Šta je novo?

LG G3

Mozda je kupio telefon od nekog koji je prethodno uzeo u hendiju?

izašao je sledeći "Lollipop" 20E........S3V3N je već odradio i custom verziju istog 7.0.................ko hoće da proba,komentari su dobri............:)

Komsa svenovi romovi su dobri ali ruku na srce custom 5.0 romovi nisu jos uvijek naj naj..previse problema ima sa rootom iako oni rade ok..ima pravo cloudy kad kaze da treba jos malo pricekati sa 5.0 nije jos 100% stabilno da bi se razvila jedna dobra verzija romova za sve jer mnogi imaju problema...ja se vratio na cloudy 1.2 radi stabilnosti a malo mi i zafalio xposed i tako to :))

izašao je sledeći "Lollipop" 20E........S3V3N je već odradio i custom verziju istog 7.0.................ko hoće da proba,komentari su dobri............:)
Flesovao. Radi besprekorno :)

Inače koristim taj Android HD od samog početka i zaista je najbolji sistem.

Komsa svenovi romovi su dobri ali ruku na srce custom 5.0 romovi nisu jos uvijek naj naj..previse problema ima sa rootom iako oni rade ok..ima pravo cloudy kad kaze da treba jos malo pricekati sa 5.0 nije jos 100% stabilno da bi se razvila jedna dobra verzija romova za sve jer mnogi imaju problema...ja se vratio na cloudy 1.2 radi stabilnosti a malo mi i zafalio xposed i tako to :))
Ma Cloudy *****, ovaj seven lik je bas posvećen tome i stalno ažurira. Gde bi tu bila draž Android-a, kad bi svi čekali na samo stable verzije ;)

Pa dobro twin ima i toga:))) ja sam isprobao ama bas sve 5.0 romove i cm baza i stock i 2 su mi se svidjela najvise liquidsmooth cm baza i acura stock ma da i revolution moze proc jer je natrpao svega u rom...ali eto malo se vratih na kitkat imam placenu verziju g3 xposeda pa da je malo iskoristim te module...iskreno malo mi zafalio xposed. ..:)))

Ici ce ovaj G3 u oglase ali prvo eventualno na servis. Imao sam android godinama pre pa iOS, pa sad G3. Opet cu na iOS uredjaje - sem sto me nervira losa izrada, najvise krckanje, opet su poceli bug-ovi sa gubljenjem mreze i svako par dana wireless se samo pali i gasi svako 2 sekunde do restarta... Ne moze android bez bug-ova nikako...

Nitro tebe bas nece taj g3 nikako..ko da si pokupio sve najgore u njemu..mislim svi imaju ponesto bugova neki nikako ali moram se nasmijati malo kod tebe sve zivo zeza..bas si peh:)

Ici ce ovaj G3 u oglase ali prvo eventualno na servis. Imao sam android godinama pre pa iOS, pa sad G3. Opet cu na iOS uredjaje - sem sto me nervira losa izrada, najvise krckanje, opet su poceli bug-ovi sa gubljenjem mreze i svako par dana wireless se samo pali i gasi svako 2 sekunde do restarta... Ne moze android bez bug-ova nikako...

Non stop pričaš Android, a Android ti uopšte nije kriv. Zahvali se LG-u, a ne androidu, on je obradio posebno. Možda imaš i HW problem, a to opet nije Android, jer je Android SW.

izašao je i već 7.1 AndroidNow HD...................btw i ja sam sve probao i ili se vratim na HD 2.4 ili na 10N stock pa ga malo "očistim" i radi perfektno uz sve blagodeti Xposed-a.....bilo je problema sa root-om ali ih Chain Fire sa "BETA-SuperSU-v2.39" navodno rešio...........

screenshot2014-12-12-14-.png

Non stop pričaš Android, a Android ti uopšte nije kriv. Zahvali se LG-u, a ne androidu, on je obradio posebno. Možda imaš i HW problem, a to opet nije Android, jer je Android SW.
Od pojave prvog androida u Srbiji kupovao sam uglavnom samo flagship-ove do januara 2014. tako da znam o cemu govorim. Ako nisi duze koristio iOS od cackanja onda vrv ne znas o cemu govorim, ali kod iOS nikada nisam imao nekih bug-ova...

Napokon...
@komsa: 7 ikonica u jednom redu bez spacing-a? Ne izgleda ti malo tesno i nabijeno? :d

Od pojave prvog androida u Srbiji kupovao sam uglavnom samo flagship-ove do januara 2014. tako da znam o cemu govorim. Ako nisi duze koristio iOS od cackanja onda vrv ne znas o cemu govorim, ali kod iOS nikada nisam imao nekih bug-ova...

Znam ja šta je ios i kako radi. Problem je što ti pričaš napamet, kriviš u ovoj situaciji Android, a on gotovo da i nema veze sa tim što ti pričaš.

Od kad je krckanje odlika androida? Daj jel se ti zezaš? Ti beše "programer"? Ne znam samo u kom svetu, pošto si pokazao po tome što pričaš.

Znači po tebi bend gate je odlika iOS-a, naravno & you are holding it wrong (Kad se drži pogrešnom rukom gubi se signal) sve je to odlika iOS-a. Ja programiram bend gate pustim update i vuola počne da se krivi. Posle toga, aha loši kodovi ne valja nisam dobro video, ispravim pustim novi update i više se ne krivi.

Eto čovek nauči nešto od "developer-a"...

Znam ja šta je ios i kako radi. Problem je što ti pričaš napamet, kriviš u ovoj situaciji Android, a on gotovo da i nema veze sa tim što ti pričaš.

Od kad je krckanje odlika androida? Daj jel se ti zezaš? Ti beše "programer"? Ne znam samo u kom svetu, pošto si pokazao po tome što pričaš.

Znači po tebi bend gate je odlika iOS-a, naravno & you are holding it wrong (Kad se drži pogrešnom rukom gubi se signal) sve je to odlika iOS-a. Ja programiram bend gate pustim update i vuola počne da se krivi. Posle toga, aha loši kodovi ne valja nisam dobro video, ispravim pustim novi update i više se ne krivi.

Eto čovek nauči nešto od "developer-a"...
Bug-ovi samog OS-a imaju veze sa OS-om. Svak zna kakve je Android sve bug-ove imao ko ga je od 1.5 koristio... Ne krivim Android kao Android vec generalno proizvodjace - ruku na srce Nexusi uglavnom jedini rade ok i to je to... Ostali ili imaju lose drivere, ili neki svoj UI i slicno on top of android. Sto se tice izrade - generalno svi Androidi su jeftine izrade i plasticni - cast izuzecima kojih ima ali retko.

Pa jedino Nexus i jeste pravi Android.
Što se tiče izrade, više ima kvalitetnih telefona sa Androidom nego sa iosom.
Ios je isto imao i ima bagove. Ne postoji softver bez bagova.

Kaži lepo ne odgovara ti LG i niko ti reč ne bi rekao, ovako pišeš nešto što nema veze sa životom. Ne kriviš Android a napišeš
Ne moze android bez bug-ova nikako...

iOS da nema bagove? Pa sto do sada izbacise nekoliko apdejtova posle verzije 8? Ne da ih nema, već ima kao i svaki drugi softver i tu ne postoji savršenstvo. Nego to Apple vešto skriva tako što ne pokazuje te greške po cenu života. Već samo pokrenu aplikaciju ponovo.

iOS da nema bagove? Pa sto do sada izbacise nekoliko apdejtova posle verzije 8? Ne da ih nema, već ima kao i svaki drugi softver i tu ne postoji savršenstvo. Nego to Apple vešto skriva tako što ne pokazuje te greške po cenu života. Već samo pokrenu aplikaciju ponovo.
Da kod Apple program se resetuje ili slicno (sto se jaaako retko desava) dok kod androida moras reboot uredjaj da bi se odbug-ovao.

Ne kriviš Android a napišeš
Taj deo posta se odnosio na izradu i kvalitet telefona. Kao sto rekoh od 1.5 je android haos - sada je malo bolji, ali svako zna kako funkcionise java-in garbage collector kod androida i sve mu je jasno... Imali ste cak i clanak na benchu zasto je 1GB kod iOS efikasnije nego 3GB na android i to iskljucivo zbog jave i harbage collectora... Ako vas ne mrzi malo Google o tome pa mozda shvatite razliku native vs java ili ti zasto android nikada nece raditi brze na priblizno istom hw ukoliko ne predju na native...

U BiH, operater MTE:L je krenulo sa zvaničnom nadogradnjom na Lolipop V20e za LG G3, upravo preuzimam, javljam utiske kasnije ako nekoga bude zanimalo...

Znači iOS je bez bugova, ne znam što su onda samo iOS forumi puni ljudi sa softverskim problemima i bugovima.

Da mu stvarno toliko smeta G3 prodao bi ga odavno, umesto što kuka već 100 strana na njega

Ljudi, sta da izaberem, G3, Huawei Mate 7, Z2 ili OnePlus One? Od svega bih ja licno uzeo G3 ali sam iskreno zbog negativnih komentara po netu poceo da se premisljam

Ako hoces metalni uredjaj sa brutalnom baterijom onda mate 7( mada ga je tesko naci sa 3gb rama) . ako hoces dobru bateriju i dobru podrsku na xda i cist android onda opo,a ako hoces minimalne bezele i 2k displej onda g3 :)

Mada imas drugi deo foruma za ovakva pitanja

Hm... Naspram nexus 4 koji sam juce testirao sa lollipop ovo radi uzas - UI mi zabada svako malo i fali pola animacija (3GB) model. Sad ce opet svi da me pljuju ko za kameru i krckanje pa ce za mesec dva prestati svoga konja uzdisati i realno priznati koji su problemi. Takodje kada dodam guest-a iz nekog razloga uzas radi...

Nazad
Vrh Dno