Šta je novo?

LG G2

Probao sam novu , malo baguje , nece npr. da namesti slike na home screan . Viber takodje ne moze da se snimi i posalje video kao ni glasovna poruka . Do koga je je do cega je ne znam

Pa koristite Nova launcher i u Geastures podesite Tap2Wake

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Preko Nove mozes da namestis da gasis na double tap a da palis ne moze. To moze samo ako kernel podrzava i nema nikakve veze sa Nova launcherom.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Moze preko Nove sve. Doduse, instalira neki Screen on/off program, ali radi odlicno.

Ma ja sam omasio temu skroz , ovo sa novom se odnosi na redmi 3 :)

Ne moze preko Nove paljenje, samo gasenje ekrana.

Sad ne znam o kom telefonu pricate. Ja pricam za LG G2. Koristim Nova Launcher prime i radi double tap otkljucavanje i zakljucavanje.

G2 podržava to. Ne znam samo da li je na kernelskom nivou taj Dt2w.

Naravno da radi na G2, prica je krenula za telefone koji nemaju nativnu podrsku. Tu Nova ne pomaze ako kernel ne podrzava.

Naravno da radi na G2, prica je krenula za telefone koji nemaju nativnu podrsku. Tu Nova ne pomaze ako kernel ne podrzava.

Tačan odgovor, Nova samo gasi ekran, kernel od G2 ga i pali.
Sinoć instaliram BlissPop 6.4. Jedini bag je pošto koristim za gledanje Box paketa na mobilnom aplikaciju MTS Go, i neće da pokrene kanale, odmah krašuje. Pokrene se aplikacija, izadje lista kanala, i kad treba da krene kanal, ništa. Izgleda da se vraćam na GE.

Poslednja izmena:
To je do aplikacije, ne radi na 6.x
*****i iz mts-a.

E ljudi,kako da probam da resim onaj problem sa mikrofonom? Dorinmax pa neko podesavanje u njemu ili drugi rom? Trenutno je na Cloudy 3.3.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Videh da ima i cloudy 3.4, jel neko probao?

Nema cloudy 3.4, 3.3 je poslednja verzija.

@axel-junior, udji u dorimanx app pa vidi sound tab..

Pozz ,imam ovaj telefon i stvarno je odlican ,medjutim na moju zalost nije me mimoisao problem koji ga prati tjst "zuta mrlja" pre dva meseca zamenim ekran i evo od pre dva dana opet se pojavila ,ne igram igrice niti ga opterucejum jedino sto koristim aktivno je chrome i stvarno ovo im je jedan uzasan propust

Izgleda da su resili problem sa wifi diskonektovanjem na cm13[emoji106]

Poslato negde iz svemira

Koji rom rekoste da je dobar sto se tice baterije i kamere? Veceras se rutuje masina.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Ok hvala.

Koliko razumem radi ali na stock, bilo bi vrh da radi na cm :(

Sent from my LG-D838 using Tapatalk

Od pre par dana sam i ja ponosni vlasnik zute mrlje:D .Od tad se tel primetno zagrejava brze i trosi bateriju za jedno 40% do 50% bateriju.Ne znam dal bi ponovno flashovanje roma sta pomoglo,ali biloje lepo dok je trajalo :).Neko gore pita koji rom,evo ja opet preporucujem cloudy 2.2. Vratio se opet na njega pre mesec i nesto.Za mene najvecu prosecnu ocenu ima.

Jesi ga i ti zagrevao do besvesti ili ti izaslo samo od sebe?! ☺

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Ma iskreno ga nikad nesto posebno opterecivo nisam.Igrice vrlo retko igro,uglavnom samo net..Verovatno imaju svoj radni vek :)

Pocelo leto i sa njim sezona zutih mrlja :D

Sent from my LG-D838 using Tapatalk

Verovatno :). Nekako se poklopilo sa ovim toplijim vremenom.

Meni se osetno brze zagreva sad, sto je i logicno, ali zagreje se bilo sta da radim bukvalno.. Do nekih 38 stepeni

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Ista stvar,stim sto mi ni to ni mrlja ne bi smetala da mi se duplo brze baterija ne trosi..

Ne mogu da verujem da je cena G2 toliko pala, skoro je ista cena kao S3, a razlika nebo i zemlja, mislim da je G2 sada best buy kada su polovni androidi u pitanju.

Poslednja izmena:
ja sam u januaru prodao s3 za 100 i uzeo g2 32gb full za 170 eur ... nije bas neka doplata bila, ali nisu bas ni nebo i zemlja bar za mene ... jeste brzi telefon, ali generalno nisam progledao u odnosu na s3 ...

Nazad
Vrh Dno