Šta je novo?

LG G2

Ja sam simfree ali Chungwa telecom, smem li flashovati na njega, 20c je default verzija ?

Zavisi. Reci mi kakve si romove flashao? Jesu ti radili d802 romovi? Ako da onda smijes. Ako nesto bude sredimo. E tako, sad mogu mirno na autorecu raditi :)

Da li vodafone ima dosta bloata ? Moze li se rootovati? Nestrpljiv sam, ne mogu docekati open eu verziju :D

Ma mogu ali problem je sto je najnovija verzija 20c... Pokusacu kad banem kuci. :)

ja sam na telenoru, a tel madjar, da li bih mogao flash ovog hr vip da izbegnem vodafone a da ne naoravim neko sr...
bender kako za recovery?

Sredim recovery danas nadam se. Hm nisam siguran za bloat ali kad rutas mozes brisati sve to

Ubacio sam 30D i prvo sto sam primetio je da nema onog lebdeceg dugmeta kao sto ima kod verizon verzije (video sam na nekoj slici). Od vodafone aplikacija vidim samo jednu i uskoro ce i ona biti obrisana, samo da rootujem telefon :D Za sada radi lepo, primetno brze i fluidnije od 4.4.

EDIT: Status bar ikonice nisu od lollipop-a nego stare.. glupost

Poslednja izmena:
^^Ono sto mene najvise zanima, kakva je kamera u odnosu na kitkat na koji sam se vratio zbog iste?

Sto se tice kvaliteta ne znam ali jos uvek sporo fokusira u mraku...

^ To je prica za stock kameru,ne vezano za fix

Ko će ga znati. Ovo je korisnik Vip net-a u hrvatskoj i u komentarima na G+ kažu da je neko dobio, a neko ne. Verovatno ide postepeno.

Nazad
Vrh Dno