Šta je novo?

LG G2

Zamenio karticu u VIP-u uzeo 4g (promo besplatna zamena i besplatan net do kraja meseca) ali nema lte na telefonu :-( :-( koristim cloudyg3...

Koji sada xposed koristimo za lizalicu ili jos uvek nemamo?

Nexus 7 je izasao davnih dana (tablet). :)

Koliko sam citao, mozda ce biti N5-II, i prica se da ce ga Huawei raditi.

ma ko će ih znati-ja sam mislio na naslednika ovog što je pravila motorola koji je po svemu sudeći promašaj
kako da namestim ako moze da mi ostane zaključan ekran posle završetka poziva? kada me zovu a zaključan mi je tel posle razgovora mi ostane otkljucan i upaljen displej-jel moze to nekako?
pre mi je ostao ugašen i zakljucan na kit kat-u

Poslednja izmena:
Nije baš pitanje za ovde, pošto nisam nikad koristio Nexus, kakav je? Znam da prvi dobija update i da je čist Android, ali nešto više?

Do Nexus 6 bili su povoljni telefoni sa karakteristikama premium telefona za čistim androidom. Dok je recimo s5 koštao 600 ovi su koštali 350

Do Nexus 6 bili su povoljni telefoni sa karakteristikama premium telefona za čistim androidom. Dok je recimo s5 koštao 600 ovi su koštali 350
Iskreno nije potpuno tacno. Nexus One, Nexus S, Galaxy Nexus su bili skupi kad su se pojavili.
Nexus 4 i 5 koje je pravio LG su bili to sta pricas.
Koristio sam Nexus 4 nekih godinu dana i to je telefon kojim sam najzadovoljniji (inace od retkih sam koji ne voli stock izgled androida (mada od KK je mnogo lepsi, pa mi se i svidja)).

OK, onda my bad, ja sam kapirao da je poenta Nexus linije da bude nesto kao showroom za android platformu ali i da ima dovoljni pool korisnika koji to mogu da vide.

Nexus 6 je IMHO i prevelik i preskup za ovakve svrhe, voleo bih da vidim novi nexus koji bi bio na tragu Nexus 4 / 5 koji jesu sjajni telefoni.

Iskreno nije potpuno tacno. Nexus One, Nexus S, Galaxy Nexus su bili skupi kad su se pojavili.
Nexus 4 i 5 koje je pravio LG su bili to sta pricas.
Koristio sam Nexus 4 nekih godinu dana i to je telefon kojim sam najzadovoljniji (inace od retkih sam koji ne voli stock izgled androida (mada od KK je mnogo lepsi, pa mi se i svidja)).
Pa da, htc i samsung. Taj samsungov nexus je bio najvece g.. Ikada pravljeno. Sjecam se da sam gledao s2 i htc sensation a izgledom mi se svidjao taj galaxy nexus..i gledam specs i wtf rekoh...

Omap ili ne radio je miljama bolje od s2 i sensationa. Bezel ratio o tome se tada i nije razmišljalo. Kamera jeste lošija od s2 ali ništa strašno.

Hocu reci tad je jednostavno prevelik bio. Kad se sjetim kad sam uzeo htc hd2...oooogroman. A danas..izgubis ga u dzepu

Eh, sta ti je percepcija...meni je sad g2 malo manji nego sto bih hteo, video fajlovi i dalje su malo sitni. A kad sam prvi put uzeo Desire HD, bio je ogroman, a samo 4.3 inca

Haha. True dat. Sad mi je i g2 onako..."ma moze i g3". Moto6 je ipak maaaalkice previse(trenutno)

Omap:), 5 mpx..screen vs bezel ratio
Kad sam uporedio moto defy i galaxy ace koji sam imao (par dana su oba bila kod mene) i taj ti omap je leteo. Cak i kad sam sam ubacio stock android i dalje je defy bila brza. A oba su 800mhz pa zato uporedjujem.
S2 sam imao i mislim da je bio bb telefon tad. Zapravo odlican telefon generalno.
Jedini fon koji sam pogresio debelo je bio z1. Nikad vise sony.
Nexus 4 je kao sto sam naveo bio i ostao jedini fon koji je od pocetka do kraja odusevljavao.
Pretpostavih za n5 II da moze da se pojavi kad je bila debata o n6. Najiskrenije voleo bih da ga lg opet pravi pa da se uzima kad mu dodje vreme :)

Vrh Dno