Šta je novo?

LG G2

Ma ko još na benchu čeka OTA :D ajmooo svi kdz i flashtool :D

Trenutno najvise sto me nervira je sto jedna jedina vodafone aplikacija ne moze da se obrise, obrisem je iz sistema i nakon restarta se vrati... Sve ostalo je isto ili bolje nego na kk.

Pri slabijem osvetljenju ll vip v30d
uploadfromtaptalk1427909363272.jpg
Crop 700%
uploadfromtaptalk1427909423220.jpg
Video koliko vidim sredjen nema pad frejmova.

Fino neka neko proba u totalnom mraku kako fokusira npr digitalni sat (od npr SBB STB-a :D)
Da li je sat vidljiv ili je situacija kao i na JB & KK-u ...
Ako je i to sređeno ovo je bomba cheers

Poslednja izmena:
Ih pa ni DSLR ne može u totalnom mraku da fokusira, a kamo li telefon. NHF, ali mislim da previše očekujete od kamere na bilo kom mobilnom telefonu :)

Ma može - sa G3 romom ili stock G2 + fix radi i to odlično ;)

Trebalo bi da sada sve radi na LL-u bez ikakvih dodatnih aplikacija :)

Ja sam se odavno oprostio od kamere od kako je nastalo raslojavanje stakla, a još plus sam i ja sam dodano ogrebao polirajuć i sada mi je pasta za zube ostala unutar telefona :D

Ih bre majstore - odnesi to u servis da ti zamene staklo kamere ako si ga već izgrebao ...
A moguće da nisi igrebao staklo već samo onaj zaštitni sloj pa može da se ispolira - bilo je u temi reči o tome :)

Ja sam mislio da to staklo naracim preko alija nasao sam za nekih 5$?

Jeftino je to - nije to problem nego kako ga zameniti :)

Šaljem ga prvom prilikom, nego mi je to i službeni i privatni broj, pa ne mogu da ostajem dugo bez telefona. LG ovlašćeni serviser je rekao da to ulazi u garantni rok, ali posle mog poliranja, teško :D

e hvala, probacu onda od braće hrvata
edit:da li je uspeo neko da instalira twrp i kako

Ako je stiglo u hrvatsku, logicno da kod nas treba da puste onda za koji dan?

Dali je neko imao problem da nece da mu tel udje do onog u downl. modu gde pise firmware... meni udje samo do onog pravougaonika gde pise downl. mode i dalje nece? Ako nije problem da mi neko odgovori, ovo mi se prvi put desava,,,,

Moj je za UAE, to znaci da ne smem da kdz-ujem ni jedan drugi osim za njega?

I ako bog da kad dodje taj update, mora da se uradi preko LG pc suite-a?

Jel ce update moci preko nekog Lg suite IV kojeg imam ili ne? I da li cu odmah po nadogradnji moci da ubacim vec postojeci fix ili onaj sto ga napravio mora da ga prepravi za L?

Dali je neko imao problem da nece da mu tel udje do onog u downl. modu gde pise firmware... meni udje samo do onog pravougaonika gde pise downl. mode i dalje nece? Ako nije problem da mi neko odgovori, ovo mi se prvi put desava,,,,
Nece ni da cuje, sta je greska, probao sam na tri kompa

Nazad
Vrh Dno