Šta je novo?

LG G2

ioroot25, AutoRec sa prve strane. P.S gde si nasao link, meni na XDA nema seedera.

Pa nisam isao na torrent vec na direct download. Ako ti ne bude htelo, cimaj da ti pustim, imam dobar up speed za 10 min je kod tebe :)

I ako moze neko da mi kaze gde ima ioroot25, nmg sa xda da ga skinem, nema linka .

Poslednja izmena:
Jel radi vama double tap kad hocete da zakljucate telefon? Kada hocu da otkljucam radi, a kada zakljucavam ne... AICP rom

Dupli tap ne radi na AOSP i AICP romovima. Radi samo na task baru.Ovako na ekran može ako instaliraš Nova lančer i podesiš u njoj.

Aicp ima da se podesi iskljucivanje ekrana na dupli tap na home dugme.

Evo upravo flesujem ovaj 2.2 . Recite mi kako vam se cini po pitanju brzine i stabilnosti ? Jel sljaka sve na artu?

Meni deluje ok. Fluidniji je nego 2.1. Playstore mi ne puca kao na 2.1. GPS radi bolje.

To ćeš ti da vidiš kakav je u odnosu na stock. A što se tiče ART-a, šta ja znam, ja vratio na Dalvik pre neki dan, stabilniji je, neke velike razlike ni nema po pitanju brzine i potrošnje baterije.

A stobse aicp-a tice, da li imate problem da kad zakljucate ekran i spustite ga na sto, on ukljuci ekran, tako par puta i posle se to ne desava??

A imate li vi nekada problem da ne dozvoljava svetlinu na 100% zbog velike temperature? Prikazivao mi je to nakon prvog update-a, a evo i sad nakon instalacije roma. Sve se sredi za nekih minut, dva ali cisto da znam da mi nije zapao neki defektan :D

A imate li vi nekada problem da ne dozvoljava svetlinu na 100% zbog velike temperature? Prikazivao mi je to nakon prvog update-a, a evo i sad nakon instalacije roma. Sve se sredi za nekih minut, dva ali cisto da znam da mi nije zapao neki defektan :D
Moj se poprilicno greje,ali nikada nije prijavljivao takav problem. Izmeri temp u stanju mirovanja (procesora i baterije).

Nikada na CloudyG3 2.0 romu, a na stocku, da, ali leti, prilikom sunčanja, i 3g surfa, znači heavy use, a sada, prosto ne verujem, pa šta mu ti radiš, moj ne mogu da nateram da se zagreje, jedino na punjaču, i isto 3g. Ali tada nije ni blizu toga da mi smanji osvetljenje.

30 stepeni mi u stanu, jos je stajao na nekom jastuku dok sam radio update tj kasnije install. Sve se sredi za minut.

Koji camera fix uz CloudyG2 2.2 ? Ako moze link do tog fixa posto mi nista nije jasno. :p

Vrh Dno