Šta je novo?

LG G3

Realno mnogo bolje izgleda i od nezgrapne milke Z2, ako cemo iskreno.

Realno da ali meni ne (mnogo) jer gotivim taj cigla dizajn ali ako je sve to dobro odradjeno, par detalja moze da pokvari sve.

Kao sto gotivim Z2 isto tako gotivim i dizajn ciglastih/milka Nokia, nisam kontradiktoran ko neki :) Znaci sto se mene tice N5, G2/G3, Z1, Z2, M7 pre svega pa i M8.. to su telefoni koji su dobro dizajnirani i u skladu sa klasom (svaki ima neke mane ali to je normalno) a zna se sta mislim o Samsung telefonima u poslednje vreme, jos je prednja strana na Note 3 i dobro ispala kakav je duos trend aka S5 :d

Odlican je G3 ali brate phablet.. pa makar i nemao bezele. Dajte nesto ovako do 4,7'' i makar 720p ekranom i sve ostalo da bude vrh. Takav fon bi bio velicine nekadasnjih modela sa 4,3'' ekranom, mozda i malo manji. Dok sam kuci/u zatvorenom i 10'' displej nije problem, cak je i prednost (zato ljudi i kupuju tablete) ali u pokretu..

Poslednja izmena:
Kladim se da su testirali i model sa 3GB RAM-a, ali odlucili da izbace ovaj da bi sledeci imao 3. Nije ni 2 malo to sam vec rekao ali ova rezolucija moze da bude problem za 2GB kao i za ovaj SOC.

?
The version with the 16GB of storage comes with 2GB of RAM, while the 32GB version packs 3GB of RAM.

Promaklo mi je to.

Ne vidim poentu, kakve veze ima kapacitet memorije sa RAM-om? Kladim se da ce u nekim zemljama samo 16GB biti dostupan.

UI brutalan. Evenualan problem sto se dodatne aplokacije nece uklopiti osim ako ne ponude dodatne ikonice. Ali inace - minimalizam na nivou.

Poslednja izmena:
Znaci nasi operateri dobijaju ovu slabiju verziju :) Ali dobro, bice na polucrnom trzistu i ovih jacih.

Dajte neke foto semplove ako su se pojavili.

Promaklo mi je to.

Ne vidim poentu, kakve veze ima kapacitet memorije sa RAM-om? Kladim se da ce u nekim zemljama samo 16GB biti dostupan.

Ovaj sa više ram i rom memorije će biti 50 ili 100$ skuplji, slično kao što Apple radi samo ovde dobiješ ram gratis :)

Dakle ovaj telefon ce se takmiciti sa Note 4, kako se meni cini, bice samo 0.2" razlike.
Ako Samsung izbaci S5 Prime sa S805 a hoce pa N4, ne pise im se dobro.

Uopste mi se ne svidja kako ovo izgleda:

gsmarena_001.jpg
gsmarena_008.jpg

http://www.gsmarena.com/lg_g3-review-1082.php

^ ma jok, G3 vs prime htc/samsung.. z3 i kinezi ovi bolji. N4 ce verovatno da ode na 6'' ali uz iste dimenzije kao do sada (znaci minimal bezeli). A i LG mora izbaciti tako neki 6'' phablet kao i ostali..

u sustini beli je najlepsi :D

bas me insteresuje kako lezi u ruci,ipak je ogroman telefon

N4 ce verovatno da ode na 6'' ali uz iste dimenzije kao do sada (znaci minimal bezeli). A i LG mora izbaciti tako neki 6'' phablet kao i ostali..

Ako bude vodootporan (kao što se priča) verovatno će se dimenzije povećati.

G Pro 2 ima već 5.9", sledeća generacija 100% ide preko 6"

Samo da na g pro 2 stave ovaj novi sw, izgleda da su se potrudili. Zadnja strana bas sljasti :-\

Eleganci je, sve tri verzije mi se dopadaju.
Ostalo se svi ponavljaju, bolja kamera, stednja baterije, bolji selfiji, bla bla truc truc..ali izasli su sa jakim displejom i vise rama(doduse nepotrebno, ali raja trazi), jacom baterijom, sve u svemu, vise ponudise od s5...i nisu potpali pod "otisak prsta" maniju.

Edit:

Definitivno bolji od crnog.

Poslednja izmena:
The screen itself is protected by Gorilla Glass 3, while the back and sides are made by a scratch-resistant polycarbonate. It has a film with a metallic finish and it hides fingerprints quote well

LG made a conscious decision not to make the G3 water resistant. The design team felt IP ratings mislead consumers about just how much they can put the device through, which has the potential to lead to trouble. Plus, they didn't want any pesky caps covering the ports.

The screen has another super power, too. Thanks to changes in the production process, the digitizer should continue to work even if you crack the screen badly. :)

The laser focus uses a setup borrowed from LG's automatic vacuum cleaners that need to accurately measure distances.:) It shines IR light (so not an actual laser, that's just a trade name) in the shape of a cone to get an accurate distance reading even in the dark. Note that this light is not visible to the naked eye and won't show up in the photo either.

The LG G3 camera records 2160p video. LG takes on Nokia here by focusing on an often ignored part of video recording, audio. The LG G3 features several mics, which monitor ambient noise levels and tune the sound accordingly to ensure good audio even in a loud environment.

[YOUTUBE]_btdWhwH0wE[/YOUTUBE]

odlican promo klip :)

Poslednja izmena od urednika:
Gde je ta vrhunska kamera? :d Nigde ne vidim slike.

Ja mislim da ce kamera biti blizu S5/Z2, posebno na dnevnom svetlu. Znaci tu negde kao N3. Pa i da bude malo losija opet ce to biti dosta bolje od M8 npr.

Poslednja izmena:
da ali koliko vidim samo ovaj od 2g.. kada ce i da li ce biti u evropi ovaj od 3g veliko je pitanje.

https://www.youtube.com/watch?v=6VD3eS8TS98
Unboxing

losa lika,ali koliko je lep telefon spreda. dok se pali mob,crna boja kao da je amoled u pitanju. mada mozda je to zbog rez klipa. vrh potez razlicita boja bezele gore i dole

Poslednja izmena:

I sta je ovde toliko lose? Ja sam i ocekivao ovako nesto, deluje ok i ovo su prvi semplovi, detalja ima sasvim dovoljno a wb je mozda malo ''topliji'' ali nema veze, ima vremena za testove kamere (dprev. i slicni a ne neki zilotski blogovi i sajtovi).

I da, ovo je sa imgura koji dodatno kompresuje i syebe kvalitet.

Poslednja izmena:
au koje pisanje
najjace je sto telefon je velicine s5 ili htc one a ima 0.5 incha veci ekran ...

Nazad
Vrh Dno