Šta je novo?

LG G2

Nema veze :D Ma pitam jer ne znam sta da uzimam posle g2 :D Razmisljam o prodaji :)

I nesto tipujem za nexus. Racunam da ga prodam sad za oko 200e, *** mint je :D Imam neki utok dual sim, pa ce mi posluziti sta znam. Mrzi me da ga dajem u oglase, pa ono cenkanje itd. Nikad bolje nisam sacuvao telefon :D

Jel moze neko da mi da kontakt servisa koji bi mogao da mi odradi promenu touch-a (ako je moguce) ili sa sve ekranom za D800. Zvao sam jedan zvanicni ili sta je vec ali su me oduvali posto nije D802 :mad:

stigo danas G2 iz telenora cini mi se da su uradili dobar posao zamenjen mi je prednji panel ceo i dobro deluje promenili mi i bateriju a to nisam trazio kazu da je bila losa, obrisali sve i stavili mi 5.0 30B pa videcemo ovih dana da li su stvarno dobro uradili ili mi se samo cini :D

Na stock 5.0.2 već drugi put primetim da camera app ne rotira, stalno je u polegnutom modu, radi normalno nakon restarta, ali zašto ovo bagovanje, jel jos neko primetio?

Poslednja izmena:
I meni se to desava, na stocku sam. To je opste poznati bag na stock lolipopu :)

11806913_921529747900328_890099283_o.jpg 11801174_921529727900330_936214610_o.jpg
Danas sam ga przio samo tako hahaha :D
Iznenadjuje me koliko sam sot-a izvukao, posto je stock lollipop :D :D

Poslednja izmena:
Pozdrav svima. Pre par dana sam kupio g2 i poprilicno sam zadovoljan telefonom. Jedino mi smetadto se telefon bas greje kada ga malo duze koristim,pa me zanima da li je to normalno? Drugo,hocu da instaliram fix za kameru za lollipop,ali koliko vidim na pocetku teme ima fix za 4.4.2 da li postoji fix za 5.0 sstock,i ako postoji da li bi me mogli uputiti kako i sts treba da uradim. Hvala! :)

Na stock 5.0.2 već drugi put primetim da camera app ne rotira, stalno je u polegnutom modu, radi normalno nakon restarta, ali zašto ovo bagovanje, jel jos neko primetio?

Redovno

Pozdrav svima. Pre par dana sam kupio g2 i poprilicno sam zadovoljan telefonom. Jedino mi smetadto se telefon bas greje kada ga malo duze koristim,pa me zanima da li je to normalno? Drugo,hocu da instaliram fix za kameru za lollipop,ali koliko vidim na pocetku teme ima fix za 4.4.2 da li postoji fix za 5.0 sstock,i ako postoji da li bi me mogli uputiti kako i sts treba da uradim. Hvala! :)

Sve objašnjeno http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2548974

Poslednja izmena:
Hvala .znaci procedura je sledeca: root,twrp, 2.0.0 driver package,pa na kraju xcam? Da li ce novi driver raditi ako budem koristio stock kameru ili mora xcam?

Vrh Dno