bender_007
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 28.07.2013
- Poena
- 199
Euphoria
dr87
Sad si na g3?Euphoriadr87
daSad si na g3?
Euphoriadr87
Da, nisam nasao g2 za kupiti pa uzeo g3Sad si na g3?
Čekaj oktobar da izađu LG G4 PRO i LG & Huawei Nexus telefoniNema vezeMa pitam jer ne znam sta da uzimam posle g2
Razmisljam o prodaji
![]()
Nema vezeMa pitam jer ne znam sta da uzimam posle g2
Razmisljam o prodaji
![]()
Oni su me oduvali![]()
idi u MESC na Novom BeograduJel moze neko da mi da kontakt servisa koji bi mogao da mi odradi promenu touch-a (ako je moguce) ili sa sve ekranom za D800. Zvao sam jedan zvanicni ili sta je vec ali su me oduvali posto nije D802![]()
Bio sad, 90 evra ali nije original
Na stock 5.0.2 već drugi put primetim da camera app ne rotira, stalno je u polegnutom modu, radi normalno nakon restarta, ali zašto ovo bagovanje, jel jos neko primetio?
Pozdrav svima. Pre par dana sam kupio g2 i poprilicno sam zadovoljan telefonom. Jedino mi smetadto se telefon bas greje kada ga malo duze koristim,pa me zanima da li je to normalno? Drugo,hocu da instaliram fix za kameru za lollipop,ali koliko vidim na pocetku teme ima fix za 4.4.2 da li postoji fix za 5.0 sstock,i ako postoji da li bi me mogli uputiti kako i sts treba da uradim. Hvala!![]()
Vec je par nas kacilo SSove i sa vecim SoT-om![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari