Šta je novo?

LG G2

Viper audio? nisam primetio..koje podesavanje uopste koristite?Ja isprobao dosta toga i nekako mi i dalje fali bas i sama jacina zvuka preko sluski?!Secam se da je na Sensationu razlika sa ukljucenim i isklnucenim viperom bila drasticna..

Ono najjace sam koristioi primeti se razlila bas. Ali bateriju vuce.

Meni jeste vukao vise, mada je bio na super audio i koristio sam convolver koji najvise i trosi bateriju. Ako ti je ukljucen, iskljuci ga pa isprobaj, trebalo bi da bude bolja baterija bez ukljucenog convolvera.

Sad sam instalirao ono srednje. Nije mi to bilo ukljuceno. Videcemo kako se sada bude ponasao.

da kad nisu aktivni onda miruju pale se po potrebi.. kada bi radili non stop svi brzo bi bateriju ispraznili.

Pozdrav ekipa. Imam par pitanja.
1. Kad stize android 5 za ovaj fon na Telenoru?
2. Gde i po kojoj ceni ga najlakse otkljucati?
3. Kako skinuti slider za pojacavanje tona iz padajuceg menija (na vrhu)?
Hvala svima koji odgovore

Pozdrav ekipa. Imam par pitanja.
1. Kad stize android 5 za ovaj fon na Telenoru?
2. Gde i po kojoj ceni ga najlakse otkljucati?
3. Kako skinuti slider za pojacavanje tona iz padajuceg menija (na vrhu)?
Hvala svima koji odgovore
Prvo i nas zanima, trebalo bi skorije.
Drugo,ako moze preko koda,onda ebay.
Trr
Trece,pomeris skroz levo toggles i ima edit,pa tu iskljucis.

Inace,desila mi se mnogo cudna stvar. Budim se, uzimam telefon,kad ono nema mreze uopste,samo vrti ono i trazi... Nemam pojma od kad je tako. Odradim airplane on - off, nista.... Restartujem telefon, dodje mreza, sve uredu...

Poslednja izmena:
Juce sam cackao nexus 5 i primetio sam da on nema senke. Do sad mi to uopste nije bolo oci, a od sinoc...

Nemam ni ja na galaxy nexusu senke, koji launcher koristiš?

Probaj nova launcher.

Pa za sad mi ovaj stock launcher odlicno vrsi posao, ako a lolipopu ne sklone senke onda cu mozda i instalirati neki

Trece,pomeris skroz levo toggles i ima edit,pa tu iskljucis.

Hvala na odgovoru. Jedino ovo ne radi, odnosno nema u toggles-u ikone za iskljucivanje sound bara (da ga tako nazovem). U pitanju je onaj slider odmah iznad notifikacija, sto skroz desno ima ikonicu za settings. Stock 4.4.2

edit: kakvo jos otkljucavanje sem preko koda postoji? Zasto ne bi moglo preko istog?

Poslednja izmena:
Ne mozes ga skloniti tako lako bas. [emoji4]
Koliko sam upucen, treba root, xposed i cuda. Nisam siguran tacno kako i sta, mozda neko drugi moze da ti pomogne.
I meni je taj slider smetao na pocetku, ali posle sam se navikao, a i mrzi me da se cimam oko toga. [emoji2]

Kako nema?
be3c732f47cf099aa6d30660d0ee7b66.jpg

Za ton,ne osvetljenje,osvetljenje mi treba :) znaci moracu da se naviknem

Meni je g3 rom i ima to za iskljucivanje. Izgleda je do toga.

Na svim launcerima postoje senke,ne menjaju launcheri notif i nav bar.

Treba mi hitno pomoc.Bio sam na romu Clody g2 3.0.Pokusao sam da ubacim rom Grola ROM 5.0.1 V2 .Uradio sve kako treba ono wipe,pa ubacio KK-20H-D802-BOOT-LOADER,i na kraju flesovao rom.Pisalo da je u redu ali kad je trebalo da digne sistem izadje mi sledece na ekranu:
870 fastboot not started
reset
root
portsharge
fastboot processing commmand.
Prbao da udjem u download mod i vratim preko kdz. ali nece da udje vec izadje ovo gore.Sta sam za****.

Editovao sam,pogresno sam oznacio. Moze da se skloni. Doduse, ja sam na Cloudyju,mada cini mi se da je moglo i na stocku.

@fingon postoji i otkljucavanje preko neceg sto se zove box(ako sam lepo razumeo). Ubodu ti kabel u telefon i preko kompa ga otkljucaju. Ako je otkljucan preko boxa, operater to moze prometiti i mozda ti nece priznati garanciju. Kod je fabricki, tom metodom ne mogu provaliti dal si ga otkljucao ili ga oni nisu zakljucali.

Treba mi hitno pomoc.Bio sam na romu Clody g2 3.0.Pokusao sam da ubacim rom Grola ROM 5.0.1 V2 .Uradio sve kako treba ono wipe,pa ubacio KK-20H-D802-BOOT-LOADER,i na kraju flesovao rom.Pisalo da je u redu ali kad je trebalo da digne sistem izadje mi sledece na ekranu:
870 fastboot not started
reset
root
portsharge
fastboot processing commmand.
Prbao da udjem u download mod i vratim preko kdz. ali nece da udje vec izadje ovo gore.Sta sam za****.
Drzi power dugme dok se ne ugasi, onda probaj da udjes u download mod.. Meni se to desilo kad sam omasio bootloader, flesvao sam pogresan..

Vrh Dno