Šta je novo?

LG G2

Poslednja izmena:
Na cloudy 3.3 sam i prenos podataka mi ne funkcionise. Kada ga ukljucim,ne pojavi mi se ikonica da je ukljucen i jednostavno ne mogu da se povezem na internet. U opcijama mi je selektovan mts mondo,sve je podeseno. Ranije kad sam bio na cloudy 3.3 nisam imao ovakav problem. U cemu je problem ?

Za mts 4G treba da bude podešen gprswap za apn...

Manuelno podešavanje Android mobilnih uređaja

Pristupna tačka: gprswap

u spisku svih aplikacija izabrati ikonu SETTINGS,
kada se uđe u opciju SETTINGS u meniju treba izabrati stavku WIRELESS & NETWORKSi potom MOBILE NETWORKS,
otvoriće se dodatni meni, odaberite stavku ACCESS POINT NAMES,
Pritisnite meni dugme na uređaju i odaberite opciju NEW APN
u polje NAME treba ukucati mts wap
u polje APN treba ukucati gprswap
u polje PROXY treba ukucati 172.017.088.198
u polje PORT treba ukucati 8080
u polje USERNAME treba ukucati mts
u polje PASSWORD treba ukucati 064
u polje SERVER treba ukucati http://m.mondo.rs
u polje MMSC, MMS PROXY, MMS PORT ne upisujete nista
u polju MCC treba da stoji 220
u polju MNC treba da stoji 03
polje AUTHENTICATION TYPE podesiti na PAP,
u zavisnosti od uređaja polje APN TYPE ostavite prazno ili izaberite/upišite internet

PROXY i PORT obrisati za veće brzine...

Poslednja izmena:
Sta tacno treba da proverim kod apn podesavanja? :/ ne razumem se.
Edit: proverio apn i sve je u redu,mts mondo mi selektovan i podeseno je sve kako treba ja mislim

Poslednja izmena:
Ne stoji u status baru ikonica,iako ukljucim prenos podataka i podesim apn

Da ako to je nexus. Svi znamo da nexus updates ne treba porediti sa drugim telefonima.;)

Jedan tip ;) Dorimanx 6.4 kernel [emoji33]
Nemam pojma sta je radio sa Ram-om ali bolje da probate sami :)

Lg g2 na kitkatu update na 5.0.1 ili ne?
Probaj zašto da ne? Različiti ljudi različita iskustva. Generalno možda nešto lošija baterija nego kk. Mada ja ne vidim razliku a i odavno sam na loliju. Lepota g2 je lak način povratka na stock - zašto ne istraživati?

Meni je baterija bolja na 5.0.2 (30b) nego na KK (20h najbolja). Ali performanse na KK su bolje. Prosto ima bolji multitasking i manje se greje jer manje mora da iznova otvara pogašene aplikacije. LP je zato fluidniji i lepši, ima bolji zvuk i bolje snimanje videa ali okida fotke lošije kvalitete. Ipak bih savetovao neki custom ROM poput Cloudy ili Blisspop (ja sa njega ne mrdam jer bukvalno leti kao lud, a baterija kida).

Ja imam i problem sa updatom krene na 35% pukne i izbaci: connection to server failed. Try again in a moment.

Meni je baterija bolja na 5.0.2 (30b) nego na KK (20h najbolja). Ali performanse na KK su bolje. Prosto ima bolji multitasking i manje se greje jer manje mora da iznova otvara pogašene aplikacije. LP je zato fluidniji i lepši, ima bolji zvuk i bolje snimanje videa ali okida fotke lošije kvalitete. Ipak bih savetovao neki custom ROM poput Cloudy ili Blisspop (ja sa njega ne mrdam jer bukvalno leti kao lud, a baterija kida).
Vidiš, moje iskustvo je skroz drugačije. Znači uvek mi je sve uključeno gps, wifi, data ali mi je baterija na kk bila mnogo bolja nego na 5.0.2. Što se tiče performansi bolji i brži mi je lollipop. Čak sam pre dva dana imao prilike da uporedim sa telefonom mog brata koji je još uvek na kk i on sam se oduševio kako izgledom tako i brzinom. Od kad sam na lollipopu nemam ni grejanje telefona koje je znalo da se javi na kk. I za kraj, nisam probao bliss, ali zato jesam sve verzije cloudyja. Cloudy je bio uvek brži, ali mi zato jeo bateriju kao lud, 7-8 sati i mora na punjenje.

Odlucih se je da oprobam bliss pop :) da li da ostanem na kernelu koji dolazi sa bliss romom ili render kernel da ubacim? Imate li savete oko podesavanja,da li treba da podesavam nesto za maksimalne performanse/bateriju? :) i koji aplikaciju za kameru bi preporucila(koja izvlaci maksimum?) ? :D

Da li moze pomoc oko otklucavnje ekrana. Stavio sam bezveze sablon i posle sam hteo da vratim standardno sa prevlacenje preko ekrana ali mi nedozvoljava u cemu je problem?

Hvala puno sredio sam.

LG G2 16GB crni trenutno 235 € (radnja/nov/2 godine garancije)

Odlična kupovina :)

Nazad
Vrh Dno