Pittsburgh
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.07.2010
- Poena
- 350
To mi ne odgovara. Moze li se sredti to softverski ili samo hardverski?
Ovde ukucaj svoj imei i nace ti najnoviji kdz za tebe
http://lg-phone-firmware.com/mobile/index.php?firmware=1
Nađi autorec za kitkat u ovoj temi i on će ti instalirati twrp... Ali pazi posle kad budeš flešovao, većina aktuelnih romova traže kitkat bootloader a autorecom na kk ćeš dobiti jb bootloader.
Moja preporuka je da flešuješ stock lollipop i da probaš prvo njega malo, a onda možeš i neki custom ako budeš hteo, npr cloudy 3.3 (portovan G4 ui).
@džoni, titanium backup?
I još jednom, hvalaaa... [emoji4] Ovo grmi [emoji23]Evo sad cu da potrazim pa ti okacim link
Edit: http://forum.xda-developers.com/lg-g2/themes-apps/mod-increase-stock-lolipop-sound-t3093489
Meni ovo radi posao, samo flash kroz twrp
Ma meni je samo bitno da pojačam notifikacije, Viber i WA se jako slabo čuo kada stigne nova poruka... [emoji6] [emoji6] [emoji6]Pazljivo sa tim pojacavanjem zvuka,ja sam pojacao zvuk takodje tako sto sam flesnuo neki fajl koji sam nasao na xda,pa su mi se slusalice ozbiljno ostetile nakon 3 nedelje. Ne preterujte sa pojacavanjem![]()
Појавила ми се жута мрља горе десно, па бих да га рекламирам и у вези са тим имам два питања:
1) Пошто сам БлисПоп-у, који кдз да флешнем ради остваривања гаранције? Може ли v30b?
2) Да ли да телефон носим у Вип (тамо сам узео) или директно код сервисера (ко је званични сервисер код нас?)? Каква је процедура за добијање заменског телефона?
MESC-bice brzeПојавила ми се жута мрља горе десно, па бих да га рекламирам и у вези са тим имам два питања:
1) Пошто сам БлисПоп-у, који кдз да флешнем ради остваривања гаранције? Може ли v30b?
2) Да ли да телефон носим у Вип (тамо сам узео) или директно код сервисера (ко је званични сервисер код нас?)? Каква је процедура за добијање заменског телефона?
Појавила ми се жута мрља горе десно, па бих да га рекламирам и у вези са тим имам два питања:
Ne-imaju oni tvoje podatke - samo ličnu kartuХвала на одговорима, власник сам уговора, морам ли да имам уговор код себе ако будем тражио заменски уређај?
Flesuj bilo šta neće gledati softverОдлично, хвала, је л' довољно да флешујем овај v30b kdz који је као последњи званични за Вип?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari