Šta je novo?

LG G2

Koji je najbolji 4.4.2 rom? Na lolipopu mi se jako greje i trosi bateriju posle zamene maticne ploce.

I ja imam identicni problem, isto su mi zamijenili maticnu plocu zbog crknutog wifi-ja, odmah mi ponudio update na 30B, i od tada ti problemi, najvise me zivcira baterija. Ne bi jos stavljao custom rom dok ne prodje garancija, jedino da probam neki drugi stock rom. Prije zamjene sam isto imao 30B, al je baterija bila puno bolja, mogla je izdrzat citav dan bez punjenja, dok sada moram na poslu punit i kad se vratim kuci, da to nije normalno. Sad je hungary open 30B, prije je bila Bosnia 30b, moze li to pravit neke razlike?

Drustvo ostavio sam pre nekih 10 dana telefon u MESC-u da mi srede ekran ( problem sa zutim mrljama), pa me zanima koliko ste vi cekali na popravku, naravno onaj ko je nosio bas u MESC, ako ima takvih? I da li su vam stavljali nov ekran ili su samo nekako resili problem, takodje da pitam jel su vam podaci ostali posle popravke, posto oni ne diraju plocu i ne rade nikakav facotry reset, ekran nema veze sa plocom (podacima) ?

Menja se ekran, ne može se nikako "srediti" i verovatno će da urade wipe svega pošto je takva procedura. Sestri menjali ekran na Lumii i telefon je došao čist odnosno factory reset-ovan.

ja cekao 9 dana ali mislim da je telenor to slao u neki drugi servis, ista prica zamenjen ekran i telefon dosao meni sa factory resetom, sd je opet u servisu zbog drugih problema videcemo koliko cu da cekam.

Jedno pitanje. Kolega ima G2 ugasio mu se odjednom. Pomislio je da je u pitanju baterija. Kuci ga je napunio do kraja (barem je tako pokazivalo da ekranu) i nakon sat vremena telefon se ponovo ugasio sam od sebe. Ne postoji mogucnost da se upali. Kako se radi faktor reset? Ako nije do toga da li ima neko resenje za ovo?

Jedno pitanje. Kolega ima G2 ugasio mu se odjednom. Pomislio je da je u pitanju baterija. Kuci ga je napunio do kraja (barem je tako pokazivalo da ekranu) i nakon sat vremena telefon se ponovo ugasio sam od sebe. Ne postoji mogucnost da se upali. Kako se radi faktor reset? Ako nije do toga da li ima neko resenje za ovo?
Liči da je baterija riknula. Znam da hoće sam da se restartuje (kod mene nije nikad), ali da se ugasi? Jedino ako ima neku aplikaciju koja vremenski gasi?

Jel menjao neko bateriju a da nije u garanciji i koliko to izadje otprilike?

Menjao ja drugaru, mislim da je 14e platio bateriju i to je to :) Ali trazi original, ostale ne rade kako treba i tacka. Gasi se fon random sa njima.

Sta vi radite na tim telefonima kada ne mogu ni 3h SoT-a da izdrze? Drugar se zali isto da mu baterija slabo traje. Ja godinu dana imam G2 i dan danas mi radi ko sat baterija, na LP izdrzava i 6h SoT-a.
uploadfromtaptalk1446327182773.pnguploadfromtaptalk1446327195606.png

Ajde da je telefon sa izmenjivom baterijom pa i da uzmes bilo kakvu da probas, proveravas u pocetku da se nije nadula i to ti je to. Ovde je org dosta sigurnija opcija.

Odakle si narucio tu bateriju(zulu), i kako da znam da je sigurno org?

Sta vi radite na tim telefonima kada ne mogu ni 3h SoT-a da izdrze? Drugar se zali isto da mu baterija slabo traje. Ja godinu dana imam G2 i dan danas mi radi ko sat baterija, na LP izdrzava i 6h SoT-a.
Pogledajte prilog 183161Pogledajte prilog 183162
Iskreno ni sa samim wifi nisam uspeo preko 5h da izvucem nikad koliko mi se cini. A uglavnom ima tu i slabog wifi i 2g i 3g i 4g i bude oko 3h sot-a. Ne znam jel slaba baterija ili je moj nacin koriscenja takav [emoji3]

Zavisi od koriscenja.
Ako drndas igrice naravno da neces moci da izvuces neki veliki sot..

Pomenutni XCEED kernel može da se instalira i na Cloudy. Duže traje baterija sa njim.

To sam i odradio, nego mi u verziji kernela stoji daje 3.4.0 ili tako nesto.. Ne pise nisa da je Xceed, jel tako treba ili.. ??

Pozz drugari ! Ja vozim svoj g2 na lp, ali bih hteo nesto da menjam. Nisam zadovoljan glasnocom i trajanjem baterije ,a letos se malo i grejao vise tel u odnosu na predhodnu verziju androida. Stavio bih blispop posto citam da vam fino radi ,a interesuje me ima li negde detaljno opisano sta skinuti i uraditi da je neko od vas kacio ?

Poslednja izmena:
Pozz drugari ! Ja vozim svoj g2 na lp, ali bih hteo nesto da menjam. Nisam zadovoljan glasnocom i trajanjem baterije ,a letos se malo i grejao vise tel u odnosu na predhodnu verziju androida. Stavio bih blispop posto citam da vam fino radi ,a interesuje me ima li negde detaljno opisano sta skinuti i uraditi da je neko od vas kacio ?

Nemaš tu neke magije.

1. Stavi poslednji TWRP
2. Wipe sve pa instaliraj LP bump bootstack, nemoj loki
3. Instaliraj Blisspop
4. Instaliraj Gapps, preporuka za TK Gapps, micro verzija
5. Briši cache i radi reset

To je to :)

Poslednja izmena:
Trenutno sam na cloudy lolipopu, hocu da se vratim na cloudy kitkat, jel osim KK basebanda i KK rom-a trebam jos nesto da flesujem ?
d802 je u pitanju ako nesto znaci

Nazad
Vrh Dno