Evo predlog za rom, kod mene klizi za ova dva dana koliko ga koristim nikad bolje.http://www.htcmania.com/showthread.php?t=1026596
Znaci, download! ;-)Radi sve bez problema
ako imaš fiskalni-odnesi direktno u MESC na Novom Beogradu i to je toIma li neko iskustva kako ostvariti garanciju kod vip-a a nisam ja vlasnik ugovora preko kog se vodi telefon. Kupio tel preko oglasa. Hvala
Imam ali za slucaj ako bude fora zamena uredjaja ima da ga ispu*im.. Flesnuo rom i na pocetku dok ono ide azuriranje aplikacija mi se telefon toliko i po prvi put usijao da sada vec primecujem na jednom kraju jedva vidljivu zutu dzidzabidzu.. :-(ako imaš fiskalni-odnesi direktno u MESC na Novom Beogradu i to je to
kdz kit kat i vratiš na stock i to je to - meni su menjali aparat koji je na zeninom imenu i nikakav problem nije bio-prezimena su nam različita a na kraju krajeva niko to nije ni tražioImam ali za slucaj ako bude fora zamena uredjaja ima da ga ispu*im.. Flesnuo rom i na pocetku dok ono ide azuriranje aplikacija mi se telefon toliko i po prvi put usijao da sada vec primecujem na jednom kraju jedva vidljivu zutu dzidzabidzu.. :-(
prvi put sam podigao sam u MESCU-u ali to je bilo kad ga nisu dobro napravili pa sam opet vratio - doduše kad sam trebao da uzmem nov otišla je žena pošto sam ja imao druge obavezeHvala ti puno.. Nego, da li su zahtevali iz poslovnice da ode vlasnik ugovora po telefon ili si u MESC podigao-dobio telefon? Pozdrav i jos jednom ti hvala!
Drugari, i meni nudi update valjda za lollypop. Ja sam trenutno na 4.4.2 koja sljaka super osim naravno problema oko kamere. Da li da se bakćem da ga upgradeujem ili je bolji kitkat? I ako je lollypop ok, da li možete da mi kažete koji je to fix za kameru? Bio bih vam vrlo zahvalan.
A kad mu je rodjendan? ;-)Ipak ce izgleda za rodjendan izbaciti
Onda cekamo da izbaci
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari