačku o rep...

Gde se kinta umeša nema objektivnosti ;)
Pa dobro - kupi ti zvanicni uredjaj za merenje pa se uveri sam - ovo je opste poznato za sve Apple uredjaje. Zasto mislis da fotografi i video editori koriste iMac, Cinema Display i MacBook uredjaje, a ne nesto drugo(mislim sem software-a)?

A displeje i ostale delove za ajfonom pravi ko?

Zbog marketinga ljudi misle da ih pravi riđi Džo iz Kalifornije, a ono kosooki Kinez u pelenama jer ne sme ni da piša u toku radnog vremena :D

Nego nitro tema je tvoj telefon G3, a ne ajfon :D

ps. Srećna nova godina!

Poslednja izmena:
Momci pomoc: Sinoc uradjen 5.0 update. Telefon je full stock. Danas radio bez greske. Veceras na LG suite prijavio 2 nova updatea. Posle njih je upao u startup loop. Sta raditi. Vadjenje baterije ne pomaze.

Idi ovamo na XDA i prati metodu "RETURN TO STOCK TOT Method!"(pod predpostavkom da imas 855 model) koja je negde dole na prvom postu. To je prvo sto mi pada na pamet.. ne znam da li se moze uci u stock recovery ili ne. Bolje da pricekas jos koji savet.

Poslednja izmena:
Sinoć i ja stavio Lollipop, jako lepo radi za sada, nego imam jedno pitanje, ne znam da'l sam ja nešto propustio ali ne mogu da otvorim notifikaciju sa lockscreen-a, znači stigne mi poruka i ne mogu da je otvorim, neće ni double tap, ni kad zadržim... Jedino da ga prvo otključam što mi je bezveze.

Nazad
Vrh Dno