Šta je novo?

LG G2

Hmm sada razmisljam... Fora... Da se fleshne cloudy 3.0pa patch 1.2 od simple i da se izabere d802.. Hmmm.. Mora pogledam to sutra kada se vratim sa posla.. @bender_007 ima neke logike, a? ;-)

Bilo je kao je izbrisao sistem,i sistem mu je kao bio twrp,problem sam resio tako sto sam pokrenuo lg mobile suport tool.hvala u svakom slucaju :)

Ovo je izgleda FAKE kako su mislili da instaliramo rom cloudy 3.0 kad nema za d802 samo one 3 varijante s,k,l... sem ako prvo ide patch pa onda rom cisto sumljam da je tako :) :p

Poslednja izmena:
evo ga i lg g pro dobio lizalicu u koreji... a telefon stariji par meseci od g2

Polako,cekajte da L9 II dobije lolipop,pa cemo mi :)

pa msm stvarno... sta ih sprecava da puste lizaljku i za g2 nego nas samo cimaju :)

Svako vece iskljucim ton (ostane samo vibracija) i svako jutro kad se probudim ton je ukljucen automatski.
Sve zivo sam precesljao i nigde ne nalazim gde je to podesavanje.

Gde mogu da ga iskljucim?
Telefon je na stocku 4.4.2

Iskljucen je. Cak sam pomislio da je neki bug pa sam ga upali i ugasio, resetovao telefon i opet nista.

Citam temu poslednjih mesec dana i ne secam se da sam to video. Potrazicu sada. Ako se neko seti neka pusti link.

Meni se desavalo isto. Cackao sam quiet time, iskjluci, ukljuci.. Na kraju sam ga samo iskljucio i stavio quiet time od 20:00 do 20:00, posto mi tada uvek ukljucen zvuk. :) Nisam probao da iskljucim zvuk u 19:59, pa da vidim hoce se ukljuciti u 20:00.

Koristim simple rom 1.2 i primetio sam par gresaka.Desi se kad dobijem poruku i pokusam odmah odgovor nece da posalje jer kao broj nije kompatibilan.Probao varijante sa prefiksom 381 ali nece.Kada prebacim na hangouts onda sve radi.Vrlo cesto takodje izbaci google play je stao.Probao sam da uradim wipe kes i dalvik i ponovo samo ucitao rom.Funkcionise neko vreme i ponovo se javi isto.Kako je ko vas koji ste presli na ovaj rom.Imate li istih problema.

Nazad
Vrh Dno