Šta je novo?

LG G2

Jel moze sa ll da se vratis na kk bez posledica, ll me je razocarao, tj. prikladnije je reci nije ispunio moja ocekivanja...nazalost.
Najbolje bi mi legao neki Cloudy rom na kk ali kome nije dirana kamera...Mada moze i stock sa xposed i boostom za jacinu zvuka u slusalicama

Ja sam probao da flešnem preko Lollipop Cloudy G2 (eksperimentisanje :) ), ali je završio u bootloop-u. Onda sam flešnuo stari 4.2.2 kdz (negde sam "zaturio" 4.4.2), odradio root, instalirao recovery, zatim kitkat baseband i nakraju cloudy rom. Sve radi ok.
I mene je smorio Lollipop. Sada na KitKat-u je sve kao pesma. :)

Je li probao neko da menja veličinu particija na G2? Koliko je pametno?

Ja sam probao da flešnem preko Lollipop Cloudy G2 (eksperimentisanje :) ), ali je završio u bootloop-u. Onda sam flešnuo stari 4.2.2 kdz (negde sam "zaturio" 4.4.2), odradio root, instalirao recovery, zatim kitkat baseband i nakraju cloudy rom. Sve radi ok.
I mene je smorio Lollipop. Sada na KitKat-u je sve kao pesma. :)
Mene samo zanima, da li može da se radi KDZ sa bilo koje verzije Androida na bilo koju ako se ima instaliran TWRP?

Izvini kralju, ali nemam tu vrstu pasulja pomocu koga bih mogao da vidim da li je odgovor na moje pitanje na 20oj, 520oj ili 1220oj strani, i pogledao sam poslednjih par strana, ali pisete skracenice i neko kao ja koji se ne razume u telefone toliko, ne moze nista korisno tu da vidi.. Tako da umesto sto se pravis pametan, trebao si taj link odmah da posaljes i da normalno napises prostim recima sta bih trebao da uradim.. Jer ce i tebi dao Bog nesto da zatreba van tvoje sfere interesovanja, pa sigurno neces hteti da te tako klinci jebavaju kao sto ti pokusavas mene.

Hvala Dejane, nije zurba, samo sam hteo da vidim kako ce raditi sa 5icom, posto je vec poceo dosta da mi jede ram i bateriju :)
Imas u poslednjih 10 20 30 strana sto puta ponovljeno sta treba da se uradi koji kdz se flesuje za koju verziju telefona itd...samo se treba malo iscimati...sve informacije su tu, ponovljene su vec po 100 puta...

ok pustite čoveka-ako neće niko da piše šta treba da radi ne mora - a ne mora ni da se pravi panika oko toga-koliko ste rečenica dosad napisali mogli ste mu i objasniti

Mozes. E meni jucer isto pocelo blinkati i restartao sam. Ali prazna baterija pa dosla notifikacija pa zati

Razlog je verzija od 16gb i raspoloživih 10,62gb. Kada sve podesim kako mi odgovara ostane mi slobodno oko 5gb. Ako malo više snimam video to se popuni za čas.
Ma kontam to, ali koliko zauzme sam sistem... I za njegove potrebe. Jedino mozda neki aosp koji malo zauzima.

Ma kontam to, ali koliko zauzme sam sistem... I za njegove potrebe. Jedino mozda neki aosp koji malo zauzima.

Nemam pojma. Zato i pitam. Od 16GB uzme mi 5,38. CloudyG2 kada raspakujem zauzima 2,1GB. Kontam da ima tu još nekih stvari za koji mu treba memorije kada podigne sistem i sl, ali ja bi uštrojio taj sistemski deo ako može. :)

Traba večeras da mi dođe čovek kome sam prodao G2 kako bi mu stavio Lollipop :)
Za Tajvanca nema i dalje lollipop pa me zanima ima li razlike ikakve u radu između ovih V30A verzija ?

266 6HU/HUNGARY_OPEN_16G (http://lg-phone-firmware.com/tool.php?idclick=11987) je najbolja opcija ?
514 6ES/SPAIN_OPEN_16G možda ? :)

Poslednja izmena:
Pa to tako sam i mislio, ali rekoh da proverim cheers
Vidim da se ova španska verzija baš skida :)

Poslednja izmena:
Uh u busu sam, nema me do nedjelje. A nemam flatrate. Mozes ga pokusati flashati iz flashifya ali ako imas twrp bolje nemoj.

Sto jes, jes, Martine...

Ontopic: Je l poručivao neko neke zanimljivije case-ove, neka preporuka?

Jel zna neko koja je poslednja verzija Cloudy ali da nema xdabbeb cameru, da ima stock kameru, jer mi je ona bolja od xdabbeb?

Ja mislim da je 2.0.

^Nikola1994, meni je zanimljiv Quicksand case i Spigen. Ali moram da pokusam da nadjem ovde... :p

Steta sto nema "REP" opcije na ovom forumu, da bi mogli da se nagrade clanovi kao sto je dejan1001, koji mi je stvarno puno pomogao.. Uglavnom nije tesko ubaciti lolli, samo je poenta provaliti koji je model telefona i naci prave stvari i redom sve lepo backup i flash.. Ali to naravno nikad bez pomoci ne bih mogao da uradim i evo i jedno veliko, javno HVALA Dejanu na pomoci! :wave:

Vrh Dno