Šta je novo?

LG G2

Nista. Situacija je da kad ga upalim on pokrene lg ekran i onda uvek deluje kao da postoji neko pozadinski osvetljenje

Mozes li molim te instalirati teamviewerQS i posaljed mi na pm id i šifru da vidim brzinski

Nažalost trenutno nisam kuci. Teamviewer bih trebao da instaliram na komp ili na neki drugi uredjaj? Cisto da znam kad dodjem kuci. Na kompu ga vec imam

Na kompu samo, pročitam još jednom tvoj post ali ako sam shvatio: ne možeš u android, recovery, download mode?
Pazi, ako imaš garanciju onda je najbolje na servis. Ali ako nemaš onda bolje ovako(čisto zbog troškova)

Poslednja izmena:
Nema veze kod g2, samo reci da ti je nadogradnja dosla kad si spojio na lg suite i da se to desilo. Javi kad dodjes kući jos

Ljudi trebala bi mi mala pomoć. :) Naime, pošto nisam bio zadovoljan zvukom, rutovao sam telefon, instalirao TPWR i flešovao neki fajl za pojačavanje zvuka. Naravno nije uspelo i nisam imao nikakav zvuk, pa sam wipe-vao ceo sistem (glupan) :smash::smash:. Našao sam neki lolipop firware D80230D_00 i flešovao ga i sada je OK, imam zvuk :D E sada, pošto imam Telenor garanciju da li će praviti problem, ako ne daj bože dođe do neko servisiranja, zbog ovog firmware koji kontam nije njihov? I ako postoji KDZ za Telenor gde da ga nađeeemmm? :)
hvalaaa punoooo ;)

Poslednja izmena:
Nađi autorec za kitkat u ovoj temi i on će ti instalirati twrp... Ali pazi posle kad budeš flešovao, većina aktuelnih romova traže kitkat bootloader a autorecom na kk ćeš dobiti jb bootloader.
Moja preporuka je da flešuješ stock lollipop i da probaš prvo njega malo, a onda možeš i neki custom ako budeš hteo, npr cloudy 3.3 (portovan G4 ui).

@džoni, titanium backup?

On moze da ga obrise?

^Može
b4a21a0115949af96e9c35bcd1f0fb62.jpg

Појавила ми се жута мрља горе десно, па бих да га рекламирам и у вези са тим имам два питања:
1) Пошто сам БлисПоп-у, који кдз да флешнем ради остваривања гаранције? Може ли v30b?
2) Да ли да телефон носим у Вип (тамо сам узео) или директно код сервисера (ко је званични сервисер код нас?)? Каква је процедура за добијање заменског телефона?

Pazljivo sa tim pojacavanjem zvuka,ja sam pojacao zvuk takodje tako sto sam flesnuo neki fajl koji sam nasao na xda,pa su mi se slusalice ozbiljno ostetile nakon 3 nedelje. Ne preterujte sa pojacavanjem :)

Pazljivo sa tim pojacavanjem zvuka,ja sam pojacao zvuk takodje tako sto sam flesnuo neki fajl koji sam nasao na xda,pa su mi se slusalice ozbiljno ostetile nakon 3 nedelje. Ne preterujte sa pojacavanjem :)
Ma meni je samo bitno da pojačam notifikacije, Viber i WA se jako slabo čuo kada stigne nova poruka... [emoji6] [emoji6] [emoji6]

Појавила ми се жута мрља горе десно, па бих да га рекламирам и у вези са тим имам два питања:
1) Пошто сам БлисПоп-у, који кдз да флешнем ради остваривања гаранције? Може ли v30b?
2) Да ли да телефон носим у Вип (тамо сам узео) или директно код сервисера (ко је званични сервисер код нас?)? Каква је процедура за добијање заменског телефона?

Odgovor za pitanje 2: Mesc, odnesi direktno tamo sa garancijom i fiskalnim. Ja sam tako uradio (isto sa Vip-a telefon).
http://www.mesc.rs/

MESC-bice brze

Ako zelis zamenski telefon, moras da ides do vipa pod uslovom da si ti vlasnik ugovora. Meni su kao zamenski nudili s3 neo, ali nisam vlasnik ugovora tako da nisam uspeo da dobijem zamenski :D

Хвала на одговорима, власник сам уговора, морам ли да имам уговор код себе ако будем тражио заменски уређај?

Одлично, хвала, је л' довољно да флешујем овај v30b kdz који је као последњи званични за Вип?

Vidi ima li v30b vipova verzija (mada ne verujem). Ne moras zadnji, sto bi se podrazumevalo da si apdejtovao na zadnju verziju.

Nazad
Vrh Dno