Šta je novo?

LG G3

Nije, čovek je LG fan, još je on i blag :p

Da je odličan, jeste, lag postoji jedan jedini, a to je kada stignu notifikacije i onda povuces meni na dole, tada se pojavi lag, ali to je stvar softvera i da se ispraviti, tako da to ne smatram za manu, naprotiv.
Da je kvalitet izrade sjajan, e tu se ne bih složio. Plastika je mekana kao sir, skliznuo mi je jednom iz ruke i bukvalno samo dotakao malo jedan metalni deo u kolima i na plastici napred se pojavilo malo ulegnuce, vrlo sitno, neprimetno, ali tu je. To je jedina zamerka na kvalitet izrade, sve ostalo je perfektno, sve je utegnuto, ništa ne štrči, skiči i slično, kao na mom bivšem samsung telefonu. To su jedine dve sitnice koji su mogle biti sredjene, ali sa jedne strane postoji fotrola za zaštitu, a sa druge strane postoje razni tweak-ovi i nadam se ubuduće neki CyanogenMod sistemi kako bi se to prevazišlo. Sve ostalo je ništa manje nego izvanredno. Od mene ocena 95.

v10i je kod mene trenutno.

Pratim ovaj topic od kad je telefon najavljen i vasi su utisci bili svakojaki. :D e pa meni moj lepotan stigao i ljudi prezadovoljan sam.
Lag spominjete, ja stvarno ne znam sta to ocekujete, al ja stvarno nemam nikakav osecaj laga, niti da je kamera losa, niti da ovakav ekran ne vredi na telefonu i da je baterija slaba. E pa sve je to upakovano kako treba i sve radi savrseno i razlog zasto sam bas uzeo ovaj model je zato necu vise da cackam bilo sta i trebao mi je telefon sa out of the box maximumom i to sam i dobio.

Kvalitet izrade fenomenalan. Circle case je odlicna *******cija.

Kamera fantasticna ( posle n4 sve je dobro, al ova je neverovatna)

Baterija, ***e jel moguce da moze ovoliko SOT?!

I posle razmusljanja izmedju m8 i ovog nisam pogresio. Za pocetnike odlican telefon i za old school HC korrisnike kome su dojadila cackanja i drndanja i flashovanja ovo je telefon za vas. :)

Mogu da pisem do prekosutra kolko sam odusevljen i kolko je iznad mojih ocekivanja, al ne brinite se suzdrzacu se.

Pozd.:d
Kvalitet izrade je los - svaki G3 pa i moj krcka u prstima - probao sam 4 komada i svi imaju isti problem. I dalje stoji da je kamera uzas i da pegla sum a samim tim i detalje pa deluje kao da je software interpolacija 13mpix - zumiraj na 100% pa ces videti ocemu pricam. Sto se tice lag-a, laguje mnogo - probaj iOS ili next best thing a to je AOSP.
Inace ne znam da li sam pomenuo - prebacio sam bio svoj G3 na art i radio je uzas - zapucavanje, crashovanje app-ova, pregrevanje...

Kvalitet izrade ne moze biti gori nego na g2. Ili se ipak nisu opametili. ?

O čemu ti nitro pričaš, gde si ti video da krcka G3. Ti si očigledno pomešao telefone. Nikakvo, ama baš nikakvo krckanje ne postoji. Tačno je da je kvalitet izrade mogao biti bolji, ali to samo u slučaju da se plastika zameni nekim metalom, ništa drugo. Postoji jedan jedini lag, već sam rekao o čemu se radi, ali to se da resiti, ja sam uspeo, zato, nemoj da preterujemo. Kamera jeste loša kada se zumira, ali je inače izvanredna. ART još uvek nije zvanično odobren od strane Google-a, tako da ni to ti nije neki valjan razlog.

Nisam pomesao telefone - G3 mi je main fon vec nekih mesec, mesec i po i znam o cemu pricam. U telenoru su imali 4 komada kada sam ga dosao uzeti svi krckaju - probaj ga uzeti za suprotne krajeve samo i blago pritisnuti sav ce da krcka... Sto se tice lagova ostajem pri svome - svako ko je koristio iOS i AOSP verziju androida ce se sloziti... Da li si ti koristio iOS na 5S ili AOSP na Nexus 5?
Kamera jeste losa kada se zumira dokazuje poentu - to nije digitalni zoom - to je zoom na "native" rezoluciju - dakle 1:1 i tu se vidi da se fabricki pegla svaki sum i umesto detalja na fotki imas akvarel... Skokni do fotografskog foruma ovde ili zone pa upload fotku da vidis da ce ti svi reci ovo sto sam pricao. Ovo je jos daleko od dobre kamere i po svemu sto vidim iPhone 6 sa manje megapixela(koji nisu bitni) i Lumie imaju mnogo bolje fotke. Cini mi se i Z2.

Nema nikakvog krckanja, jedino da ga baš uzmeš i maltretiras. Naravno da iskustvo nije kao AOSP, glupo je uopšte bilo šta diskutovati o tome. Nokia i Soni su lideri na polju kamera i tu neću ništa da kažem, a kad već platiš ajfon 1000 eura mora da ima kameru sa 3 megapiksela da slika bolje od ove. Ali verujem da će sve to biti ispeglano narednim verzijama softvera, a takodje se nadam da će da hakuju bootloader uskoro pa da uživamo u AOSP sistemu.

Poslednja izmena:
Da li je moguće da i dalje kvalitet kamere određujete po broju mpx-a?
5s ima bolju kameru od velikog broja android telefona iako ima 5-6 megapiksela manje...
Trgovci su odgovorni za tu patkometriju.

Ne naravno, ali slike na G3 su sasvim dobre. Još kad bi se softver malo ispolirao bile bi samo takve.

To da sasvim super slike pravi, meni se sviđa telefon i u narednom periodu gledam između njega i Note 3...

Ja sam gledao sve flagship telefone i jedino mi se ovaj dopao. Nekako mi Note 3 nije za svakodnevnu upotrebu.

Kupuj Danilo neces pogrijesiti..telefon je odlican i uz te neke sitnice a na artu radi na 10j ko podmazan i usput kada mu se zakuca fps ekrana na 60fps a ne na dynamic refresh u hidden meniu. nema laga gotovo nikako..bolji je od g2 zasigurno jer sam i njega posjedovao jedino je slabija baterija 15% minimalno ali i to se moze srediti..krckanje ne postoji nikako jedino je sklizak ali manje nego g2 ,kamera je odlicna cak i tzv auto laser pogotovo u mraku radi izvrsno :)) twin ti je gotovo sve tocno rekao :)

Poslednja izmena:
Njega ili Note 3 samo da još padne cena.
Ne žurim sa kupovinom...

Kada je izašao 10j apdejt?

Trenutno je najveca mana locked bootloader pa nema romova :-(( osim roota i snalazenja ko zna sa nekim tweak appovima zasada je to to..note 3 takoder mrcina i to mocna ali eto ja sam prevagnuo na g3 vjerovatno odusevljen sa g2-kom i nije bila greska..vjeruj ko god od ovih samsung fanova(s5,note3)me pitao da pogleda mob pozitivno se iznenadio i izgledom a i ostalim,najvise se dive kako je ekran dobar i kako li su ga strpali u kuciste dimenzija ostalih a najjaci su kad ga neznaju odmah upaliti pa traze po bokovima tipke hehe :)))

Twin manuelno sam ga skinuo sa xda pa update napravio a ja inace koristim hrv mrezu tele2 a oni su na 10h zadnji update :))

Pa baš to, i ja sam hteo nešto novo, a G3 me je baš oduševio. Ljudi kad pogledaju, samo se čude :D. Može li neko uputstvo kako si instalirao novi firmware? U Srbiji na MTS mreži je trenutno 10i aktuelan. Koliko vidim Vodafone distribuira 10k apdejt već.

Da li je moguće da i dalje kvalitet kamere određujete po broju mpx-a?
5s ima bolju kameru od velikog broja android telefona iako ima 5-6 megapiksela manje...
Trgovci su odgovorni za tu patkometriju.
Nisu trgovci vec naivni ljudi. Isti takvi me svaki put pitaju za DSLR - a koliko on ima megapiksela, a kad odgovorim 12 bude - samo?!? Pa ja imam bolju kameru na telefonu znaci. Od sada cu da govorim da ima 1000 megapiksela... :d

Nitro to si u pravi dslr je prica za sebe i tu nema rasprave trenutno :-D

Necu, necu, ja imam 32 verziju, D855. A reci mi, da li ce se pojaviti apdejt na 10j, ako ga MTS izbaci uskoro, posto je telefon rutovan?

Twin koliko ja znam nekome izbaci nekome ne ili ako izbaci neces moci mislim update napraviti (netko i uspije kako citao na xda)..ali ima preko lg toolsa neki kao upgrade recovery koji ti rootanu verziju vrati na stock pa ti onda ponudi update :)))

Poslednja izmena:
Pa tako sam nešto i ja čitao. Jaooo, kad će da hakuju taj bootloader pa da pici neki AOSP.

Koliko pratim na xda pocekati cemo jos sigurno 1mjesec a mozda i vise jer jednostavno nemogu ga prokuziti patchirano je, kad ni loki nije prosao nikako da zaobidu kao na lg g2 ...a ja zadovoljan sa rootom i par dobrih tweak aplikacija te greenifijom :))

Znaš li možda gde je moguće naći changelog za verzije softvera?

Au nitro prijatelju ko zena si. :d I jeste za tebe iPhone.

Koristio AOSP, koristio iPhone 5S koji sam dao devojci jer je previse gay. :d I ti g3 ispljuva kao da pricas o totalno drugom modelu, a ne o g3 sa kojim su vise nego pola forumasa zadovoljni. Btw. ja ****** cak i probao to sto tebi krcka i opet ne krcka. :( :d

P. S. Zezam se, nemoj odma da se primas. :)

uploadfromtaptalk1411334413226.jpg

Sto se tice kamere, PREZADOVOLJAN!

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno