Šta je novo?

LG G2

Kazu sa nije maknulo tih 1900mah. Ali je svjeziji rom od ostalih(po datumu jel)

Čekamo droidth šta će reći, nadam se da su popravili više tu kameru.

@markos23 Kamera na LP... Blagi užas, valjda će da xdabbeb sredi nešto po tom pitanju.

Kažu 30F je sve popravio, on je trenutno samo za D800...

Poslednja izmena:
30f kakav je na d800 nece biti na d802. To nisu isti modeli, samim time ne dobiju ni isti broj.

KK 20h je imao odlicnu kameru, sa odlicnim saturation. Boljim nego na ll. Ja sam tada pricao da ljudi probaju tu stock kameru ali svi su se lozili na xdabbeb cameru koja je ocaj sa blicom jer imaju slike crvenu boju mnogo vise no sto treba.

Ja nisam na KK imao uopse xdabbeb kameru, ali sad bi valjalo nesto korisno da se uradi.

Mogu sa sigurnoscu da kazem da problemi kamere nisu uklonjeni na LL, ni jedan verovatno. Video zapis i dalje ima AF probleme, slike po danu i dalje "pregore" po nekad sto se intenzivno bele boje tice koja je okrenuta direktno ka izvoru svetlosti:

20150412_141128.jpg

sta nije jarko belo je odlicno, ali neki fix bi bio pozeljan. Evo "obicne" bele (ne tako intenzivne), slikano u istom trenutku,ili kada je ugao malo drugaciji:

20150413_165935.jpg20150412_141258.jpg

tad nema problema i fotografije su vrlo dobre.

Jedino sam zadovoljan sto se tice nocnih slika sa blicom, nisu losi.Mada meni to ne znaci toliko, bitne su mi samo fotografije po danu. video i nocne slike me ne zanimaju,probao sam zbog pisanija po temi.

Poslednja izmena:
Druze sad sam se razocarao u telefon. Pa ja imao pap4500 Prestigio sa bas tim problemom nekontrolisane beline i zato hteo da kupim telefon sa vrhunskom kamerom...ali izgleda pogresih...iskreno S4 pravi lepse slike... Jel moze sa ll da se vratis na kk bez posledica, ll me je razocarao, tj. prikladnije je reci nije ispunio moja ocekivanja...nazalost.
Najbolje bi mi legao neki Cloudy rom na kk ali kome nije dirana kamera...Mada moze i stock sa xposed i boostom za jacinu zvuka u slusalicama

^Moze ako nisi odradio twrp koliko mi je poznato, ako jesi tad mora da se vrati na stari.

@vanilla gresis ako juris telefon sa vrhunskom kamerom, toga u principu nema (zavisi sta podrazumevas pod vrhunskom). Kamera nije uopste losa, ali opet, ima situacija kada pokazuje manjkavosti. Bolja je prilicno od S3 kamere u svakom slucaju,za S4 ne znam, nisam ozbiljno isprobavao. Nego, kako ubaciti taj boost za jacinu zvuka na slusalicama?

imam pitanje za ''bender'' instalirao sam tvoj autorec za play storea klikno na flash twrp i nakon restarta telefon mi je u fastboot modu?? kako da izadjem sta dalje?

Bender,mozes li da pretvoris ovaj D80230e_00.kdz u Zip fajl pa da probamo preko twrp.Manje posla ako nije dobar,samo vratim backup.

imam pitanje za ''bender'' instalirao sam tvoj autorec za play storea klikno na flash twrp i nakon restarta telefon mi je u fastboot modu?? kako da izadjem sta dalje?
Posaljem ti zip sad kojeg flashas

https://www.androidfilehost.com/?fid=95916177934555345

za sve koji su u bootloopu (malo prije je bas uploadan novi autorec koji bi to morao sprijeciti)

Mozes znaci uci u TWRP, ugasis ga, drzis volume down i power i cim se pojavi lg logo pustis i drzis opet (moras brzo dok nije fastboot)

i flashas ovo.

Poslednja izmena:
Evo mene s neba pa u rebra s jednim pretpostavljam za vas smesnim pitanjem :d

Recite mi, jel izasao official lollipop za ovaj fon?

Ja kao zvao LG Srb i rekli su mi da su pustili, ali nikako ne mogu da ga update, pise da je ovaj moj 4.4.2 latest, pa nzm u cemu je problem.. :trust:

Kvaliteta fotografije na 30a i 30d je uzasna. Kamera je brza i nemam problema sa (auto)fokusom ni pri snimanju videa. Ali kvaliteta je horor. Mozda me samo razmazio Mi2raw...

E i home screen redraw je nemoguc sa stock launcherom. Pun RAM, prazan RAM, nebitno - ovaj ga stalno refresha. Novu mi se jos nije dalo probati.

Poslednja izmena:
Obizavam prepametne likove koji umesto sa svom svojom "pamecu" da pomognu, kazu "prelistajte ili procitajte temu od 1284 strana".. Mislim da bi trebali da odete do Nikolica po neki orden ili nesto..

Obizavam prepametne likove koji umesto sa svom svojom "pamecu" da pomognu, kazu "prelistajte ili procitajte temu od 1284 strana".. Mislim da bi trebali da odete do Nikolica po neki orden ili nesto..
imas official kdz-pa preko flash toola uradiš i to je to - ko zna kad će izbaciti preko kompa a ovo ti je isto

Nisam razumeo, šta je potrebno sa LP da flešnem KDZ na KK (imam TWRP pomoću benderovog autorec). I da, ako hoću ponovo KDZ LP nekog drugog oficijalnog LP jel normalna procedura? Buni me što imam TWRP, mada imao sam ga i na KK pa sam normalno odradio KDZ na LP. Ha, ha, kao formule pišem

download kdz(za tvoju verziju)
download lg flash tools
. kdz stavis u njegov folder
pokrenes program
pronađeš. kdz
tel u download mod(drzis vol down i ustekas u komp)
oznacis cse(briše SVE)
pritisnes start i cekas da zavrsi i da se restartuje tel(nista ne diraj)
to je to
Ne kapiram što se ti sad ljutiš, bukvalno 2 posta pre tvog ljudi pričaju o lolipopu. Što se tiče flashovanja isto, takodje je bilo 1737379493x puta ponovljeno, možeš na svakoj strani unazad naći isto uputstvo, ali evo ti gore.
forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2797190 - link za skidanje programa, takodje ima uputstvo.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.peamoon.phoneproductioninfo ovim prvo proveri ima li updatea direktno za tvoj telefon, pa skini firmware. Ako nema, idi na Lg firmware i nadji 30a ili 30e open 16g ili 32g i skini.

Ne kapiram što se ti sad ljutiš, bukvalno 2 posta pre tvog ljudi pričaju o lolipopu. Što se tiče flashovanja isto, takodje je bilo 1737379493x puta ponovljeno, možeš na svakoj strani unazad naći isto uputstvo, ali evo ti gore.
forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2797190 - link za skidanje programa, takodje ima uputstvo.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.peamoon.phoneproductioninfo ovim prvo proveri ima li updatea direktno za tvoj telefon, pa skini firmware. Ako nema, idi na Lg firmware i nadji 30a ili 30e open 16g ili 32g i skini.

Izvini kralju, ali nemam tu vrstu pasulja pomocu koga bih mogao da vidim da li je odgovor na moje pitanje na 20oj, 520oj ili 1220oj strani, i pogledao sam poslednjih par strana, ali pisete skracenice i neko kao ja koji se ne razume u telefone toliko, ne moze nista korisno tu da vidi.. Tako da umesto sto se pravis pametan, trebao si taj link odmah da posaljes i da normalno napises prostim recima sta bih trebao da uradim.. Jer ce i tebi dao Bog nesto da zatreba van tvoje sfere interesovanja, pa sigurno neces hteti da te tako klinci jebavaju kao sto ti pokusavas mene.

ja sam na poslu pa mogu posle da ti dam linkove-kad dodjem do kompa

Hvala Dejane, nije zurba, samo sam hteo da vidim kako ce raditi sa 5icom, posto je vec poceo dosta da mi jede ram i bateriju :)

Izvini kralju, ali nemam tu vrstu pasulja pomocu koga bih mogao da vidim da li je odgovor na moje pitanje na 20oj, 520oj ili 1220oj strani, i pogledao sam poslednjih par strana, ali pisete skracenice i neko kao ja koji se ne razume u telefone toliko, ne moze nista korisno tu da vidi.. Tako da umesto sto se pravis pametan, trebao si taj link odmah da posaljes i da normalno napises prostim recima sta bih trebao da uradim.. Jer ce i tebi dao Bog nesto da zatreba van tvoje sfere interesovanja, pa sigurno neces hteti da te tako klinci jebavaju kao sto ti pokusavas mene.

Hvala Dejane, nije zurba, samo sam hteo da vidim kako ce raditi sa 5icom, posto je vec poceo dosta da mi jede ram i bateriju :)
Dovoljno je hvala da kažeš.
I da nema na čemu.

evo koja slika ko se boji ubaciti lp. zbog kamere, koristim hun. 30a..
f83ad8734ae5742ebe23048994a5d2d2.jpg

765a8a7a4a65f083410771162664d211.jpg

c5fe0011fb67825f135081e7ef768c0e.jpg

nadi za koje ti je tržište telefon-radi extra sa lollipopom

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno