Šta je novo?

LG G2

Hahahahahaha.. Bice I to :D :D
Razmisljam da dam sestri ovaj telefon ove ili sledece godine, nzm koji drugi da uzmem.. Svidja mi se LG G Flex 2, ali SD810 :/ HTC I Sony ne bih uzimao, od Samsung-a cekam Note 5 I S6 Edge + :D :D

Ljudi,potrebna mi je pomoc.Nikako ne mogu da rutujem uredjaj. Probao sam da root-ujem preko LG One Click Root 1.2,i nece. kada pokusam da pokrenem preko PC-ja LG One Click Root 1.3(graphic ui) dobijam gresku "Win 32 application is not valid" . Takodje sam root probao preko SRK tool-a i nece. Sta mi je ciniti? Root mi je neophodan prvenstveno da bi sredio kameru :S

Problem je sto ne mogu da pokrenem na PC-ju taj programcic - Lg one click root v1.3 - dobijam gresku - Win32 application is not valid. :/

Windows XP. Instalirao sam Netframework 3.5 ,i dalje nece. Imam SP 3 . Ostalim metodama nisam uspeo da rootujem,tako da mi ostaje jedino opcija preko one click root v1.3

Poslednja izmena:
Koliko znam, moras da budes na win7 barem. U svakom slucaju, mirise na drajvere.

Skinuo visual c++ i net.framework 2.0 i dalje nece da pokrene one click root. Izgleda mi je jedini izbor da probam na win7.

Imam avast antivirus,iskljucio ga i ponovo instalirao one click root,i ponovo isti problem. :/

Uspeo sam da pokrenem one click root na win7,medjutim posle par sekundi iskoci mi greska: error : protocol fault (status read) . svasta sam probavao,dalje od ovoga ne ide

edit: uspeo sam da resim problem,medjutim na 90% mi je zastao proces i pise mi Rooting,nista se ne desava.
edit: konacno,uspeo sam rutovati uredjaj!

Ubacio sam fix i moje pitanje je sad da li ce fix "raditi" preko stock kamere ?

Poslednja izmena:
Android Os i Sistem Android su mi u potrosacima odmah ispod ekrana(15-20%). Radio sam factory reset kad sam presao na lp, to je bilo prosle nedelje

Ubacio cloudyg2 3.3 i nikako mi ne uspeva da uradim hard reset.Probao sam sa metodom volume down i power dok se ne pojavi logo,zatim pustim power na trenutak i pritisnem ga ponovo drzaci sve vreme down.Gresim li negde?

Ubacio cloudyg2 3.3 i nikako mi ne uspeva da uradim hard reset.Probao sam sa metodom volume down i power dok se ne pojavi logo,zatim pustim power na trenutak i pritisnem ga ponovo drzaci sve vreme down.Gresim li negde?

Ni meni nije uspelo sa kombinacijom tastera, pa sam restart u recovery preko adb-a uradio:
Kod:
adb reboot recovery

Razmisljam da dam sestri ovaj telefon ove ili sledece godine, nzm koji drugi da uzmem.. Svidja mi se LG G Flex 2, ali SD810 :/ HTC I Sony ne bih uzimao, od Samsung-a cekam Note 5 I S6 Edge + :D :D
Imao sam celu sedmicu Flex 2 na 5.1.1 i ne greje se ništa kao što je bilo na 5.0.1. Nema ni onakvog laga. Baterija i dalje nije nešto ali sve drugo kida.

Samo kratko, negde sam video a sad ne mogu da nadjem post.
Drugi put u garanciji isti kvar (zuta fleka) se pojavio. Prvi put uspesno reseno i sad, posle 4 meseca opet isti problem.
Posto je ovo vec drugi uzastopni isti kvar, ako se dobro secam zakon kaze da mogu da trazim nov aparat posto je jos uvek u garanciji?
Hvala unapred.

Imao sam celu sedmicu Flex 2 na 5.1.1 i ne greje se ništa kao što je bilo na 5.0.1. Nema ni onakvog laga. Baterija i dalje nije nešto ali sve drugo kida.

Mhm.. Brine me to pregrejavanje procesora, a svidja mi se ovako kao tel.. Sacekacu sta ce da bude od Note 5 I S6 Edge+, pa cemo da vidimo sta da radimo.. :D

Jel može nekako da se vidi browsing history na stock browser-u?
Kitkat je u pitanju, ako ima neke veze...

Hvala :)

A jel postoji način da notifikaciono svetlo nastavi da svetli i kad se vidi poruka iz notifikacione linije (ali se ne pročita).

Dakle stigne poruka, ja samo spustim liniju i vidim da postoji poruka u Viberu/sms/šta-god, vratim notifikacionu liniju gore i onda notifikaciona lampica više ne svetli, a ja bih hteo da svetli idalje jer poruku nisam pročitao i kasnije bih odgovori na nju.

Vrh Dno