Šta je novo?

LG G2

Nema toga u podesavanjima 99%. Ako nema u lock screen i call, to je to.

To sam primetio zato sam napisao ono gore :) kod mene je sve isto kao na kk samo sto je jos 2x bolje verovao ti meni ili ne :)
pa i kod mene sve radi kako treba nego neke gluposti me nerviraju-kao neki dan ono sa notifikacijama ali sam to rešio onom app što mi je fingon napisao pa me sad nervira ovo [emoji1] -jednostavno ostane ekran ostane uključen posle razgovora a zašto nemam pojma

jel ima negde opcija u podešavanjima da kad me neko zove a zaključan je telefon tako i ostane posle poziva? meni ostane uključen ekran - nisam nigde našao pa neznam jel i kod vas tako? čini mi se da je na kit katu bilo da ostane zaključan - na Vodafone 30d sam
Kod svih je tako na lollipopu. Ja sam sad probao ostane ekran ukljucen nakon zavrsenog razgovora.
rom v30e

Samo da prijavim nešto, telefon uvek prilikom punjenja stane na 99% i tu kampuje, pa jedno deset minuta sigurno, setio sam se da je još neko prijavio sličan problem...

U device manager imam i u ports i u modems instaliran LG drajver. Medjutim, kada odem u download mod, pokrene se u notifikaciji kompa instaliranje drajvera i jedna opcija se nikada ne instalira? Da li da pokrećem KDZ instalaciju?

Na CloudyG2 ostane zaključan ekran posle poziva.
I mislio sam da je tako koliko me sećanje služi i na stoku je isto
Samo da prijavim nešto, telefon uvek prilikom punjenja stane na 99% i tu kampuje, pa jedno deset minuta sigurno, setio sam se da je još neko prijavio sličan problem...
i meni nekad stoji nekad i po 20 minuta na 99 posto pa prebaci na 100
primetio sam i da ne radi pametan ekran kako treba - dosad je radio pa više neće [emoji1]

U device manager imam i u ports i u modems instaliran LG drajver. Medjutim, kada odem u download mod, pokrene se u notifikaciji kompa instaliranje drajvera i jedna opcija se nikada ne instalira? Da li da pokrećem KDZ instalaciju?
jel ti uključen usb debuging?mislim da možeš ali nisam siguran

Poslednja izmena:
Sad da mi neko kaže da tempered glass ne štiti fon.
uploadfromtaptalk1429429649553.jpg

Pao je direktno na ivicu daske, ekran prošao bez ijedne tackice.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1429429726368.jpg
    uploadfromtaptalk1429429726368.jpg
    646.6 KB · Pregleda: 229
Pozdrav ljudi, otac ima g2 i jutros kad ustao bukvalno mu se pojavile neke trake i vertikalno i horozontalno i ekran je dosta ubledeo. Nista nije cvakao samo kad se probudio odjednom se to pojavilo. Jel otisao ekran ili moze da se popravi sta je u pitanju? :(

jel ti uključen usb debuging?mislim da možeš ali nisam siguran
Uključen, je mada mislim da nema to veze kada si u download modu. Ja sam pre dve nedelje flešao HU 30a, ali ne mogu da se setim da li je tako bilo. Nemam živaca a ni vremena da ga brikujem, sa drajverima se mučim juče ceo dan. Inače, rom radi super, ali blendanje zelene lampice koja krene pridveče, horor!

To je HW problem, izgleda da je bio u dzepu pa ga je pritegao sta znam kako moze da bude 1000 nacina. Moze to da se popravi, u pitanju su konektori.

Uključen, je mada mislim da nema to veze kada si u download modu. Ja sam pre dve nedelje flešao HU 30a, ali ne mogu da se setim da li je tako bilo. Nemam živaca a ni vremena da ga brikujem, sa drajverima se mučim juče ceo dan. Inače, rom radi super, ali blendanje zelene lampice koja krene pridveče, horor!
mislim da nećeš brikovati ali ipak sačekaj možda još neko odgovori

Mi meni nikad nije instalirao to nešto a prošao je flash kdz-a.

Evo nekih slika...jel i dalje mislis da je konektor u pitanju?:/

uploadfromtaptalk1429436817012.jpg
uploadfromtaptalk1429436757731.jpguploadfromtaptalk1429437017734.jpguploadfromtaptalk1429437094964.jpg

Ok ali se iskreno nadam da ne mora ceo displej da se menja i da ce moci da se popravi. Videcu sutra sta ce mi reci...

Nazad
Vrh Dno