Šta je novo?

LG G2

A moze i glasniji po potrebi (sa fixevima) ;)

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Mislim njemu najmanje bitna verzija androida pa ce tako i biti izgleda

Btw, jel probao neko OptimusG3? Vidim da su ga azurirali pre 2 nedelje, izasla je finalna verzija

Probao. Najbolji kk rom po meni. Dugo sam drzao optimus 1.4 koji je bio čelično stabilan. Ovaj final sam drzao 2 dana i nisam imao nikakvih problema. Prva stvar koju primetis je stari dobri kk multitasking - loli mu nije ni prići. Čim nadjem sutra prekosutra vremena letim na Optimus nazad. Mada vidim neki su na xda imali bugova sa njim - ja nijedan od tih za ta 2 dana.

Nece mi na GE 1.5 da instalira drivere za Viper4Android

Instaliro GE 1.5 i zasad sam zadovoljan.Jes da ima onaj mali delay pri ulasku u aplikacije ,al kolko sam primetio svi LP romovi imaju slican.KK je ipak po tom pitanju najbolji .

Ne znam jel ovo samo u prvih par dana ali baterija na GE 1.5 ubija na mesto :) .Najbolja od svih romova koje sam probao,a probao sam mnogo.Na cloudy 2.2 je isto dobra,ali primetno losija nego na ovom romu .Videcemo kako ce biti na dalje .

I meni baterija drži prilično dobro na GE, obično ga punim na 20-24h, a izvučem oko 4h SOT-a.
Doduše, ne znam da li je do GE ili do toga što sam ubio Google servise, stavio sam par alarma u amplify, telefon sad spava kao beba, spustio sam gms wakelockove na oko 12-13/h..

Meni na ge1.5 i dori 9.5 ne radi proximity senzor. Kad pričam ekran ostane aktivan pa prekinem vezu ili stavim sagovornika na hold. Čini mi se da sam to isto imao i na cloudy 3

To ti je onda problem do telefona, ne do ROM-a ili kernela..

Meni baterija najbolja na Cloudy 2.2 + Dori v10

Uf 4 sata sam izvlacio standardno i na cloudy 2.2.a sebe smatram za nekog koji mnogo koristi tel.Sad sa ovim GE ide preko 5 .Evo upravo sam na 47%(od jutros u 8) a na 2:59 sota .Naravno da nije svakom isto koriscenje,shvatam,ali ovo je u poredjenju sa svim prethodnim tel i romovima koje sam stalno instaliravao na svima ,izuzetno.

Izvinjavam se ako je pitanje bilo.
Trenitno sam na cloudy 3.3 i dorimanx kernelu i imam usporenja i restartovanja otkad sam stavio dori,zanima me kako moze da se vrati stock kernel?
Hvala

Da li neko ima predstavu zasto posle flash-a novijeg TWRP-a ili Cloudy-jevog ROM-a dobijam Security Error i boot loop? Pokusao vise puta i isto.

AliExpress 7~10$
Originalnost je pod znakom pitanja ;)
Ako neko kontaktira servis nek objavi, zivo me interesuje cena originala kod nas.

Pre nedelju dana sam presao na CM 13, nijedan stock based rom u kombinaciji sa bilo kojim kernelom ne radi ovako brzo i fluidno.

Baterija, bagovi?

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Cm13 sam probao pre 2 meseca,i tada je imao par bagova(kao i svi MM romovi),ne mogu sad tacno da se setim kojih(samo znam da sam posle par sati instalirao drugi)baterija takodje bila losa.Mozda se nesto promenilo u medjuvremenu.. Inace ja i dalje na GE 1.5 i uz cloudy 2.2.najkompletniji i najbolji rom koji sam koristio za g2.

Vrh Dno