nemanja123
Čuven
- Učlanjen(a)
- 28.10.2007
- Poena
- 665
Mislis Back ili Menu?
Ajdeee vreme je da prodaš taj note i uzmeš nešto kršteno(hsv)Ovaj - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3034811
Vi bar možete da koristite Lollipop na Samsungu je i to misaona imenica![]()
nexus kad izađe-6 je fail ali 7 možda bude dobarG4 ili S6, Sony i HTC nikako![]()
ne tablet nego telefon koji će raditi LG-valjda ce ga napraviti kako treba kao što su peticuNexus 7 je izasao davnih dana (tablet).![]()
Koliko sam citao, mozda ce biti N5-II, i prica se da ce ga Huawei raditi.
Iskreno nije potpuno tacno. Nexus One, Nexus S, Galaxy Nexus su bili skupi kad su se pojavili.Do Nexus 6 bili su povoljni telefoni sa karakteristikama premium telefona za čistim androidom. Dok je recimo s5 koštao 600 ovi su koštali 350
Pa da, htc i samsung. Taj samsungov nexus je bio najvece g.. Ikada pravljeno. Sjecam se da sam gledao s2 i htc sensation a izgledom mi se svidjao taj galaxy nexus..i gledam specs i wtf rekoh...Iskreno nije potpuno tacno. Nexus One, Nexus S, Galaxy Nexus su bili skupi kad su se pojavili.
Nexus 4 i 5 koje je pravio LG su bili to sta pricas.
Koristio sam Nexus 4 nekih godinu dana i to je telefon kojim sam najzadovoljniji (inace od retkih sam koji ne voli stock izgled androida (mada od KK je mnogo lepsi, pa mi se i svidja)).
Kad sam uporedio moto defy i galaxy ace koji sam imao (par dana su oba bila kod mene) i taj ti omap je leteo. Cak i kad sam sam ubacio stock android i dalje je defy bila brza. A oba su 800mhz pa zato uporedjujem.Omap, 5 mpx..screen vs bezel ratio
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari