neznam koji programDejane jesi probao da skines neki program koji prikazuje senzore i njihova očitavanja? Pa da vidiš jel ispravno pokazuje.
https://play.google.com/store/apps/details?id=imoblife.androidsensorboxneznam koji program
sigurno ima neka kalibracija-možda u hidden menu ali ne mogu da nađem
ima-početno je 5 cm a kad približim malo odma prebaci na nuluCPU-Z ima merenje svih senora
Aha. Meni je lg lajkao autorecDobro jeste preko FB-a, ali ipak je njihova oficijalna stranica, pa sam pitao tu zato sto najbrze odgovaraju![]()
Kao i m7 od m8.Zanimljivo da G2 sada ima noviju verziju androida od G3![]()
probao ali nešto zeza, možda je do njihReinstall. Ili wipe cache od crapbooka
Potrefilo se da sam im i ja uputio isto pitanje mailom i dobio sledeci odgovor.Pogledajte prilog 167298
Poslao sam danas ovima u Vipu, evo sta su mi odg.Oni kazu da uopste od njih ne zavisi update, vec od LG kompanije, koliko se secam ovde sam video da je neko pomenuo da to izricito zavisi od operatera?
A pustio sam njima i ako koristim telenor kartiicu, zbog toga sto mi je G2 kupljena u Vip-u.
Potrefilo se da sam im i ja uputio isto pitanje mailom i dobio sledeci odgovor.
"Zahvaljujemo Vam se na izboru Vip mobilne mreže i poverenju koje ste nam ukazali.
Povodom mail-a koji ste nam uputili želimo da Vas obavestimo o sledećem:
Nadogradnja verzije operativnog sistema koja se nudi korisnicima mobilnih usluga putem mobilnog telefona, ne zavisi od same telekomunikacione kompanije, u Vašem slučaju od kompanije Vipmobile, već od samog proizvodjača mobilnih uredjaja koji odredjenu verziju operativnog sistema, ili njegove podverzije, nudi ili namenjuje odredjenom regionu, odnosno tržištu telekomunikacionih usluga.
Ukoliko Vam zvanični softver ne nudi mogućnost nadogradnje, nismo u mogućnosti da Vam pružimo garanciju da li će softver koji pronađete, regionalno i zvanično biti podržan za uređaj koji koristite, te Vas molimo da proverite sa ovlašćenim servisnim centrom da li postoji mogućnost nadogradnje softvera za Vaš mobilni aparat.''
resio facebookprobao ali nešto zeza, možda je do njih
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari