Šta je novo?

LG G2

Brisao sam i nista isti problem, el moze da se zameni staklo, moram sto pre da prodam ovaj telefon

Na koji nacin si brisao? Jesi probao filterom od cigarete i pastom za zube?

Ne, nekom krpicom za staklo, kako filterom od cigarete a kako pastom ? :D prvi put cujemo to

Meni se slican problem javio vec posle tri meseca. Uzeo sam higijensku vatu i stavio na nju malo paste za zube i tako polirao 10-15 minuta, mozes i filter umesto vate;) Od tada evo vec godinu dana nemam problema. Evo primera kakve je fotke pravio
20141112_094818.jpg

Ima li neko raspolozen da mi ostavi br telefona u pm ,da ga pitam neke stvari oko rotovanja itd? Citam ceo dan i nista.mi nije bas jasno. Nisam pocetnik ni amater,naprotiv ali Lg me zbunio skroz.
Hvala unapred.

Drug samo ukucaj u gugl lg one click root i zavrsio si 99% rota,onaj 1% je na tebi da kliknes nekoliko puta.

Drug samo ukucaj u gugl lg one click root i zavrsio si 99% rota,onaj 1% je na tebi da kliknes nekoliko puta.

Ma to sve znam. Buni me oko bootloadera,ne otklj se normalno. Twrp nije normalan,spominju neki Bump. Ima tu vise toga sto me buni,citam ja google ali mi nije bas dao konkretne odgovore.

Za root uradi ovo što ti je venom rekao (ako imaš Lollipop). Kad ga rootuješ skini sa play store autorec i on će ti instalirati twrp. To je sve.

Na zvanicnom 4.4.2 ,ne znam zasto nisam dobio update na 5. Znaci sa kk bootloaderom mogu sve to obaviti(imam sav alat,skinuo sam) i bez problema mogu custom 5.1.1 ili 6?

4.4.2 rootuješ sa towelroot ili ioroot, zavisno od verzije. Kada na njemu preko autoreca instaliraš twrp dobićeš jb bootloader. Ne verujem da na njega možeš 5.1 i 6.0 romove. Ako zahtevaju kk bootloader onda flešuj stock 5.0 preko flash toola, rootuj ga, stavi recovery (dobićeš kk bootloader tad) i onda možeš na te romove. Samo proveri da ne traže možda i poseban radio ili modem, zaboravio sam već kako ide za ta aosp čudesa.

Na zvanicnom 4.4.2 ,ne znam zasto nisam dobio update na 5. Znaci sa kk bootloaderom mogu sve to obaviti(imam sav alat,skinuo sam) i bez problema mogu custom 5.1.1 ili 6?
Pošto vidim da si na KK, moraš da odlučiš šta hoćeš, da li custom romove sa JB bootloaderom ili romove sa KK bootloaderom? Moj savet, flešaš pomoću LG Flash Tools 2014 stock LP, zatim rutuješ sa one click root, pa skineš benderov autorec sa marketa i automatski dobiješ KK bootloader i TWRP sa kojim flešaš custom LP romove.

4.4.2 rootuješ sa towelroot ili ioroot, zavisno od verzije. Kada na njemu preko autoreca instaliraš twrp dobićeš jb bootloader. Ne verujem da na njega možeš 5.1 i 6.0 romove. Ako zahtevaju kk bootloader onda flešuj stock 5.0 preko flash toola, rootuj ga, stavi recovery (dobićeš kk bootloader tad) i onda možeš na te romove. Samo proveri da ne traže možda i poseban radio ili modem, zaboravio sam već kako ide za ta aosp čudesa.

Hvala puno. Probacu onda tako ili cu za pocetak samo rootovati i instalirati twrp na 4.4 mada tesko jer dolazim sa 6.0.1 pa mi kk sad grdan do bola

Pošto vidim da si na KK, moraš da odlučiš šta hoćeš, da li custom romove sa JB bootloaderom ili romove sa KK bootloaderom? Moj savet, flešaš pomoću LG Flash Tools 2014 stock LP, zatim rutuješ sa one click root, pa skineš benderov autorec sa marketa i automatski dobiješ KK bootloader i TWRP sa kojim flešaš custom LP romove.

Tako cu,ne mislim cekati ota 5.0. Hvala puno.

Pre, mislim da je moj dobio u Aprilu, inače je za Nemačko tržište moj, devojka još nije dobila, njen je chunghwa telecom...

Posto sam odlucio da napokon rootujem svoj g2 koji je na lollipopu 5.0.2 v30d imam par pitanja.

Da li da rootujem sa ovime? http://forum.xda-developers.com/lg-...ols-how-to-install-twrp-bump-d80230a-t3072186 Jos jednom ponavljam ja sam na 5.0.2 v30d.

Posle roota mislio sam da pobrisem nepotrebne stvari znaci klasican debloat.

Instaliram exposed i ovaj mod http://forum.xda-developers.com/xposed/modules/xposed-fix-lollipop-memory-leak-t3065296. Da li ima jos neki predlog za jos neki exposed mod?

I da probam jedan od ova dva kernela.
http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/kernel-xceed-t3066637

ili

http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/lp-5-0-2-kernel-3-4-107-dorimanx-1-0-lg-t3102512

Da li treba da stavim neki drugi bootloader da bi probao neki od ova 2 kernela. I koji je po vama bolji za multitasking?

I da li ima jos neko neki predlog sta jos da uradim (trenutno necu instalirati neki drugi rom)?

Imam problem sa G2. Naime, odjednom dok sam igrao neku igricu pojavile su mi se neke bele vertikalne linije i sad ih stalno imam. Jel zna neko kako da ih se resim?
Evo slike:

Poslednja izmena:
Imam problem sa G2. Naime, odjednom dok sam igrao neku igricu pojavile su mi se neke bele vertikalne linije i sad ih stalno imam. Jel zna neko kako da ih se resim?
Evo slike:

takve linije su se meni javile kada sam menjao ekran,nisam izolovao jedan flat kabl sa nekim (mislim da su) kondenzatorima na njemu... pipao je metal od antene... mozda se tebi mrdnulo unutra i pipa... skini zadnju masku i zvucnik i videce se taj deo, 1 minut posla, cisto da iskljucis to kao opciju

Pokusavam vec pola sata da stavim stock lollipop, ali ne ide nikako.. Pre je htelo odmah, sad nece.. Stavio sam telefon u download mode, pokrenuo lg flash tool i samo zabode na 2%, probao sam da isklj antivirus, i da stavim Com41, ali nece, moze pomoc :/

Ja mislim da to i treba da zabode tako, ali na kompu samo, na fonu treba da ide normalno.
Cini mi se, neka me neko ispravi ako gresim..

Na tel stoji samo Firmare Update 0%, sacekao sam 10min, ali se ne menja nista.. Tri puta zabode tako i na kraju pise exit.. Vec sam ovo radio i uspelo mi je iz prvog puta, sad nece, pa nece..

Vrh Dno