Šta je novo?

LG G2

Nisam jos ubacio dorimanx, ali baterija mnogo bolja od cloudy- ja. Evo novi rezultat 50h od poslednjeg punjenja
fbd3655750898a3d388c7b239838ea33.jpg

Inace na cloudy 3.3 baterija je znala dosta da varira, sa istim koriscenjem i po 1h SOT razlike.
Na antutu baca oko 47-48 hiljada.
Vidim danas izbacio 1.3[emoji1]

Nada poslednja umire :D
Lik je okacio sliku umesto copy-paste teksta da bi ucinio informaciju malo verodostojnijom ... ali slab trol ;)

Prešao sam na BlissPop 6 i kada hoću da instaliram aplikacije koje sam kupio, traži da opet platim. Je li neko imao sličan problem?

edit: proradilo je posle rebutovanja... :d

Poslednja izmena:
Prešao sam na BlissPop 6 i kada hoću da instaliram aplikacije koje sam kupio, traži da opet platim. Je li neko imao sličan problem?

edit: proradilo je posle rebutovanja... :d
Jel može postupak, ja postavih ovo dve stranice nazad, ali niko ništa ne napisa:
Ako sam dobro razumeo, instalira se D802_PATCH_GO_LP_V1.1_droidth.zip, pa onda flešanje BlissPopa 6, Ako hoću da se vratima na Cloudy i BlissPop 4, onda se prvo fleša D802_PATCH_RETURN_KK_droidth.zip?

Jel može postupak, ja postavih ovo dve stranice nazad, ali niko ništa ne napisa:
Ako sam dobro razumeo, instalira se D802_PATCH_GO_LP_V1.1_droidth.zip, pa onda flešanje BlissPopa 6, Ako hoću da se vratima na Cloudy i BlissPop 4, onda se prvo fleša D802_PATCH_RETURN_KK_droidth.zip?

To je za D802. Treba bumped TWRP, odradi se full wipe, instalira taj D802_PATCH_GO_LP_V1.1_droidth.zip, rebutuje u recovery, instalira Bliss, pa gapps, wipe cache i Dalvik cache i nakraju rebutuje.

Nisam to skontao oko vraćanja. Moram proveriti. Hoću i ja da se vratim. Na bliss-u mi puca dosta aplikacija.

Imam ja zadnji TWRP 2.8.7.3, ali neću onda da se zezam sa tom šesticom, ionako je to valjda beta verzija. A to za vraćanje, pa odmah gde piše skok na šesticu, piše i patch za vraćanje na KK. Mi na Cloudy smo na KK boot.

U nazivu zip fajla pise beta.

Prebacio sam se na Google Edition 1.3. Ne mora da se flešuje D802_PATCH_RETURN_KK_droidth.zip.

Baci link ka tom romu. Da ga uporedim sa ovim Blissom

Je li neko uspeo da instalira xposed na Google Edition?

Uspeo sam. Treba samo prava verzija xposed-a.

Da. Piše u objašnjenju da je "D802_PATCH_GO_LP_V1.1_droidth.zip" za LG Lollipop 5.0.2, CM13 i Blisspop 6.0. A Google Edition je LG loli.

Pa i Cloudy je LP, zašto onda treba taj peč za flešanje na BlissPop 6?

Možda i ne treba, ali aj se ti kockaj... :) Ne razumem se ja puno oko tih zezalica, pa mi je sigurnije da odradim kako kažu developeri. :)

Treba drugaru da dignem neki rom na telefon posto mu je ovaj 5.0.2 prenatrpan. Koji je sad najbolji stock based rom ali da je preciscen i stabilan? Moze i od g3 nesto ili g4 ne znam sta je aktuelno

Google Edition 1.3.
Kakva je baterija na 3g i 3g/wifi na tom romu i jel ima qmemo+, tacnije jel moze da se stavi qmemo ikonica u navbar?
Izvlacio sam preko 6.5h sot na 3g + wifi na cloudy 3.3 (vacap viber tt vesti instagram itd), tako da je po meni pravo merilo baterije 3g...
ffa89dd13ddcfedb370fcfae02e9a96b.jpg

Može da se stavi ikonica, samo mora da se instalira zip fajl koji je developer postavio. Ja sam flešnuo dva zip fajla pa nisam tačno siguran šta je na kom bilo. Najbolje probaj sam kako drži baterija. Ja na 3g nikad nisam imao više od 4-5 sati sot-a, a na wifi sam terao i do 7.

Hitno mi treba pomoc... Flesovao sam Dorimanx kernel 8.8 i nece da se butuje.. Pise Fastboot mode started i ispod stall get descriptor 128.... Sta je problem??

Jesi li obratio paznju za koji model si flesovao? Probaj da udjes u twrp i flesujes za tvoj model D802.

Nazad
Vrh Dno