Pa kako da nema kada je testiran sa osvetljenjem na bednih 150 nitsa a vecina konkurencije na 50% svetli na bar 220 nitsa (realno oko 250), sve zavisi kako je koja fabrika podesila.
Jos sam pre par dana primetio da je sa nekim sitnim apdejtom dodatno nesto promenjeno pa ekran cak i na 80% ne svetli dovoljno jako kao sto se to ocekuje od IPS-a, cak je i ovaj ortak koji ima G2 a do sada samo samsung/amolede to primetio. Sto znaci da i nije tesko imati najbolju autonomiju uz 3000 mAh i osvetljenje slabije od konkurencije, taman je to ta razlika.
Ko ne veruje neka proba direktno da uporedi i videce da prosecan noviji IPS na 40-50% jacini osvetljenja ''svetli'' kao G2 IPS na 70-80% (samo moram da proverim sa kojim tacno apdejtom).
Evo i primer za N5 vs G2 autonomiju, ok G2 ima vecu bateriju i malo veci ekran ali u arena test uslovima to je 298 vs 149 nitsa, pa kako onda da G2 ne bude mnogo bolji kada je ekran dosta tamniji + 700mAh vise (ali i 0,2'' veci ekran). Takodje tu ulogu igra i kvalitet samog panela, ne trose svi lcd isto.
Jos jednom da ponovim - loznica je bio u pravu kada je to pominjao a ja sam mislio da se testira na 100% pa da je onda prakticno svejedno ili da je cak G2 u prednosti jer na max. jace svetli od N5.
Nije ovo nikakav hejt prema LG vec cinjenice koje svako moze da proveri makar ''golim okom''![]()
Za Samsung ti ne treba mod. Inace, to MORA da radi kako treba OOTB a ne sad da ja tu budzim razne fixeve i da se suocavam sa raznim bagovima.
Da ne pricam o problemima sa izradom ledja...
Ako G3 bude bolji od Note 4 prvi cu da ga uzmem.
A ovo sto si postavio bas ima veze sa G3 posto ce 99% imati Snapdragon 801.
Pa ti i stock mozes da ocistis, ne moras da flesujes custom. Mnogo imaju problema sa krckanjem plastike.Pazi, svaki fon koji sam imao obavezno sam ubacivao custom rom, jer su bili samsug, a znamo sta on sve stavlja u stok, tako da sam i na g2 ubacio stok. I extra mi je. A ledja sto spominjes, ja sa njima nemam nikakvih problema.
Mora sve da se proba.Nećeš da budžiš fixeve a na n3 instalirao svaki mogući rom koji postoji na xda i nije te mrzelo![]()
Ma sta kazes? Ne znam stvarno zasto bi bila glupost. A sa kojim telefonom bi ti uporedio G3 koji je fablet?Skoro vecu glupost nisam procitao.
hehe, edit..pazi ovo..od svega me(da budem bas picajzla) najvise veseli ovo
slika 3 na slajdu(spejs tipka...)
Ne znam, ja stock tastaturu ne koristim od pojave SwiftKey, tako da...![]()
Pa lošija će biti samo kamera, baterija (?!), a bolji ekran, s' obzirom da će ostali HW biti isti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari