Šta je novo?

LG G2

dobio sam novi tel iz vip-a i verzija mu je 20f i nema update nikakav a telefon je verovatno madjar-a na prethodnom sam imao 20h i posle nekih kdzovanja i stavljanja romova ni on vise nije imao update na 20h cak i kada ga vratim na jelly
Što se zamaraš time? Odradi root, još ti lakše što je na 20f, towelroot radi :)

jel može još neko da potvrdi dali ima problem sa updateom na noviju verziju? ako neko bude radio kdz neka proba ako hoce da stavi na neku raniju verziju pa da vidi jel može da se updajtuje na noviju
Kupio sam telefon sa 20b pa sam radio jedan po jedan update. (sve preko telefona direkt)
20b -> 20d -> 20g -> 20h
Telefon inace za nemacko trziste ako ista znaci.
treba ti google+ app, ide uz nju
Hvala puno, ne znam kako mi ne pade to na pamet. [emoji3]

ma znam nego me nervira sto nema-ili ga nevidi pa ce tako i kad stigne lizalica
a možda su prekinuli sve te update zato sto treba lollipop da stigne pa su povukli ove
ako neko bude radio kdz ako hoce neka proba

Poslednja izmena:
Pa zato i imas kdz pa ubacuj lizalicu iako ne ponudi update. [emoji3] btw, s obzirom da sam instalirao dosta update-ova malo mi je telefon pobrljavio i izbacivao cesto force close na 20h tako da bih se ja licno pre odlucio za kdz.

neću još da eksperimentisem zato sto izgleda komšija hoće da kupi a ovaj je danas izašao iz radnje pa mozda trgujem
meni je na prošlom na 20h radio super
jel neko upoznat sa ovim sufiksom A6PSBK?
be11a15d48915806a379be2adb4e2b4e.jpg
157d1fa537e1b5c0eac2acec9f9afeaa.jpg

jel kkd njih ide prvo mesec pa dan ili obrnuto? pitam da znam kad je napravljen - i buni me ono kod software version

Poslednja izmena:
@dejan1001
Evo moj iz vip-a Madjar...

Prilozi

• uploadfromtaptalk1422634643083.jpg
    uploadfromtaptalk1422634643083.jpg
    286.1 KB · Pregleda: 182
  • uploadfromtaptalk1422634665813.jpg
    uploadfromtaptalk1422634665813.jpg
    281.1 KB · Pregleda: 181
Na stock jedino ako brikujem telefon[emoji4]
Ali ako nece kod tebe isto bi bilo i kod mene. Tako da kad izbace lollipop cekamo cloudy da ubaci svoju magiju pa onda flesh...

ma ok je sve to nego me kopka kako je pre video 20g i 20h a sad nema

Nisam siguran ali cini mi se da update sa 20g na 20h ima svega par MB (ako i toliko) tako da ne vidim razlog da te to kopka. Flashuj nesto ili ostavi na tom 20g ako ces da trgujes i sve super. [emoji3]
Edit: 2 druga imaju g2-ke za USA trziste i imaju 20c (to im je poslednji dostupan) i rade kao satovi.

Poslednja izmena:
na 20f mi je i neću sad dirati i čak mi se cini da je tu baterija za nijansu bila bolja od g i h-ali znaš kad te nešto interesuje pa nemoze da se nađe odgovor - to me nervira [emoji1]
sigurno su povukli te update za ovaj region zbog ko zna cega

Poslednja izmena:
Problem je nastao pre mesec dana pa mozda i vise. Kad ukucam imei ne izbacuje mi poslednju verziju. Mislim da imamo samo mi i vipu taj problem ili Madjari. Ispravite me ako gresim...

Prilozi

• uploadfromtaptalk1422636359815.png
    uploadfromtaptalk1422636359815.png
    331.4 KB · Pregleda: 188
Poslednja izmena:
Sa kojim programom mogu da menjam kako ce izgledati status bar i donju traku gde su back, home...???

Ne znam da li ste primetili, ova tema je upravo postala najpopularnija u ovom podforumu :party:

@nemanja-992 Kakvi su 5.0 romovi trenutno? Vredi li se bakćati sa time ili se ipak više isplati čekanje zvaničnog pa onda izlazak Cloudy3.0 ?

Pa, ja sam flesovao AICP rom. Koristio sam ga dva nepuna dana. Par puta mi je bas zabagovao da je samo restart pomagao. Posle toga sam momentalno vratio Cloudy... Mozda ostali forumasi imaju drugacije misljenje (sa tim ili drugim romom). Mada, koliko mogu da primetim vise od 80% forumasa je na KK. Sve u svemu, mislim da i dalje nije to dovoljno ispeglano za svakodnevnu upotrebu.

Edit: Da li postoji jos neki program za modovanje status bara i notification bara?

Poslednja izmena:
Znaci nista od toga :D
Video sam na gp app g3 tweaks box, ne znam hoce li raditi na ovom portanom romu uopste posto pise da je samo za g3

Nazad
Vrh Dno