Šta je novo?

LG G2

Ne znam kako nisi, kada je sve drasticno bolje na G2 u odnosu na S3, sem mozda kamere, prvo i glavno baterija.. Nebo i zemlja..
Polepo si ti to platio, ja sam moj G2 platio u septembru prosle godine, 32GB, sa garancijom 180e.

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Da je S4, pa i nekako. S3, je vec dosta losiji. Najveca mana samsunga pored baterije je lag koji se javlja cak i kod S6, koji je dosta mladji od G2, za S7 necu da komentarisem, nisam probao ali nebi me cudilo da i on ima lag i to seckanje koje (bar mene) iritira dosta.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Od Samsunga sigurno manje laguje. Imao sam pre G2, samsung tako da znam S4 sam imao. Kada sam uzeo G2, u radu se bas osecalo da radi glatko. Drugar je u medjuvremenu uzeo S6 i od njega je cak bolje listao kroz meni. Nisam hejter. Samsung pravi dobre telefone, ali taj lag meni smeta.

E ja cu da ga pojedem ako radi bolje od S6. To nema teorije.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sto se tice kretanja kroz meni je radio bolje pre godinu dana. Mozda sada uz neki update samsung radi dobro i nelaguje.

Ni tu se ne bih slozio. S6 od MM-a dosta bolje radi i kesira.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja sam poredio kada je imao LP. Negde u ovo vreme pre godinu dana.

Izasao dori kernel 11.0 za 24h koliko koristim mogu da kazem da nemam primedbe

Drugari, čitao sam neke vaše postove da je stock ROM 4.4.2 bolji od 5.0.2, ali da mi još jednom potvrdite ako možete. Čini mi se da je neko pominjao da je baterija bolja i da malo brži.

5.0 dosta lepše izgleda i nešto fluidnije radi... 4.4 možda malo bolje koristi memoriju, mada je sam rom teži koliko se sećam pa dođe na slično

Meni je onaj beli interfejs bzv. Cloudy je mama. :)

Jedno pitanje za poznavaoce G2 situacije: Sta se desava sa zutim flekama kada se pojave na ekranu, je li se sire, da li se moze ista uraditi da nestanu, koliko se moze tel. koristiti tako ili se mora menjati display? Hvala.

Ne bi trebalo da se sire, samo izbrgavaj preterano zagrevanje telefona. Menjanje ekrana je otprilike jedino resenje. Al ako ti ne smeta mozes ga koristiti tako slobodno

Sent from my LG-D838 using Tapatalk

Ljudi tražim ploču ili neki polupan G2 sa ispravnom pločom. Nazvala sam gomilu servisa ali nema nigde. Ako negde naiđete na tako nešto, molim vas javite :)

Za prodavca nemoze niko da ti garantuje ovde.

Ja sam kupio pre malo vise od pola godine g2 sa neispravnom plocom na kp, nije imala ni slika na oglasu, nikakve ocene. Nasao sam se licno sa nekom devojkom, telefon je bio perfektnk ocuvan, evo otac ga koristi sad, samo je ploca od mog, nista mu ne fali

Ako nema ocene nikakve, kupuj slobodno, to su ljudi koji ne preprodaju poput 99% nas, nego jednostavno hoce da prodaju to sto im ne treba vise

Nazad
Vrh Dno