Šta je novo?

LG G2

Imam jedno pitanjce, vi sto ste nosili u MESC radi popravke zutih mrlja (menjanja ekrana), da li daju neki njihov telefon na koriscenje dok je ovaj tamo ili moramo da se se snadjemo za to vreme?

Pošto razmišlajm o kupovini G2.
Da li svaki ima problem sa žutim flekama? Samo je pitanje, kada će da se pojave ili ne!

Nadjes dobar primerak i neces imati problema...

Fleke nastaju od pregrevanja telefona.....ako se stalno igraš grafički zahtevnim igricama ne ginu ti fleke a ako ga koristiš bez potrebe da je stalno vreo,neće biti žutih mrlja....

Fleke nastaju od pregrevanja telefona.....ako se stalno igraš grafički zahtevnim igricama ne ginu ti fleke a ako ga koristiš bez potrebe da je stalno vreo,neće biti žutih mrlja....
To jednostavno nije istina... Ja sam dva puta menjao displej a ne igram igrice. Drugarici se isto pojavilo a ne igra igrice. I snimanje videa zagreva procesor dosta. Sve zavisi kakav primerak ti zapadne, a ne šta radiš

Ja recimo dosta igram igrice,cesto koristim kameru za snimanje proba. I nemam nikakav problem sa ekranom. :-\

Dao sam samo primer ne treba sve bukvakno i doslovce shvatiti ....poenta je u zagrevanju....to žuto je u stvari lepilo...

Hoću da instaliram/flešujem na G2 D802 Lolipop 5.0.2 stock rom. Ne znam šta izabrati u dva padajuća menija(Select Type i Phone mode) u LG Flash Tool programu?

Prilozi

• LG Flash Tool.jpg
    LG Flash Tool.jpg
    52.1 KB · Pregleda: 217
Hvala. Sve sem kontakata na sim kartici? Da li će biti problem ako stavim normal flash?

Nece dirati sim karticu, ukoliko stavis normal flash moglo bi da dodje do bootloopa. Koji ti je trenutni ROM na telefonu ?

KK 4.4.2. Znači da stavim CSE Flash.

Da li ova podešavanja treba da budu ovakva?

Prilozi

• !.jpg
    !.jpg
    104.9 KB · Pregleda: 200
Poslednja izmena:
Ides start odmah i posle isto nista ne diras ostavi na korejskom jeziku samo ce da namesti engleski i ides ok.

Izgleda da nešto nije u redu sa USB drajverima ili nešto oko USB-a...

Šta sad?

Prilozi

• 2.jpg
    2.jpg
    64.4 KB · Pregleda: 203
Instalirao sam ih...kako da vidim da li su dobro instalirani? Da, ušao sam u download mod.

Koja je na kraju presuda za LP na ovom telefonu? Vizuelno znam, više mislim funkcionalno, baterija, fluidnost, grejanje itd u odnosu na KK?

Marinko, znaš kako kažu : narani kuče i ništa ne diraj. I meni se tako pojavljuje ali je svaka instalacija prošla bez problema. Neki su navodili da su morali par puta da pokušaju

Izgleda da nešto nije u redu sa USB drajverima ili nešto oko USB-a...

Šta sad?

Tu jednostavno ništa ne diraš u kompu, bitno je da se procenti povećavaju u fonu do 100%. Vidim da si još juče to radio, ali da napišem.
Nego da pitam za mene: Uzeo sam usim karticu, znam da 4G ima samo u većim gradovima, kako podesiti prijem? U podešavanjima sam stavio na LTE, ali sam negde pročitao da treba update sistema da odradim, a pošto sam na Cloudy 3, to u podešavanjima nema? Na MTS su sam.

Nema potrebe da radis update sistema jer vec imas u izboru mreze LTE opciju. Jedino mts mora da ti aktivira 4g.

@Vojkan
Nadam se da misliš stock ll vs stock kk.
Funkcionalno su meni ok oba. Recimo nereseno. Jedino qremote app na kk mi jedina vidi neki stari niški tv.
Fluidniji je ll po meni mada ne mnogo.
Baterija više varira - nekad me prosto oduševi nekad ne. +/- 5% vs kk dakle nekad 5% bolja nekad 5% lošija.
Grejanje je zbog leta nešto veće mada mislim da je vreliji ll od kk.
Sto se tiče stocka mislim da su tu. Kk ima nešto ružniji ui. Uglavnom nema razloga da se ostaje na kk ako si baš okoreli stock user.

Poslednja izmena:
Marinko, znaš kako kažu : narani kuče i ništa ne diraj. I meni se tako pojavljuje ali je svaka instalacija prošla bez problema. Neki su navodili da su morali par puta da pokušaju

Ne vredi, pokušavao sam nekoliko puta i neće...problem je što Win ne vidi telefon ni kad ga normalno(bez download moda) "zakačim" za računar(probao i na laptopu i još jednom računaru, svi sa Win / 64bit).
Tu jednostavno ništa ne diraš u kompu, bitno je da se procenti povećavaju u fonu do 100%. Vidim da si još juče to radio, ali da napišem.

Ne povećavaju se procenti, stoji na 0%...i kao što rekoh, Windows uopšte ne vidi telefon. Instalirao sam drajvere sa zvaničnog LG sajta nekoliko puta i neće. Instalacija prođe normalno, piše drajveri uspešno instaliranio, ali ga Windows i dalje ne vidi. Probao dva usb kabla. Probao na svim raspoloživim usb portovima, telefon se puni, ali ga nema...Ne znam u čemu je problem? Verovatno u telefonu, jer nemoguće da ga tri računara ne vide...

Poslednja izmena:
Kuče sam bio u BG i ne videh ništa od 4G, samo 3G, a i kako piše kad prebaci na 4G? Dali su mi usim, šta da aktiviraju?
Koliko znam za mts nije dovoljno samo da promenis karticu, moraju oni da ti aktiviraju 4G uslugu i tek tada radi. Naravno ako imas odgovarajuci paket.

Ja ne koristim 4G tako da ne znam koja se ikonica pojavi kada se poveze, da li 4G ili LTE.

Koliko znam za mts nije dovoljno samo da promenis karticu, moraju oni da ti aktiviraju 4G uslugu i tek tada radi. Naravno ako imas odgovarajuci paket.

Ja ne koristim 4G tako da ne znam koja se ikonica pojavi kada se poveze, da li 4G ili LTE.
Mislim da su mi rekli da se automatski aktivira kad ubacim karticu. Problem je što nisam stalno u većem gradu, a ne znam kako izgleda oznaka na fonu i to je zona sumraka

Vrh Dno