Šta je novo?

LG G2

Sta je bio problem? :)
Verovatno neki konektor, posto sam menjao display na jednom. Prvo mi je samo treperela crvena led lampica(osam puta treperi pa pauza od npr jedan sec i tako u krug). Nasao sam mislim na xda da je jos jedan lik imao isti simptom. Resio je problem tako sto je otkacio konektor baterije na neko vreme, kao sistem nije prihvatio novi hardware. Meni to nije pomoglo pa sam sa ovog drugog ispravnog prebacio deo gde se nalazi lock button kacenje za display i jos neki konektori. To je dalo rezultata, proradio je. Posle sam na ovaj koji je bio ispravan prebacio isti taj deo misleci da on nesto nije ok, kad ono radi i ovaj. Ukratko to je to. Mislim da sam dobro prostudirao hardware-ski deo G2. Sreca pa sam imao dva telefona da kombinujem delove da vidim jel sve ok.
Hvala svim ljudima na pomoci, ako treba nekom nesto tu sam.

Bravo. :)

@lgg2 to se i meni desavalo, igraj se malo sa quiet modom, odnosno pomeri vreme, ukljuci i iskljuci i trebalo bi da bude sve ok

Probao i ista prica i dalje..nzm sta tacno kod quiet moda da diiram ali sve je off..cak nikad nisam ni ukljucio taj mod..mozes li mi detaljnije reci kako si tacno resio taj problem?

@lgg2, zaista nema sta da se objasnjava, jednostavno sam pomerao vreme, ukljucio i iskljucio par puta i to je to, vise nisam imao problema. Koju verziju softvera imas?

pa probao i ja pomerao vreme za quiet mode ali nista..verzija 4.4.2 20g

@lgg2 povezi ga na komp i preko pc suite update-uj na 20h, to je moja verzija, a inace je i poslednja oficijelna za evropu

ok ..hvala ti na savetu odradicu i to..samo mi reci da li gubim nesto prilikom update-a poruke slike i tkt?

@lgg2 povezi ga na komp i preko pc suite update-uj na 20h, to je moja verzija, a inace je i poslednja oficijelna za evropu
izgleda je povučen je 20h-neznam zašto a i zavisi od operatera koja mu je verzija zadnja i ako nije na operateru zavisi za koje tržište mu je telefon

Kupio ga u Telenoru 5 decembra 2014 i nisam nista cackao..jedinu boljku sam ovu primetio..al sve mislim da je neka sitnica al nmg da otkrijem

Kupio ga u Telenoru 5 decembra 2014 i nisam nista cackao..jedinu boljku sam ovu primetio..al sve mislim da je neka sitnica al nmg da otkrijem

mozda imas neki alarm-budjenje ukljuceno i on automatski prebaci kad se aktivira alarm-jel svaki dan u isto vreme?

Poslednja izmena:
pa prvo sam mislio da zbog alarma ukljuceje sound profile,zatim sa iskljucio alarm, ali opet ista prica,zatim sam pomislio da posle 12 nocu prebacuje na taj sound profil,medjutim nije ni to..jedino sto mi je ostalo da probam da mu iskljucim net preko noci pa da vidim tako dal ce da prebaci i to cu veceras probati..cackao tamo u quiet modu sve mi na off.. sto se tice vremena kad ga prebaci na sound nisam uspeo da ga upecam kad odradi to..

pa prvo sam mislio da zbog alarma ukljuceje sound profile,zatim sa iskljucio alarm, ali opet ista prica,zatim sam pomislio da posle 12 nocu prebacuje na taj sound profil,medjutim nije ni to..jedino sto mi je ostalo da probam da mu iskljucim net preko noci pa da vidim tako dal ce da prebaci i to cu veceras probati..cackao tamo u quiet modu sve mi na off.. sto se tice vremena kad ga prebaci na sound nisam uspeo da ga upecam kad odradi to..

mozda neka aplikacija-stavi u rezim rada u avionu pa onda vidi

Ako budem ugasio net veceras znacu da li je do neta ili samog telefona..ali stavljanjem u airplane mode ne razumem sta cu saznati?

Ako budem ugasio net veceras znacu da li je do neta ili samog telefona..ali stavljanjem u airplane mode ne razumem sta cu saznati?

probaj sa netom mada neznam dali ce ti to pomoci jedino ako je neka app u pitanju-ili prebacis sve sto imas sa telefona na kompjuter-slike, kontakte,poruke,video zapise itd-sve sto ti treba i to posle mozes lako da vratis i uradis factory reset-ja bi to prvo probao

Poslednja izmena:
ako nije do neta odradicu factory reset.. a ako to ne pomaze uradicu update softvera valjda ce nesto pomoci..hvala na pomoci ... i javljam se sa rezultatima ja se nadam :)

I dalje mislim da je problem bug sa quiet modom, proverices vrlo jednostavno, podesi vreme u quiet modu recimo danas od 12:30 do 13:00, ali neka quiet mode ostane iskljucen! Nakon toga prebaci telefon u silent mode ili na vibraciju. Ukoliko se u 13:00 ukljuci zvono, znaces sta je...

Ja sam 99% siguran da je to problem jer sam ga imao, a i jos ljudi se na to zalilo, proguglaj lg g2 quiet problem i videces...

edit: jesi li proverio nudi li ti pc suite update?

Poslednja izmena:
ako nije do neta odradicu factory reset.. a ako to ne pomaze uradicu update softvera valjda ce nesto pomoci..hvala na pomoci ... i javljam se sa rezultatima ja se nadam :)

sa factory resetom ces pre resiti nego sa netom-probaj to prvo to ti je moj savet a update verovatno neces imati a to mozes i sad da proveris tako sto ces prikljuciti ili na PC SUITE ili na LG SUPPORT TOOL pa ako ti ponudi, mada sumnjam, uradi to prvo nista te ne kosta-trenutna verzija ti je 20g?

Poslednja izmena:
Screenshot_2015-02-08-12-08-43.pngScreenshot_2015-02-08-12-09-06.pngScreenshot_2015-02-08-12-09-38.png
evo uradio prvo kako mi kolega ostricabg predlozio pa cemo videti..sta ciniti dalje
nisam proverio jer mi niko nije odgovorio da li gubim podatke slike kontakte poruke prilikom update-a jer ako gubi moram prvo to da sredim sve pa onda update

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
ipak je nesto sa quiet modom u 13 mi je prebacio na sound!!!! nije mi jasno kako je to radio preko noci kad su mi dani bili iskljuceni i bilo je vreme od 22 do 23? Hihi ludilo..Procedura za dalje? Update? Sad cemo da vidimo sta kaze Pc suite

ipak je nesto sa quiet modom u 13 mi je prebacio na sound!!!! nije mi jasno kako je to radio preko noci kad su mi dani bili iskljuceni i bilo je vreme od 22 do 23? Hihi ludilo..Procedura za dalje? Update? Sad cemo da vidimo sta kaze Pc suite
posto verovatno neces imati update onda radi factory reset ali sve prvo prebaci na komp a ako imas update onda ne moras

Deki u pravu si nista od Update-a.... :( Ali ako se Updejtom ne gube podaci sacekacu lolipop jer imam dosta cimanja oko prebacivanja..Barem sam saznao u cemu je problem..i Hvala momci sto ste mi pomogli..Deki potvrdi mi samo da li updejtom lolipopa ne gubim podatke?

Poslednja izmena:
Od juce sam vlasnik oci lepotana ;) ja sam oduševljen kako sljaka :D no da li mi za root treba komp ili ima aplikacija sa kojom može da se rutuje.. I gde ima onaj fix za ksmeru :)

Od juce sam vlasnik oci lepotana ;) ja sam oduševljen kako sljaka :D no da li mi za root treba komp ili ima aplikacija sa kojom može da se rutuje.. I gde ima onaj fix za ksmeru :)
Zavisi koju verziju imaš. Ako je 20g,h,onda iroot, 20f i 20c mogu sa towelroot, sve imaš na prvoj strani zajedno sa fixom. :)

Deki u pravu si nista od Update-a.... :(

ma samo prebacis DCIM I foldere koje ti trebaju na komp i factory reset i to ti je najjednostavnije
ja radim tako sto skinem ovu app sa google playa https://play.google.com/store/apps/details?id=com.idea.backup.smscontacts&hl=sr i tu imas sve posebno da bekapujes i onda taj kompletan folder prebacis na komp i posle factory reseta vratis -ponovo skines tu app sa playa i zamenis folder sa onim sto imas u kompu i uradis restore svega

rekoh ja :) mozda su bug resili upravo update-m na H verziju... ne znam da li ces problem resiti vracanjem na fabricka podesavanja

neka proba= nista ga ne kosta moze samo da popravi-ja sam imao h verziju na starom g2 ali nisam koristio tu opciju pa neznam

Towell root dakle. Skini,pokreni,make it rain i telefon bez restarta je rutovan

Vrh Dno