Šta je novo?

LG G2

Pitao ove naše onako, bezveze za lolipop ...no medjutim

Poštovani,

Hvala što ste kontaktirali LG korisničku službu.

Nažalost nemamo zvanične informacije o tome da li će se i kada pojaviti određeni softver.Ukoliko bude dostupan pojaviće se na našem sajtu.

S poštovanjem,

LG Electronics
KORISNIČKI CENTAR

Poštovani,

Nažalost nemamo zvanične informacije o tome da li će se i kada pojaviti određeni softver.Ukoliko bude dostupan pojaviće se na našem sajtu.

S poštovanjem,

LG Electronics
KORISNIČKI CENTAR
više informacija bi dobio da si pitao u komunalnom [emoji2]

Baterija na portovanoj lizalici 1.1 je zlo. Ovakvo iskistvo sa trajanjem baterije sam imao pre godinu ipo odnosno kada je telefon bio nov i posle toga je sve krace i krace trajala.. Ovo je novi lvl trajanje baterije. Mogu zamisliti samo kako drzi na novijim lg g2 od mog starca koji je napunio juce 17 meseci;-) ;-)

Ja za 6 meseci nisam imao bolju bateriju nego sad.

Poštovani,

S poštovanjem,

LG Electronics
KORISNIČKI CENTAR

I meni isto odgovorili kada sam ih pitao.

pitaj ih dali uopšte znaju šta je lollipop [emoji1]

ja se ponadao, kao bar ce reci pocetkom drugog kvartala ili slicno ...ali uopšte nemaju informaciju. Genious

Nego, momci, da se spremamo mi za Lolipop, da počnemo da vraćamo na stock... :D

ajd jedno glupo pitanje - kako da promenim zvuk alarma na stocku - ubijaju me ovi bečki dečaci a nemogu da nađem u podešavanjima-jednostavno nema ta opcija u sounds

Ides na sat. Tamo gdje namjestas kad da zvoni skrolas dolje i vidis da pise zvuk zvona i becki djecaci. Mrzim ih

odakle ideja LG-ju da ih uopšte stavi na telefon-slika je ekstra dodje mi da je odštampam pa da lepim po banderama [emoji1]
a ja kad čujem guuud mooorning guuud mooorning dodje mi da bacim telefon

Poslednja izmena:
pa u pravu su-lg-jev ukus za muziku bas i nije neki - ima još jedan sto se uplaši kad mu ovi ujutru zapevaju good morning [emoji1]

Ja sam imao običaj da kad navijem sat sa good morning, probudim se bukvalno 2,3 min pre zvona, samo da ne bih cuo taj zvuk :D

Sad ce malo ipak htc da zvoni, otisla g2ka :D

Da li se nekom desavalo da notification bar nece da se spusti :)

Od jednom, bez prethodnog ikakvog instaliranja neceg novog (jos na stocku)

Posle guglanja i pribojavanja da je hardverska greska u pitanju, neki lik preporuci da se samo na power dugme telefon stavi u standby i vrati iz njega (sto radim jednom u 3 meseca, double tap je u glavnom) i sve ce raditi normalno. Tako je i bilo :) cisto eto mozda ce nekom da koristi

Posle guglanja i pribojavanja da je hardverska greska u pitanju, neki lik preporuci da se samo na power dugme telefon stavi u standby i vrati iz njega (sto radim jednom u 3 meseca, double tap je u glavnom) i sve ce raditi normalno. Tako je i bilo :) cisto eto mozda ce nekom da koristi
Meni se desilo juce bas, na g3 romu. Samo resetovao fon i to je to.

Vidim da je vec par ljudi reklo a moram i da potvrdim, u vezi baterije na ovom "korejskom" lolipopu
Stvarno je neverovatno koliko baterija traje. Sad sam na 50% baterije od juče 9h ujutru, telefon je konektovan non stop, wifi ili mobile data, osvetljenje variralo od 50 do max kad sam napolju, SOT je trenutno na 3h 47 min ...
Sa g3 romovima nisam uspevao da predjem 4h sa ovim rezimom koriscenja
Cak sam poceo pre par dana da "igram" clash of clans tako da je i toga ima negde oko pola sata do 45 min od juče u 9h.
Ako oficijelni lolipop bude ovako dobar ...uff uff

Kako instaliram ovaj 2.8.5.1 bump? Normalno fleshujem iz sadasnjeg twrp-a?
I gde ste nasli na engleskom ovaj Simple rom? Znam da ga je neko postavio, ali ne mogu da nadjem.

Imao sam ja taj problem i bas sam pitao ovde u temi, pre mozda mesec dana. Na stocku. Nazalost kod mene je uz restart proradio tek...

Vrh Dno