a na kit katu je bilo da ostane zaključan jel tako?Nema toga u podesavanjima 99%. Ako nema u lock screen i call, to je to.
Deki brate tebi uvek izgleda zapadne neki problematicni telefonjel zna neko?
nije to do telefona - valjda je do lollipopa? jel kod tebe drugačije?Deki brate tebi uvek izgleda zapadne neki problematicni telefon![]()
To sam primetio zato sam napisao ono gorenije to do telefona - valjda je do lollipopa? jel kod tebe drugačije?
mene uvek neka sitnica ubija u pojam
pa i kod mene sve radi kako treba nego neke gluposti me nerviraju-kao neki dan ono sa notifikacijama ali sam to rešio onom app što mi je fingon napisao pa me sad nervira ovo [emoji1] -jednostavno ostane ekran ostane uključen posle razgovora a zašto nemam pojmaTo sam primetio zato sam napisao ono gorekod mene je sve isto kao na kk samo sto je jos 2x bolje verovao ti meni ili ne
![]()
Kod svih je tako na lollipopu. Ja sam sad probao ostane ekran ukljucen nakon zavrsenog razgovora.jel ima negde opcija u podešavanjima da kad me neko zove a zaključan je telefon tako i ostane posle poziva? meni ostane uključen ekran - nisam nigde našao pa neznam jel i kod vas tako? čini mi se da je na kit katu bilo da ostane zaključan - na Vodafone 30d sam
jel zna neko?
I mislio sam da je tako koliko me sećanje služi i na stoku je istoNa CloudyG2 ostane zaključan ekran posle poziva.
i meni nekad stoji nekad i po 20 minuta na 99 posto pa prebaci na 100Samo da prijavim nešto, telefon uvek prilikom punjenja stane na 99% i tu kampuje, pa jedno deset minuta sigurno, setio sam se da je još neko prijavio sličan problem...
jel ti uključen usb debuging?mislim da možeš ali nisam siguranU device manager imam i u ports i u modems instaliran LG drajver. Medjutim, kada odem u download mod, pokrene se u notifikaciji kompa instaliranje drajvera i jedna opcija se nikada ne instalira? Da li da pokrećem KDZ instalaciju?
Uključen, je mada mislim da nema to veze kada si u download modu. Ja sam pre dve nedelje flešao HU 30a, ali ne mogu da se setim da li je tako bilo. Nemam živaca a ni vremena da ga brikujem, sa drajverima se mučim juče ceo dan. Inače, rom radi super, ali blendanje zelene lampice koja krene pridveče, horor!jel ti uključen usb debuging?mislim da možeš ali nisam siguran
mislim da nećeš brikovati ali ipak sačekaj možda još neko odgovoriUključen, je mada mislim da nema to veze kada si u download modu. Ja sam pre dve nedelje flešao HU 30a, ali ne mogu da se setim da li je tako bilo. Nemam živaca a ni vremena da ga brikujem, sa drajverima se mučim juče ceo dan. Inače, rom radi super, ali blendanje zelene lampice koja krene pridveče, horor!
Mi meni nikad nije instalirao to nešto a prošao je flash kdz-a.U device manager imam i u ports i u modems instaliran LG drajver. Medjutim, kada odem u download mod, pokrene se u notifikaciji kompa instaliranje drajvera i jedna opcija se nikada ne instalira? Da li da pokrećem KDZ instalaciju?
Drago mi je. To sam i ja rekaoFleš normalno prošao. Za druge, dovoljno je šta piše u device manager.
Evo nekih slika...jel i dalje mislis da je konektor u pitanju?:/
Pogledajte prilog 168267
Pogledajte prilog 168266Pogledajte prilog 168268Pogledajte prilog 168269
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari