Šta je novo?

LG G2

juče sam takodje zaglavio u bootloop-u,brisao sam neke sistemske aplikacije sa "System app remover (ROOT)" i kao da mi se launcher rifrešovao,pomislih restartovaću fon i to je to medjutim,ostao sam na LG logo-u...........sada nemam custom recovery(TWRP) tj ne mogu da udjem u recovery a download mod kao ima ali kada počne fleš sa Fashtool 2014 stane na 2% i tako u krug..............ima li rešenja za ovo ili mu "sada nije ništa" ?!?!?!

Poslednja izmena:
Nema potrebe ponovo ici do banke jer je app vracena iz Titanium Backup-a sa svim podacima. To radi bez problema na nekom drugom romu.

@mikec_thebest, @outlaw2strong ja sam kontala da probam neki kraci put,ali cu verovatno i ja tako,to mi je sigurica.

E sad sam se odusevio kad sam video da ima gore u toggle baru network 2g/3g/auto :)

Jel koristi neko novu Intezinu aplikaciju? Kod mene ne radi kako treba na novom Cloudyju nakon unosa pin-a jednostavno stoji u mestu i prikazuje ***** :( Kao da mu "fali" neka dodatna potvrda (enter). Na prethodnom Lollipopu je radilo normalno...

I kod mene je isto. :( Valjda će mi raditi plaćanje. Više mi je glupo da idem. Bio sam dva puta prošlog meseca, za staru i novu verziju. Na staroj aplikaciji je bilo ok kada se prebaci preko TB.

Ako mi kazete da i proximity radi kako treba prelazim na cloudy.

Ma radi on ali u toku razgovora mi se ukljucuje ekran pa svasta nesto napravim.Bilo je vec reci o ovome, mislim da je dejan1001 imao isti problem.

Ma radi on ali u toku razgovora mi se ukljucuje ekran pa svasta nesto napravim.Bilo je vec reci o ovome, mislim da je dejan1001 imao isti problem.
A to. Samo kad pomerim lice i iskosa mi je orientisan telefon mi se to desava. Nesto me nije tangiralo pa nisam davao znacaja tome. Obraticu paznju pa cu javiti.

I kod mene je isto. :( Valjda će mi raditi plaćanje. Više mi je glupo da idem. Bio sam dva puta prošlog meseca, za staru i novu verziju. Na staroj aplikaciji je bilo ok kada se prebaci preko TB.
Znaci ipak je neki sistemski nedostatak, nije samo do mene :(
Dopada mi se kako sve radi ali mi je ebank app bas vazna pa se verovarno vracam na eki drugi rom. Bas bzvz.1

Znaci ipak je neki sistemski nedostatak, nije samo do mene :(
Dopada mi se kako sve radi ali mi je ebank app bas vazna pa se verovarno vracam na eki drugi rom. Bas bzvz.1

Ja ću sačekati da vidim da li će raditi plaćanje. Ako ne, onda ću ići u banku. Taman da me malo zaborave. :)

I meni je ovaj novi Cloudy-jev rom super. Brži je od v30b što sam koristio. Sada sam miran po stoti put. :)

Fluidniji je mnogo to mogu da potvrdim. A brzi kad ulazi i izlazi iz app

Juče sam gledao G4, pa posle ovog roma tek ne vredi prelaziti na G4, čini se da je razlika manja nego G2/G3, razlog, vrlo liče telefoni plus identičan interfejs, pa ne vredi doplatu od nekih 400e ni u snu. Što znači, što se mene tiče, posle G2, Samsung ili Sony verovatno. G2 je prešao igricu, ***, ostali posle njega, ništa revolucionarno, razlozi zamene su dosada, i želja sa nečim novim, iako će dobro cucnuti amoled display, bolji zvuk(headset slušanje muzike), kvalitet razgovora(počeo da me nervira strašno), snimanje zvuka, malo metala i to su uglavnom sve mane telefona...
Inače i dan danas, munja, i rame uz rame sa najboljima...

@danilov i @bender_007 ne znam kako dam se zahvalim,JB je i kod mene prošao iz prve................telefon je ponovo oživeo,hvala veliko :)

Kakav je Xcam sada na LP, tj. je l vredi upariti ga sa ClodyG2 3.1?
Inače je najveća prednost tog roma izgled, baš je osveženje...neke druge realnije prednosti u odnosu na rutovan v30b i ne vidim...

Ja jesam ali sam narucio da stigne u usa posto 90% stvari ne salju za Srbiju. Posle mi je drugar amer doneo u srb.

treba mi ringke za s6 edge futrola i folija pa ako je neko raspolozen da poruci ja bih mu naravno platio i pocastio

Tesko da to salju za Srbiju. Probaj nazi na e-bayu ili sa alija tamo moze skoro sve.izvinjavam se za off :)

Posle prvog punjenja,cloudyg2 3.1 odlican. 24h 50% osvetljenje 4:35 sot

uploadfromtaptalk1434663773410.pnguploadfromtaptalk1434663786763.png

Samo da javim da senzor blizine prilikom poziva radi savrseno. Barem je danas.

Nazad
Vrh Dno