Šta je novo?

LG G2

Ja sam kupio pre malo vise od pola godine g2 sa neispravnom plocom na kp, nije imala ni slika na oglasu, nikakve ocene. Nasao sam se licno sa nekom devojkom, telefon je bio perfektnk ocuvan, evo otac ga koristi sad, samo je ploca od mog, nista mu ne fali

Ako nema ocene nikakve, kupuj slobodno, to su ljudi koji ne preprodaju poput 99% nas, nego jednostavno hoce da prodaju to sto im ne treba vise
+1
Evo ja sam par stvari prodao na KP i nemam ni jednu ocenu
Isto tako ako hoću mogu da napravim da imam 100 pozitivnih

V10

Kada imas mogucnost da sam vidis i preuzmes tel nije problem, problem je kada ti salju.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Narode ako neko pradi xda, sta bi sa onim portom advanced camera driver za CM? Ako moze link do topica.. Dojadio mi je cloudy...

Hvala..

Pa to što koristiš u suštini ne radi, i plus je bagovito :D
Radi onaj lik još uvek, i dobro mu ide koliko vidim. :)
Nadam se da će uskoro biti nešto od toga, da idem na MM. :)

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Slike su za nijansu bolje u mraku, mislim da taj framework smanjuje shutter speed za nesto malo. Bagovita je lg camera koja radi na cm13. I ja se nadam da ce biti, jer je kamera jedina prednost stock roma u odnosu na cm13

Sent from my LG-D838 using Tapatalk

Ja od skora imam zutu fleku:),ali nije mi ona problem ni najmanji,nego baterija.Cini mi se od istog trenutka kad su se fleke pojavile, slabija je nekih 40% .Pa sad ne znam jel ona oslabila ili je nesto opterecuje mnogo vise.Samo da dodam da sam posle flashovao novi rom i nista popravilo situaciju nije.Do roma nije,jer cloudy 2.2.ima jednu od boljih baterija..

Nema to veze sa flekom.
Instaliraj BBS i okaci log, nesto ti debelo ne valja tu.
Ja lagano izvucem 5h SoT-a, a u tih 5h obicno provedem oko 40ak min u igrici(CoC). :)
Koristim GE i dori poslednji

Evo uspeh da instaliram.Sta je potrebno da znam,tj.posle kolko koriscenja da postavim log,jel mora da bude puna baterija ili...?

Skini sa punjaca pre spavanja, i ujutru kad ustanes ostavi log.
U BBS temu postavi.

I meni baterija oslabila ***.. Do skoro je drzala dan ipo sa umerenim koriscenjem, sada ujutru skinem sa punjaca, uvece na 20%.. Whatsapp, viber, sms, instagram, neki poziv, bez igrica..

Jel ima neko mozda da proda back plate ?

Kao što sam i rekao, nešto debelo ne valja.
Problem ti pravi wifi, i to veliki problem. Nikad nisam video da wifi ovoliko drži telefon budnim.

Wlan rx wake i wlan wd wake se obično javljaju zbog DHCP-a.
Rešenje je da dodeliš svom telefonu fiksnu IP adresu iz rutera, da ga DHCP ne bi cimao svakih 15 min.

Eventualno da pogledaš kroz wireshark šta se tačno dešava, ako znaš da ga koristiš, ali 90% je DHCP :)

Mislis na wifi ruter?Ok, ali meni se podjednako " jede" baterija i na poslu, gde sam nekih 8 sati dnevno.. ?

Stavio sam staticnu za kucni wifi,stavicu i na poslu da vidim hocel imati promena.Al se bojim da ima jos neki problem..

Jok, to je jedini problem.
Okači log sutra ujutru opet da vidimo da l' je bolje.

Ok :) .A okacicu i danas kad bude baterija pri kraju,ako to nesto znaci..!?

Pa aj okači, mada je to najbolje kad je telefon u deep sleep-u par sati, tad se najbolje vidi sve.

To je to, wlan rx wake je sad 4 minuta, a prošli put bio 4 sata. :)

Ja sam kupio pre malo vise od pola godine g2 sa neispravnom plocom na kp, nije imala ni slika na oglasu, nikakve ocene. Nasao sam se licno sa nekom devojkom, telefon je bio perfektnk ocuvan, evo otac ga koristi sad, samo je ploca od mog, nista mu ne fali

Ako nema ocene nikakve, kupuj slobodno, to su ljudi koji ne preprodaju poput 99% nas, nego jednostavno hoce da prodaju to sto im ne treba vise
Sta je bilo poslije "nalazenja"? :D

Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk

To sam odavno odradio, sad imam nexus 5x, a g2 je kod oca. Telefon radi sve normalno, u servisu mi zamenili ploce za 1000 dinar jer nisam to nikad radio. Taj neispravan sam platio 60 evra a ostale neispravne delove sam prodao za 25, tako da nije nekk trosak bio, jedimo sto je imao malu zutu mrlju taj drugi ekran, ali bio je bez ogrebotine.

Ne razumem, zašto ne puste MM za G2? Zašto bi to ugrozilo prodaju G4 i G5, kad se G2 više ne proizvodi? Osim ako je do tehničkog problema?

Verovatno zaposleni nemaju vremena da se bave starim modelom. Imaju nove kojima treba posvetiti vreme. Oni to gledaju drugačije nego korisnici.

Pa kakve to veze ima? Telefoni iz 2013. su ostali na LP, ovi iz 2014. su dolaskom Android M-a takodje zavrsili svoje. Valjda vidite kako to ide.

Od andorida tu se nexusi izdavajaju, I po neki zaluta kao Xperia Z koja je imala dugu podrsku ako se dobro secam.

Telefon je svakako dovoljno jak da tera M, bice jak da potera I N ako ne bude nekih specificnih zahteve tipa da procesor mora biti 64bit ili nesto tome slicno

Nazad
Vrh Dno