Šta je novo?

LG G2

Dejane jesi probao da skines neki program koji prikazuje senzore i njihova očitavanja? Pa da vidiš jel ispravno pokazuje.

Probaj ponovo fles, da vratis staru verziju... Ako i na njoj zeza, problem je u senzoru

onda je valjda dobro-jedan restart će možda pomoći a ne dešava se jako cesto

123.jpg

Poslao sam danas ovima u Vipu, evo sta su mi odg.Oni kazu da uopste od njih ne zavisi update, vec od LG kompanije, koliko se secam ovde sam video da je neko pomenuo da to izricito zavisi od operatera?
A pustio sam njima i ako koristim telenor kartiicu, zbog toga sto mi je G2 kupljena u Vip-u.

^ Informacija dobijena preko FB je vrlo relevantna. Update zavisi prvo od LG-a, a onda i od operatera jer on mora da da odobrenje.

Dobro jeste preko FB-a, ali ipak je njihova oficijalna stranica, pa sam pitao tu zato sto najbrze odgovaraju :)

mene jedino zanima da li ćemo dobiti 5.1 il' smo zaglavili na 5.0.2

Zanimljivo da G2 sada ima noviju verziju androida od G3 :)

Pogledajte prilog 167298

Poslao sam danas ovima u Vipu, evo sta su mi odg.Oni kazu da uopste od njih ne zavisi update, vec od LG kompanije, koliko se secam ovde sam video da je neko pomenuo da to izricito zavisi od operatera?
A pustio sam njima i ako koristim telenor kartiicu, zbog toga sto mi je G2 kupljena u Vip-u.
Potrefilo se da sam im i ja uputio isto pitanje mailom i dobio sledeci odgovor.

"Zahvaljujemo Vam se na izboru Vip mobilne mreže i poverenju koje ste nam ukazali.

Povodom mail-a koji ste nam uputili želimo da Vas obavestimo o sledećem:

Nadogradnja verzije operativnog sistema koja se nudi korisnicima mobilnih usluga putem mobilnog telefona, ne zavisi od same telekomunikacione kompanije, u Vašem slučaju od kompanije Vipmobile, već od samog proizvodjača mobilnih uredjaja koji odredjenu verziju operativnog sistema, ili njegove podverzije, nudi ili namenjuje odredjenom regionu, odnosno tržištu telekomunikacionih usluga.

Ukoliko Vam zvanični softver ne nudi mogućnost nadogradnje, nismo u mogućnosti da Vam pružimo garanciju da li će softver koji pronađete, regionalno i zvanično biti podržan za uređaj koji koristite, te Vas molimo da proverite sa ovlašćenim servisnim centrom da li postoji mogućnost nadogradnje softvera za Vaš mobilni aparat.''

Aha. Meni je lg lajkao autorec

Bender cestitam.Mnogi nisu ukapirali ali to je velika cast i priznanje za trud i rad.Uzgred, video sam na xda da si postavio program za root,a sada ga nesto ne vidim.O cemu se radi.

Hm? Nisam postavio ja program za root. Netko drugi je postavio. Ja se necu bakcati u to. Previse je tudjih kreditacija, necu im jos ja jednim buttonom uzeti

Potrefilo se da sam im i ja uputio isto pitanje mailom i dobio sledeci odgovor.

"Zahvaljujemo Vam se na izboru Vip mobilne mreže i poverenju koje ste nam ukazali.

Povodom mail-a koji ste nam uputili želimo da Vas obavestimo o sledećem:

Nadogradnja verzije operativnog sistema koja se nudi korisnicima mobilnih usluga putem mobilnog telefona, ne zavisi od same telekomunikacione kompanije, u Vašem slučaju od kompanije Vipmobile, već od samog proizvodjača mobilnih uredjaja koji odredjenu verziju operativnog sistema, ili njegove podverzije, nudi ili namenjuje odredjenom regionu, odnosno tržištu telekomunikacionih usluga.

Ukoliko Vam zvanični softver ne nudi mogućnost nadogradnje, nismo u mogućnosti da Vam pružimo garanciju da li će softver koji pronađete, regionalno i zvanično biti podržan za uređaj koji koristite, te Vas molimo da proverite sa ovlašćenim servisnim centrom da li postoji mogućnost nadogradnje softvera za Vaš mobilni aparat.''

Ljudi cemu tolika frka oko apdejta G2 telefona iz VIPa, uradite KDZ Flash Hungary Open 16G, v30a i uzivajte... svi VIP-ovi LG telefoni dolaze i Madjarske i svaki zvanican firmware za njih je upravo Hungary_Open, provereno...

Kada zadrzim home dugme nema task menadzera. Jel postoji jos neko mesto gde mogu da ga nadjem?

Nazad
Vrh Dno