Šta je novo?

LG G2

Jedno pitanje,potreban mi je odgovor sto pre. Naime,evo me u download modu,spreman za flash,cekam da se windows zavrsi instalaciju drivera tj upravo je zavrsio i proansao je USB Composite Device -ready to use,LGE USB Serial Port - ready to use,medjutim za LGE AndroidNET USB Modem #3 mi pise FAILED...Da li i ovaj modem mora da bude pravilno instaliran da bi CSE Flash prosao ok?

EDIT #1: Probao da promenim USB na kompu,isto,2 stavke uspesno instalirane, Modem failuje i dalje :S U device manageru na kompu modem uredno prikazan,bez znaka uzvika medjutim kad hocu da udjem u opcije,zabaguje device manager?!

Poslednja izmena:
Jedno pitanje,potreban mi je odgovor sto pre. Naime,evo me u download modu,spreman za flash,cekam da se windows zavrsi instalaciju drivera tj upravo je zavrsio i proansao je USB Composite Device -ready to use,LGE USB Serial Port - ready to use,medjutim za LGE AndroidNET USB Modem #3 mi pise FAILED...Da li i ovaj modem mora da bude pravilno instaliran da bi CSE Flash prosao ok?

EDIT #1: Probao da promenim USB na kompu,isto,2 stavke uspesno instalirane, Modem failuje i dalje :S U device manageru na kompu modem uredno prikazan,bez znaka uzvika medjutim kad hocu da udjem u opcije,zabaguje device manager?!
i ja bih bio zahvalan ako neko zna, odgovor jer imam isti problem sa drajverom i proces flashovanja nece da otpocne kao da ne pronalazi com port

Meni serial port nadje,napise.i koji je COM.u pitanju...ali nisam ni pokusao da flesnem kdz,da nesto ne podje naopako zbog ovog "modema" ciji driver windows odbija da instalira..cekamo bendera :))

Isto kao i kod mene znaci...Sad cu da pokusam reinstall drivera na kompu,ako nadjem neko resenje pisem..

I moj je Tajvanac, CHUNGWA TELECOM, jel to znači da moram da čekam da izadje za njega kdz ili mogu slobodno da flešam Hrvata i Madjara?
Pa ne moraš da čekaš ima OPEN 30A Lollipop 5.0.2 verzija, ali kada se do sada čekalo može još malo baš taj KDZ za Tajvanca :)

@Zmijuga 20G ti je Kitkat, Lollipop počinje sa 30...

Poslednja izmena:
Ja sam sa Cloudy-a direktno flesnuo KDZ. Prvo sam prebacio podatke koji mi trebaju, uradio kompletan wipe u Recovery-u i onda flesnuo KDZ.

Ljudi, skinite lg flashtool 2014 sa xda skinite ili hungary open 30a ili Vodafone hrvatski 30d,i flesujte preko download moda objasnjenog ovde mali milion puta.

Probao sve moguce oficijelne drajvere i sve sto sam nasao an netu,i dalje ne mogu da prodjem instalaciju LGE USB modem drajvera..ostaje mi jos da probam Koush drivere..jel koristio neko ?

Probao sve moguce oficijelne drajvere i sve sto sam nasao an netu,i dalje ne mogu da prodjem instalaciju LGE USB modem drajvera..ostaje mi jos da probam Koush drivere..jel koristio neko ?
Jel si ti u Download modu dok instaliraš drajvere? Ako jesi rebootuj se u Android pa probaj tad.

Jel si ti u Download modu dok instaliraš drajvere? Ako jesi rebootuj se u Android pa probaj tad.

Pokusao i iz download moda i direkt iz androida..Pokusao da prikacim uredjaj i kao MTP i kao Tether device...Probao nekoliko verzija drajvera,nista...eo sad ni sa koush driverima nisam uspeo,tu pa nista nece da pronadje i instalira od onoga sto g2 nudi kad se poveze sa kompom...Jbm li ga sta vise da probam..

Da ponovim opet! Da li ste probali ovu metodu(oni koju imaju problem zaglavljivanja lg flash toolsa na 2%)?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2687768

Nisam pokusao ovo,zapravo ja nisam ni pokusao da odradim flash jer nisam zeleo da rizikujem da soft brickujem telefon,jer videh po netu da i to moze da se desi ako ne instalacija LGE modema ne prodje kako treba..

Pokusao i iz download moda i direkt iz androida..Pokusao da prikacim uredjaj i kao MTP i kao Tether device...Probao nekoliko verzija drajvera,nista...eo sad ni sa koush driverima nisam uspeo,tu pa nista nece da pronadje i instalira od onoga sto g2 nudi kad se poveze sa kompom...Jbm li ga sta vise da probam..

Nisam pokusao ovo,zapravo ja nisam ni pokusao da odradim flash jer nisam zeleo da rizikujem da soft brickujem telefon,jer videh po netu da i to moze da se desi ako ne instalacija LGE modema ne prodje kako treba..
Jesi li probao USB debugging da ukljucis?

Ukljucen mi je oduvek debugging...probao da ga iskljucim,ukljucim,uvek isto..Pocinjem da mislim da cu morati reinstall windowsa da odradm,a to me taaaako mrzi:D

Nazad
Vrh Dno