Bilo bi lepo. Al ovde piše da m stiže sledećeg meseca što nije tačno tako da bih uzeo to sa rezervom.
^od Fb-a se pojavljuju plave fleke :whip:
A kamera?Odlučih se i ja nakon 5 mjeseci da malo prčkam po svom LG G2. Na telefonu sam predhodno uradio samo update na 5.0.2, inače verzija sa 32GB i to onaj "čunga-lunga"...
odradim root i ubacim twrp i naravno full backup na usb, za nedaj bože, a i za eventualni povratak.... odlučim se za ovaj rom ... predhodni telefon mi je bio galaxy nexus na kome sam furao CM koji mi leži, pa zbog toga se i odlučih sad za ovaj CM-oliki rom... prvi utisci odlični, sve fercera, sve klizi, baterija ok, jedino što sam morao ponovo raditi root-ovanje nakon instalacije ovog rom-a i što sam morao prepravljati podešavanja (koja su automatski stigla) za mobilni internet (mtel Republika Srpska), jer nisam imao izlaz na net, pobrisao samo vrijednosti upisane za proksi i port...malo je falilo da ostanem i na aosp tastaturi, ali sam se navukao zadnjih mjeseci na swiftkey...
Vjeruješ da mi je kamera skroz sporedna stvar na telefonu. Uslikam tako ponešto više kao dopuna zabilješkama napomenama i slično... Za slikanje još koristim fotoaparat... Tako da ja nemam zamjerki, vjerujem da je isto kao i na običnom CM...A kamera?
Kdz naravno da mozes, samo posto ces raditi cist flash prebaci joj sve sa telefona tj uradi backup da ne budes bivsipozdrav drugari, jedno kratko pitanje!
devojka na G2 ima jos uvek 4.2.2 i posto sacuvala sve slike i gluposti, odlucio sam da joj odradim update, zanima me sledece... mogu li da kdz-ujem ondah na 5.0.1 D8023b.kdz ili moram na idem prvo na KitKat D8022D_00 pa tek onda na ovaj 5.0
Radis sa 2014, on je negde oko 15mb ako se dobro secam. Selektujes cse flash odnosno full brisanje i upis sistema. Normal samo prelazi preko starog i ne brise sve, njega nemoj. Dakle sve ostavis kako je, ubacis ga u download mode, pustis cse flash. On ce izbaciti neke prozore ali to sve ignorisi, ne diraj nista i cekaj da zavrsi upis.haahaaa oki, samo mi reci da radim sa LG Flash Tool 2014 ili sa onim starijim , sto ima gomilu nekih gluposti....
tj sta je CSE Flash a sta Normal flash, sve sam zaboravio
Znači ti koji nisi bio siguran šta da radiš si uspeo da ga središ a u servisu nisu znali? Danas se svako majstorom zovesredio sam jos sinoc sve, telefon radi mnogo bolje lepse izgleda. hvala
Nije covek pricao o problemu Pittsburgha,citaj malo. Uspeo je da nabaci 5.0.2.Znači ti koji nisi bio siguran šta da radiš si uspeo da ga središ a u servisu nisu znali? Danas se svako majstorom zove
Iz beograda. Sada nisam pored telefona, bicu sutra jer je telefon jos u servisu.E, kad ti je izbacilo gresku trebao si da ostavis... Odakle si da pokusam da sredim to? Treba da drzis power dugme dok se skroz ne ugasi, znaci samo drzi nekih 10-15s.
Jesi li instalirao verziju xcama za advanced driver?Rutovao sam Lollipop 5.0.2,instalirao Xcam v6.2.4,ubacio twrp.Iz rekoverija instalirao xdabbeb_g2_lp_camera_driver_2.0.0,uradi wipe,telefon se upalio,pokrenem kameru izbaci mi ''nije moguce povezati se sa kamerom''.Do cega moze da bude problem? Verzija je D802 16gb.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari