Trebalo bi da jeste. To je valjda Zajednica nezavisnih država tj ex Sssr.Firmware CIS, jel to za Rusko tržište?
kod njih nećeš dobiti - jedino od operateraImam jedno pitanjce, vi sto ste nosili u MESC radi popravke zutih mrlja (menjanja ekrana), da li daju neki njihov telefon na koriscenje dok je ovaj tamo ili moramo da se se snadjemo za to vreme?
naravno da nema problem sa flekama svaki telefonPošto razmišlajm o kupovini G2.
Da li svaki ima problem sa žutim flekama? Samo je pitanje, kada će da se pojave ili ne!
Ja ga imam od aprila 2014. i nemam nikakve fleke i mrlje. U kom ih procentu imaju ne znam.Pošto razmišlajm o kupovini G2.
Da li svaki ima problem sa žutim flekama? Samo je pitanje, kada će da se pojave ili ne!
To jednostavno nije istina... Ja sam dva puta menjao displej a ne igram igrice. Drugarici se isto pojavilo a ne igra igrice. I snimanje videa zagreva procesor dosta. Sve zavisi kakav primerak ti zapadne, a ne šta radišFleke nastaju od pregrevanja telefona.....ako se stalno igraš grafički zahtevnim igricama ne ginu ti fleke a ako ga koristiš bez potrebe da je stalno vreo,neće biti žutih mrlja....
Izgleda da nešto nije u redu sa USB drajverima ili nešto oko USB-a...
Šta sad?
Marinko, znaš kako kažu : narani kuče i ništa ne diraj. I meni se tako pojavljuje ali je svaka instalacija prošla bez problema. Neki su navodili da su morali par puta da pokušaju
Tu jednostavno ništa ne diraš u kompu, bitno je da se procenti povećavaju u fonu do 100%. Vidim da si još juče to radio, ali da napišem.
Kuče sam bio u BG i ne videh ništa od 4G, samo 3G, a i kako piše kad prebaci na 4G? Dali su mi usim, šta da aktiviraju?Nema potrebe da radis update sistema jer vec imas u izboru mreze LTE opciju. Jedino mts mora da ti aktivira 4g.
Koliko znam za mts nije dovoljno samo da promenis karticu, moraju oni da ti aktiviraju 4G uslugu i tek tada radi. Naravno ako imas odgovarajuci paket.Kuče sam bio u BG i ne videh ništa od 4G, samo 3G, a i kako piše kad prebaci na 4G? Dali su mi usim, šta da aktiviraju?
Mislim da su mi rekli da se automatski aktivira kad ubacim karticu. Problem je što nisam stalno u većem gradu, a ne znam kako izgleda oznaka na fonu i to je zona sumrakaKoliko znam za mts nije dovoljno samo da promenis karticu, moraju oni da ti aktiviraju 4G uslugu i tek tada radi. Naravno ako imas odgovarajuci paket.
Ja ne koristim 4G tako da ne znam koja se ikonica pojavi kada se poveze, da li 4G ili LTE.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari