Ako si koristio cloudyg2 2.2 KKDa li bi mogao da napises prve utiske? Interesuje me da li je bitna verzija twrp-a?
1.RomJa koji prelazim sa portovanog korejskog samo normalno instaliram? Wipe pa bl pa rom?
Ako si rutovao telefon i bio instalirao Autorec(custom recovery) onda ti je jb bootloader. Moras kk bootloaderMora li kk bootloader iako sam na kk?
Bice linkova za Cloudyg2 3.0 samo da ga upload.... sto se tice instalacaije Rom pa bootloader kk i to je to![]()
To sto si ti nasao je za korejsko trziste
Ako si rutovao telefon i bio instalirao Autorec(custom recovery) onda ti je jb bootloader. Moras kk bootloader
Jeste stara tema ali je cloudyfa zbog nekih clanova koji su imali g3 stavljali ovaj rom pa je ispravioDrugari, da li je ovo stara tema za CloudyG3,
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2783192 ?
Buni me zato što piše da je G2!?
Ne, samo instal bumped 2.8.5.1Imam jos jedno pitanje. Da li pri flesovanju nove verzije twrp-a treba da se radi neki wipe ili ide samo flash?
Taj,taj a koji drugi postoji sem tog i jb bootloaderKK-20H-D802-BOOT-LOADER. Da li moze ovaj KK bootloader ili mora neki drugi? Trenutno sam na cloudyg3 2.2. Malo smaram sa pitanjima, ali bolje nego da zeznem nesto![]()
Ne brini brate to je taj neces zeznuti stvar zato uvek backup stari system za svaki slucaj i ubaci bootloader jb jer ce ti trebati ako budes hteo nazad na stockA otkud znam druze, na ovaj sam naleteo prvo, pa reko ajd da pitam![]()
![]()
Ne brini brate to je taj neces zeznuti stvar zato uvek backup stari system za svaki slucaj i ubaci bootloader jb jer ce ti trebati ako budes hteo nazad na stock
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari