Šta je novo?

LG G2

Trazio i na poslednjih 20 strana nema :(
Ne znam kako da resim, a bas me nervira.
napisao ti je krupac na kojoj stranici je-uradi factory reset I verovatno će ti to rešiti problem
na tapatalk-u 545 strana i zavisi kako si ga podesio-meni je 30 poruka po stranici

Poslednja izmena:
ili factory reset ili cekaj update LL..ja nisam radio reset jer imam kamara stvari da sklanjam iz fona i iskren da budem mrzi me da se zezam oko toga..ja cekam LL da mi se resi taj problem inace to jedini problem koji imam na g2

Koristim simple rom 1.2 i primetio sam par gresaka.Desi se kad dobijem poruku i pokusam odmah odgovor nece da posalje jer kao broj nije kompatibilan.Probao varijante sa prefiksom 381 ali nece.Kada prebacim na hangouts onda sve radi.Vrlo cesto takodje izbaci google play je stao.Probao sam da uradim wipe kes i dalvik i ponovo samo ucitao rom.Funkcionise neko vreme i ponovo se javi isto.Kako je ko vas koji ste presli na ovaj rom.Imate li istih problema.
Ja koristim verziju 1.1 bez ikakvih problema. Ne palim cesto gps, ali sam probao i nemam fantomskih reseta koji su spominjani. Ne znam kakva je situacija sa 1.2.

Nemoj prelaziti na 1.2... Sto puta je bolji, kamera, baterija, brzina...

Telefon se nije bog zna sta grejao, mozda malo vise nakon par sati mobilnog neta ili kad dete otvori 42354356654 igrica jednu za drugom. :d
U svakom slucaju, odneo sam u Telenor, podneo reklamaciju i zahtevao od sluzbenika da pregleda a zatim da napise i lupi pecat preko da je telefon stigao na reklamaciju u perfektnom stanju, bez bilo kakvih fizickih ostecenja. Imao sam srecu jer danas salju telefone u servis pa cemo videti. Dobio sam i zamenski fon pa sad, ko prezivi, pricace.

Samo mali update, mozda ce nekom znaciti.
Predao sam telefon 25.2 na reklamaciju, 26. su javili da je prihvacena i da ce ga popraviti, malopre tj 28. javljaju da je telefon sredjen i vracen u radnju gde sam ga i predao.
Videcu u ponedeljak u kakvoj je stanju aparat. :d

Predao sam telefon 25.2 na reklamaciju, 26. su javili da je prihvacena i da ce ga popraviti, malopre tj 28. javljaju da je telefon sredjen i vracen u radnju gde sam ga i predao.
a ja čekao mesec dana
obavezno pregledaj dali je touch panel zalepljen kako treba

Kazu da LS980 verzija postoji na LGE serverima, da je moguce da ce skoro i da izadje za LS980...

Odjavim se sa skajpa na telefonu, a ljudi i dalje mogu da me zovu, i zvoni mi...aman!?! Kako da rešim?

5.0.2....eh lg lg

Nece doci dok sve verzije LG G3 ne prime update, to je sigurno, mada nista nije potvrdjeno licno iz LG-a kad ce da se dobije update, to su samo nagadjanja.

Jesi li podigao telefon? U kakvom je stanju, kako su popravili?
Pošto moraju skoro sve da skinu da bi došli do ekrana, da li se oseti neka manjkavost u funkcionalnosti nekog od unutrašnjih uredjaja (bluetooth, Wi-Fi, GPS, kamera, zvučnik...)?

Jesi li podigao telefon? U kakvom je stanju, kako su popravili?
Pošto moraju skoro sve da skinu da bi došli do ekrana, da li se oseti neka manjkavost u funkcionalnosti nekog od unutrašnjih uredjaja (bluetooth, Wi-Fi, GPS, kamera, zvučnik...)?
Uzeo sam ga pre 2,3 sata. Na oko, sve je cakum pakum spakovano i normalno sljaka.
Kad budem imao vremena, istestiracu sve detaljno i sumirati utiske.

Stize mi telefon ujutru, 32gb verzija....
Verovatno je sve stock,pa sta mi je sve potrebno da flesnem da bi bio 100 posto sredjen? Znam moraju neki fiksevi.

Stize mi telefon ujutru, 32gb verzija....
Verovatno je sve stock,pa sta mi je sve potrebno da flesnem da bi bio 100 posto sredjen? Znam moraju neki fiksevi.
Ko kaže da mora, pa prvo probaš stock ako je već takav, pa ako ti se nešto ne sviđa, pročitaš, proučiš, uvek imaš vremena da nešto popraviš ili sje..š.

Vrh Dno