Koliko vidim Kingoo root je za 4.4,ja sam na lollipopu 5.0.2
Problem je sto ne mogu da pokrenem na PC-ju taj programcic - Lg one click root v1.3 - dobijam gresku - Win32 application is not valid. :/
Windows XP. Instalirao sam Netframework 3.5 ,i dalje nece. Imam SP 3 . Ostalim metodama nisam uspeo da rootujem,tako da mi ostaje jedino opcija preko one click root v1.3
Skinuo visual c++ i net.framework 2.0 i dalje nece da pokrene one click root. Izgleda mi je jedini izbor da probam na win7.
Hmmmmm onda skokni do nekog ko ima win7 odradi to za 2min i resio si problem...Imam avast antivirus,iskljucio ga i ponovo instalirao one click root,i ponovo isti problem. :/
Vec ga imas valjdaJa sam na Cloudy 3.3 i zadovoljan sam kamerom. Nisam ubacivao fix.
Ubacio cloudyg2 3.3 i nikako mi ne uspeva da uradim hard reset.Probao sam sa metodom volume down i power dok se ne pojavi logo,zatim pustim power na trenutak i pritisnem ga ponovo drzaci sve vreme down.Gresim li negde?
adb reboot recovery
Instaliraj aplikaciju Quick boot i rešio si problem.Ubacio cloudyg2 3.3 i nikako mi ne uspeva da uradim hard reset.Probao sam sa metodom volume down i power dok se ne pojavi logo,zatim pustim power na trenutak i pritisnem ga ponovo drzaci sve vreme down.Gresim li negde?
Imao sam celu sedmicu Flex 2 na 5.1.1 i ne greje se ništa kao što je bilo na 5.0.1. Nema ni onakvog laga. Baterija i dalje nije nešto ali sve drugo kida.Razmisljam da dam sestri ovaj telefon ove ili sledece godine, nzm koji drugi da uzmem.. Svidja mi se LG G Flex 2, ali SD810 :/ HTC I Sony ne bih uzimao, od Samsung-a cekam Note 5 I S6 Edge +![]()
![]()
Imao sam celu sedmicu Flex 2 na 5.1.1 i ne greje se ništa kao što je bilo na 5.0.1. Nema ni onakvog laga. Baterija i dalje nije nešto ali sve drugo kida.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari