Šta je novo?

LG G2

U player-u u kome pustas snimak, usporiš ga i to je to, vlc provereno ima tu funkciju...
Edit, sad sam probao po prvi put, na CloudyG2 3.2 sam, i tu se ništa ne čačka, snimis i onda ga stock video player pušta kako treba, usporeno...

Jel neko probao kako je na PC ? Jel slowmotion snimak ili moram ja uz pomoc nekog programa ?

Ima li neko SBBov Albis SceneGate Micro TV box?
Ja ga ne nalazim u ponuđenim uređajima za IR remote (Cloudy G3 2.0)

Ljudi beše ne gubi se garancija ako upgrade odradim preko pcja? Kdzovo sam neki open mađar na kk pa preko lg softvera upgrade lolipop. Inače je telefon iz vipa (zloglasni sufiks

Prilozi

• uploadfromtaptalk1437621765475.png
    uploadfromtaptalk1437621765475.png
    231.8 KB · Pregleda: 218
Vidi se koliki deo ekrana ne reaguje na dodir...

Ljudi beše ne gubi se garancija ako upgrade odradim preko pcja? Kdzovo sam neki open mađar na kk pa preko lg softvera upgrade lolipop. Inače je telefon iz vipa (zloglasni sufiks
Garancija se gubi rutovanjem, ali se i vraća kdz-ovanjem. Rut može da se poništi i benderovim autorecom za LP.

Pozz svima nov sam na forumu i od skoro sam kupio G2. Odlican tel! Imao je 4.4.2 juce sam presao na 5.0.2 preko pc suite verzija jezgra 3.4.0 i nisam bas zadovoljan baterijom brze se trosi cim upalim ekran odma spadne procenat. Osvetljenje je na auto dok na 4.4.2 je bas duze drzala isto na auto! Tel sam kupio nov. Odma sam ga rutovao preko kingo root! pa sad me interesuje kako da se vratim na 4.4.2? Pre nego sto sam ga digao na 5.0.2 uradio sam back up na pc suite tezak je 1.42gb dali ako vratim taj back up vraca i stari rom ili smo podatke? Ili da sacekam 5.1 ili moze da se sredi i ovaj rom da bat drzi kao na 4.4.2 i da napomenem da sam posle updejta uradio factory reset i instalirao sve programe iznova. I primetio sam da se tel greje.

Poslednja izmena:
Mislim da su tu podeljenja misljenja. Meni lično stock kk ima malo bolju bateriju nego stock lolipop. Ali je zato ovaj potonji nekako fluidniji dosta. Kdz metoda moze da se upotrebi za povraćaj na kk. A si uzo preko operatera ili u slobodnoj prodaji - cisto me interesuje ima li jos g2 u ponudi?
Ne drzi me za rec po pitanju backupa - ali mislim da ne možes da koristis kk backup na lolipopu, mada sacekaj da jos neko odgovori.

Poslednja izmena:
Jel probao neko undervolt na 1.7ghz ? Kazu da mnogo duze traje baterija, bar sam tako procitao po redditu.

Kupio sam u slobodnoj prodaji sa dve god garancije meni je odlicno radio kk i nije se grejao. A sad se oseca posle 5min koriscenja citao sam da treba da puste 5.1 mozda ce bude bolje? Na lolipop sam primetio da se bolje cuje u toku razgovora. Ostalo sve isto ko kk nisam primetio neku razliku u brzini!

Pozz svima nov sam na forumu i od skoro sam kupio G2. Odlican tel! Imao je 4.4.2 juce sam presao na 5.0.2 preko pc suite verzija jezgra 3.4.0 i nisam bas zadovoljan baterijom brze se trosi cim upalim ekran odma spadne procenat. Osvetljenje je na auto dok na 4.4.2 je bas duze drzala isto na auto! Tel sam kupio nov. Odma sam ga rutovao preko kingo root! pa sad me interesuje kako da se vratim na 4.4.2? Pre nego sto sam ga digao na 5.0.2 uradio sam back up na pc suite tezak je 1.42gb dali ako vratim taj back up vraca i stari rom ili smo podatke? Ili da sacekam 5.1 ili moze da se sredi i ovaj rom da bat drzi kao na 4.4.2 i da napomenem da sam posle updejta uradio factory reset i instalirao sve programe iznova. I primetio sam da se tel greje.
skini kdz file i preko LG flash tool vratiš nazad

imam sledeci problem sa g2,koji mi se javlja periodicno,npr 2-3x dnevno,"kada hocu da ga otkljucam,ekran se na trenutak upali,pa se onda ugasi,i tako 5,6x dok ne proradi kako treba inace sam na lolipopu,a to mi se isto desavalo na kitketu.

skini kdz file i preko LG flash tool vratiš nazad

Hvala na odgovoru sacekacu jos malo pa cu videti sta cu da radim? Sada znam kako se vraca nazad. Kucam IMEI telefona i skidam isti rom koji sam imao i posle ga flesujem i vratim back up nazad i to je to? Ispravi me ako gresim. Sad sam skinuo no- frills CPU kontrola i stavio max 1,728ghz i min 300mhz tel radi isto ne primecijem neko usporenje mozda u igricama ali ja igre ne igram i videcu kako stoje stvari sa baterijom pozz.

imam sledeci problem sa g2,koji mi se javlja periodicno,npr 2-3x dnevno,"kada hocu da ga otkljucam,ekran se na trenutak upali,pa se onda ugasi,i tako 5,6x dok ne proradi kako treba inace sam na lolipopu,a to mi se isto desavalo na kitketu.
Da ti nije zaprljan senzor osvetlenja\blizine gore levo kod prednje kamere.

Jel si uradio hard reset posle update?

Hvala na odgovoru sacekacu jos malo pa cu videti sta cu da radim? Sada znam kako se vraca nazad. Kucam IMEI telefona i skidam isti rom koji sam imao i posle ga flesujem i vratim back up nazad i to je to? Ispravi me ako gresim. Sad sam skinuo no- frills CPU kontrola i stavio max 1,728ghz i min 300mhz tel radi isto ne primecijem neko usporenje mozda u igricama ali ja igre ne igram i videcu kako stoje stvari sa baterijom pozz.
1. LG Flash Tools/ KDZ
2. Root
3. Autorec
4. Flešaš rom ili ako si odradio backup pre sa TWRP.

Meni se juče to prvi put dogodilo. Stock kitkat, nov telefon, par nedelja ga koristim. Kao da nije primio double tap odmah pa kad sam ponovio on odradio retroaktivno i onaj prvi. Ako me razumete :D.

Prekrili ste senzor nema sta. Proverite kako je kada je ruka blizu ili na senzoru i kada je sklonjena.

To se isključivo dešava kada se otključava na dugme pozadi i ako se nalčazi prst, ruka blizu senzora. To je džep zaštita ukoliko se u džepu pritisne dugme, da se odmah zaključa. Uklonite prepreku sa senzora, pritisnite dugme i magija počinje :)

Dali neko zna da mi kaze kako da resim problem,naime na bilo kom romu (aosp,cm) u toku razgovora mi se izgubi signal skroz na sekundu, inace to mi se desava samo dok razgovaram,ovako je skroz ok

Ljudi da vas pitam za savet. Znaci na mom g2 na sredini ekrana poprečno debljine kažiprsta ekran uopšte ne reaguje. Stavio sam sliku par postova unazad. Radio normalno samo skontao pola dana kasnije ne reaguje u tom predelu. Pretpostavljam da to podleže garanciji.
E sad problem je što ja ovde nemam prodajno vip mesto već samo vip partnera. Iako sam išao do Užica samo njega da uzmem u njihovoj vip poslovnici prošle godine sad nisam u mogućnosti u skorije vreme da odem do Užica. Tako ja pitam ortaka da proveri mogu li kod partnera predati telefon i on kaže rečeno mi je da treba u Užice da nosim al zbog ortaka oni će preuzeti i poslati na servis, dakle da im donesem. Pitam da li da nosim njima ovde-čitam svakakva iskustva sa servisima pa se pitam -da mi ne budu u budućnosti pravili probleme što nisam u Užice nosio i vipu direktno predao. Čisto ako se zbog nečega budem morao ganjati sa njima -tj vipom, servisom i sl.
Telefon iako malo manje od godine i po star je i dalje u fizički perfektnom stanju - ima samo jednu mikroskopsku ogrebotinu iznad onog "lažnog zvučnika". Uvek u silikonu i veći deo vremena sa folijom.

Ima li neko da mu je telefon ispravan 100%? U zadnje vreme samo problemi...

Ima li neko da mu je telefon ispravan 100%? U zadnje vreme samo problemi...
Ja sam moj kupio aprila prošle godine, promenio dosta romova od JB/KK/LP, dosta custom romova, nikad nije bagovao, nikad sam restartovao, kočio, baterija i dan - danas radi kao kad je kupljen (da kucnem u drvo). Sa silikonom i folijom, kad bih je skinuo garantujem da na njemu nema ni jedna ogrebotinica (kao nov) i ne prodajem ga dok ne vidim da na tržištu ima mnogo bolji od mog.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno